Έναρξη Εξετάσεων ΕΦΕΤ στη Χαλκιδική στο Millennium Education Centre 12 – 16 Οκτωβρίου

Νέα - Ανακοινώσεις

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Από Δευτέρα 12 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015 από τις 9:00 έως 14:00 θα πραγματοποιηθούν στο Millennium Education Centre εξετάσεις από τον ΕΦΕΤ για όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων επιπέδου 1 από το Millennium Education Centre σε ολόκληρη τη Χαλκιδική μέσα στο 2014.

Καθημερινά θα διενεργούνται εξετάσεις ανά 45 λεπτά απο τις 9:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι σε τμήματα των 40 ατόμων. Συνολικά θα γίνουν 45 τμήματα εξετάσεων, 7 τμήματα κάθε ημέρα.

Μπορείτε να δηλώσετε σημμετοχή στις εξετάσεις με τρεις (3) τρόπους:

  1. Ηλεκτρονικά κάνοντας κλικ εδώ goo.gl/OQkRDe
  2. Τηλεφωνικά στο 2373026739
  3. Με μία επίσκεψή σας στο Millennium Education Centre, Αγ. Γεωργίου 14 στα Νέα Μουδανιά (χάρτης).

Οδηγίες για την Ηλεκτρονική Δήλωση

Για την δική σας διευκόλυνση επιλέξτε την ηλεκτρονική δήλωση που είναι ο πιο εύκολος τρόπος δήλωσης συμμετοχής. Τα βήματα είναι απλά:

  1. Μπήτε στην ηλεκτρονική φόρμα
  2. Πληκτρολογήστε το Επώνυμο, το Όνομα και τον Αρ. Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σας ή τον Αρ. Άδειας Παραμονής στην Ελλάδα και κάντε κλικ στο κουμπί ΑναζήτησηΟ πλήρης αριθμός ταυτότητας πρέπει να γραφτεί χωρίς κενά ανάμεσα στα γράμματα και τον αριθμό.
  3. Αν βρεθούν τα στοιχεία σας στο σύστημα, τότε από κάτω εμφανίζονται τα διαθέσιμα τμήματα για τις εξετάσεις και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το τμήμα που σας ενδιαφέρει, ανάλογα την ημερομηνία και την ώρα, και να κλικ στο κουμπί από κάτω που λέει Δήλωση Συμμετοχής.
  4. Σε περίπτωση που δεν βρεθούν τα στοιχεία σας στο σύστημα, τότε εμφανίζεται παρακάτω μία φόρμα Αναζήτησης Στοιχείων από το Millennium Education Centre. Θα πρέπει να συμπληρώσετε, αν επιθυμείτε, αυτή τη φόρμα με όλα τα στοιχεία που ζητούνται, και εμείς θα κάνουμε την έρευνα για σας και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Οι συμμετέχοντες στις εξετάσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους στυλό καθώς και τα απαραίτητα προσωπικά έγγραφα για την ταυτοποίηση (ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης) καθώς και να γνωρίζουν το προσωπικό τους ΑΦΜ.

Τονίζεται για ακόμα μία φορά ότι συμμετοχή στις εξετάσεις αυτές έχουν δικαίωμα μόνο όσοι πρακολούθησαν το σεμινάριο μέσα στο 2014.

Τηλέφωνο Millennium Education Centre 2373026739