Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Οι χειριστές τροφίμων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν την υποχρέωση να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα «επιπέδου 1» σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.

Η κατάρτιση πρέπει να γίνεται σε πιστοποιημένες δομές (πχ ΚΕΚ), υπό την αιγίδα του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων)/ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι δίνουν εξετάσεις στον ΕΦΕΤ για να αποκτήσουν βεβαίωση στην Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων η οποία ισχύει για πέντε χρόνια.

Το Millennium Education Centre οργανώνει σεμινάρια σύμφωνα με όλα όσα ορίζει η Υπουργική Απόφαση με τις εξής θεματικές ενότητες:

  • Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
  • Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
  • Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
  • Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
  • Το Εργασιακό Περιβάλλον
  • Πρακτικές καθαρισμού
  • Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
  • Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

Διάρκεια: 10 ώρες / 2 ημέρες.

Τόπος – Ημερομηνίες διεξαγωγήςΣτις εγκαταστάσεις μας στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, με ελάχιστο χρόνο δειξαγωγής τις 40 ημέρες, μετά την αποστολή των δικαιολογητικών στον ΕΦΕΤ (Το διάστημα αυτό απαιτείται για τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τον ΕΦΕΤ).

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προχωρήσετε στην δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 (ΕΦΕΤ)».

Μπορείτε να συμπληρώσετε την online αίτηση εδώ ή εναλλακτικά να συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ή  να μας καλέσετε στο 23730 22192, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 πμ έως 8:30 μμ..

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *