Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητέ σπουδαστή και αγαπητοί γονείς,

Χρήστος ΠαπακώσταςΖούμε σε μία σύγχρονη εποχή, δύσκολη, με συνεχείς εναλλαγές. Ο όρος «δεδομένο» δεν υφίσταται πλέον, καθώς η ταχύτητα της πληροφορίας και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, καθιστούν το παρόν σε παρελθόν σε ελάχιστο χρόνο.

Θα επιβιώνει επαγγελματικά όποιος θα έχει την κατάρτιση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και θα αναζητώντας συνεχώς την γνώση, την ειδίκευση και την ενημέρωση.

Με την εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευση από το 2005, δεν σας υποσχόμαστε ένα μέλλον. Σας εφοδιάζουμε και σας εξοπλίζουμε για να παλέψετε και να διεκδικήσετε με γνώσεις και εξειδίκευση το μέλλον που σας αξίζει.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σε ένα περιβάλλον μάθησης, ο σπουδαστής, έχει την ευκαιρία να επιλέξει με τη βοήθεια ειδικευμένων συμβούλων την κατεύθυνση προς την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη σύγχρονη κοινωνία.

Ο πρωτοποριακός τρόπος διδασκαλίας από καταξιωμένους καθηγητές επιπέδου ,ο εξοπλισμός της σχολής και το περιβάλλον σπουδών δίνουν τα εχέγγυα στον κάθε σπουδαστή ώστε να αντιμετωπίσει τον επαγγελματικό στίβο.

Η συνεργασία μας με κορυφαίες επιχειρήσεις στο τομέα του τουρισμού, της τεχνολογίας και της επικοινωνίας ανοίγει τον δρόμο για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας θέτοντας τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που απασχολεί την κάθε οικογένεια.

Το να μας εμπιστευτείτε σημαίνει ότι εμπιστευόσαστε τον εαυτό σας και η επιλογή σας μας υποχρεώνει να μην φανούμε κατώτεροι των προσδοκιών σας.

Καλή σας επιτυχία!


Ο Πρόεδρος του
Μillennium Education Centre
Χρήστος Παπακώστας