Μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στις Σέρρες

Νέα - Ανακοινώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του Millennium Education Centre στις Σέρρες το Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε επίσκεψη στο χωριό Άγκιστρο στο ξενοδοχείο Χαμάμ, όπου διαχειρίζεται το βυζαντινό χαμάμ του Αγκίστρου που χρονολογείται γύρο στο 950 μ.Χ. και χαρακτηρίζεται ως ένα πραγματικό πολιτισμικό μνημείο. Εκεί τα τμήματα Αισθητικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Τουριστικών Μονάδων είχαν την ευκαιρία να δουν πως λειτουργεί η μονάδα διοικητικά αλλά και στην πράξη.

Επόμενος σταθμός ήταν το χωριό Λιβαδιά και η μονάδα παραγωγής βουβαλίσιου κρέατος Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε., που είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών, σε έκταση 360 τετραγωνικών μέτρων. Το τμήμα Μαγειρικής τουMillennium Education Centre  είχε την ευκαιρία να ακούσει από τον κύριο Μπόρα την ιστορία της εταιρείας, καθώς επίσης και τον τρόπο παραγωγής του βουβαλίσιου κρέατος και των υποπροϊόντων του.

Τελευταίος σταθμός της εκδρομής ήταν το χωριό Άνω Πορόια, όπου γευματίσαμε στο εστιατόριο Πέστροφες και παράλληλα ξεναγηθήκαμε στο ιδιόκτητο ιχθυοτροφείο πέστροφας της επιχείρησης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

[huge_it_gallery id=»16″]