Νέα Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος είναι πλέον Σπουδαστές του Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Στις 16 Ιανουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, πραγματοποιήθηκε το Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος    “Ολύμπιον Ζεύς” , που έλαβε χώρα στο πεντάστερο ξενοδοχείο Grant Hotel Palace της Θεσσαλονίκης.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έγινε και παρευρεθήκαμε στην τόσο όμορφη και άρτια οργανωμένη εκδήλωση της Λέσχης.

Στο συμπόσιο της Λέσχης, εκτός από το κόψιμο της καθιερωμένης Βασιλόπιτας, πραγματοποιήθηκε και η τελετή ένταξης των νέων μελών στην οικογένεια  του Chef’s Club.

Ο Καρπέτης Μόσχος και ο Πουρσανίδης Αναστάσιος, απόφοιτοι του τμήματος μαγειρικής τέχνης της σχολής Millennium, μας γέμισαν με περηφάνια και συγκίνηση, καθώς είναι πλέον δύο από τα καινούργια μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

 

Ένα μεγάλο μπράβο από όλους εμάς!

Καλή σταδιοδρομία παιδιά!

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εξαιρετικούς Executives’ Chef’s και μέλη του Chef’s Club  κ. Στράτο Μανώλη και κ. Αξαρλή Τάσο, για το τόσο σημαντικό και αποτελεσματικό έργο που προσφέρουν ως καθηγητές της σχολής Μillennium, φροντίζοντας με βάση τις αρχές της σχολής, όχι μόνο να δημιουργούν εξαιρετικούς επαγγελματίες μάγειρες, αλλά και πραγματικά άξιους ανθρώπους στην κοινωνία.

Κ. Στράτο και Κ. Αξαρλή σας ευχαριστούμε πολύ!

Εκ της διευθύνσεως :

Millennium Education Centre

[huge_it_gallery id=»30″]