Έναρξη εξετάσεων για την Πιστοποίηση Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στη Χαλκιδική από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Millennium στη Χαλκιδική

Νέα - Ανακοινώσεις

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015, στη Χαλκιδική, οι εξετάσεις για την Πιστοποίηση Γνώσεων στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (πρώην Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – ΥΠΑΑΤ) από το πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του Millennium Education Centre στη Χαλκιδική.

Οι εξετάσεις διενεργούνται με ομαλότητα καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Έως σήμερα έχουν εξεταστεί με επιτυχία 180 υποψήφιοι και η διαδικασία θα συνεχιστεί για όλο το καλοκαίρι, για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού της Χαλκιδικής.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε του αγρότες, γεωπόνους αλλά και τους λοιπούς υποψηφίους που θέλουν να εγγραφούν για να δώσουν εξετάσεις για την Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων ότι η τιμή του παράβολου είναι στα 25,00 ευρώ, μέχρι το τέλος Αυγούστου 2015 ενώ Από 1 Σεπτεμβρίου η τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ (ΦΕΚ629/Β/20-4-2015). Όσοι θέλουν να επωφεληθούν, μπορούν αν απευθυνθούν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Millennium ώστε να κάνουν την εγγραφή τους έγκαιρα, στα τηλέφωνα 2373022192 και 2373888005 ή στο email info@millennium.edu.gr.

Στο Millennium Education Centre – Εκπαιδευτικό Κέντρο στη Χαλκιδική εδώ και 10 χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατάρτισης και εκπαίδευσης. Σε ένα άνετο και ευχάριστο  περιβάλλον, με σύγχρονο εξοπλισμό και υπό την εποπτεία κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού,  διασφαλίζουμε την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής διαδικασίας.

Συνεχίζουμε με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την προσήλωση στους στόχους  μας, οι οποίοι έχουν ως κατευθυντήρια γραμμή τη δια βίου μάθηση.

[huge_it_gallery id=»9″]