Ομορφιά & Ευεξία

Image

Κομμωτική


Στόχος του προγράμματος είναι η σε βάθος κατανόηση των αρχών που διέπουν τόσο την τέχνη της κομμωτικής όσο και τη λειτουργία ενός κομμωτηρίου, μέσα από μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Barber Specialist


Στόχος του προγράμματος είναι οι νέοι και νέες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το αντρικό κούρεμα, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση της τέχνης του BARBER όσο και της λειτουργίας ενός δικού τους κομμωτηρίου. Μέσα από από μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Ειδικός Εφαρμογών Μασάζ


Το πρόγραμμα είναι δομημένο, ώστε ο εκπαιδευόμενος να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα σε είδη και τεχνικές μασάζ, ώστε να του δίνεται η δυνατότητα να εργαστεί σε όλους τους χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ, όπως SPA, γυμναστήρια, κ.α, καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Κοπτική – Ραπτική


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται ακόμα και σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και επαφή με το αντικείμενο – μας μυεί στον κόσμο της ραπτικής και των τεχνικών της.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Γενική Αισθητική


Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή βασικών και γενικών γνώσεων που αφορούν στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των ενδιαφερομένων σχετικά με την αισθητική του προσώπου, σώματος, εφαρμογών μασάζ, Αισθητικού μακιγιάζ, και Αισθητικής άκρων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να καλύψει όλες τις ανάγκες που αφορούν τον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Make Up Artist


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του επαγγελματικού μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου επαγγελματικού μακιγιάζ ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Επαγγελματία Μακιγιέρ.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Ειδικός Εφαρμογών Spa


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ειδικός Εφαρμογών spa, είναι διαμορφωμένο, ώστε οι απόφοιτοι του τμήματος, τελειώνοντας να καλύπτουν όλη την γκάμα υπηρεσιών ενός SPA. Ο σπουδαστής αναπτύσσει δεξιότητες όπως η επικοινωνία, λήψη απόφασης, ομαδική εργασία, οργανωτικότητα, ευχέρεια ή ταχύτητα στην χρήση του εξοπλισμού, καθώς και ικανότητες κριτικής σκέψης, χειρονακτικής , επιδεξιότητα στα χέρια, και καλή φυσική κατάσταση. Οι ρυθμοί απορρόφησης αποφοίτων της συγκεκριμένης ειδικότητας από την αγορά εργασίας είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Spa Manager


Η Οργάνωση και Διοίκηση Κέντρων Ευεξίας και Φροντίδας, είναι μία ειδικότητα που στοχεύει στην άρτια λειτουργία μιας επιχείρησης που αντικείμενό της έχει την παροχή μεθόδων για την διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας. SPA Manager ορίζεται ο άνθρωπος που μεριμνεί ώστε να λειτουργεί άρτια ένας χώρος ευεξίας και ευ ζην. Είναι ο υπεύθυνος για την ανεύρεση προσωπικού και την κάλυψη των κενών θέσεων, είναι αυτός που θα εκπαιδεύσει ή θα βρει τους κατάλληλους για να εκπαιδεύσουν την ομάδα του. Δεν είναι ανάγκη να είναι θεραπευτής αλλά πρέπει να γνωρίζει όλες τις θεραπείες και τις μεθόδους που εφαρμόζονται στον χώρο του οργανώνει, εποπτεύει και φροντίζει για την ικανοποίηση των πελατών με το μέγιστο κέρδος για την επιχείρηση.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Αισθητική Άκρων


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της Αισθητικής Άκρων, και επιπροσθέτως καλύπτει το κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Αισθητικής Κοσμετολογίας των ΑΤΕΙ.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Επαγγελματικό Μακιγιάζ


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του επαγγελματικού μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου επαγγελματικού μακιγιάζ ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Επαγγελματία Μακιγιέρ. Ο επαγγελματίας μακιγιέρ, με την κατάλληλη εκπαίδευση αλλά και φαντασία του, πρέπει να είναι σε θέση να μεταμορφώνει το πρόσωπο του καλλιτέχνη, προσαρμόζοντας την επιλογή των χρωμάτων στην εποχή κατά την οποία διαδραματίζεται το κινηματογραφικό ή θεατρικό έργο.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Αισθητικό Μακιγιάζ


Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι όλα τα είδη αισθητικού μακιγιάζ, βασικές αρχές χρωματολογίας, και προσωπολογίας. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του μακιγιάζ.

Ανάλυση προγράμματος


Image

Tattoo


Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της Δερματοστιξίας (τατουάζ), ο σπουδαστής διδάσκεται όλα τα είδη του τατουάζ (3D, Tribal, Only Black, Black & Grey, Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits, κ.ά.),καθώς και τατουάζ με χέννα, και μόνιμο μακιγιάζ μέσα σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, που σέβεται τις αρχές της κοσμητολογίας και παρέχει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Ο σπουδαστής, μεταξύ άλλων, διδάσκεται την υγιεινή, τις αρχές της δερματολογίας, τον τρόπο χειρισμού του εξοπλισμού, σχέδιο και αποτύπωση σχεδίου στο δέρμα. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, ο απόφοιτος είναι έτοιμος να εργαστεί επαγγελματικά ως tattoo artist, γνωρίζοντας πώς να οργανώσει ένα δικό του επαγγελματικό χώρο.

Ανάλυση προγράμματος