Σεμινάρια εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας (security) με τηλεκπαίδευση (E-Learning)

1920X1080 security

Το Millennium Education Centre ως το μόνο Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο ( Κ.Δ.Β.Μ.2) του Ν. Χαλκιδικής από το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας ΚΕ.ΜΕ.Α. , οργανώνει και υλοποιεί Σεμινάρια Εκπαίδευσης Προσωπικού Ασφαλείας, τα οποία οδηγούν σε πιστοποίηση και άδεια προσωπικού ασφαλείας ( Άδεια Security ), σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΚΕ.ΜΕ.Α.

Σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 4892/1/76-γ’ 12-07-2010 ΚΥΑ (ΦΕΚ 664 /Β / 17-5-2010), οι εργαζόμενοι ως προσωπικό ασφαλείας (Security) σε ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, προκειμένου να εκδώσουν ή να ανανεώσουν την άδεια εργασίας, απαιτείται πλέον η κατάθεση Πιστοποιητικού Επαγγελματικής Κατάρτισης.

Μετά το πέρας του εκπαιδευτικού σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα προχωρήσουν σε εξετάσεις πιστοποίησης και θα λάβουν το πιστοποιητικό επαγγελματικής κατάρτισης επιπέδου 1 της ειδικότητας ” Προσωπικού Ασφαλείας”, καθώς αυτό είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση και ανανέωση της άδειας εργασίας τους, εξασφαλίζοντας έτσι την επαγγελματική τους αποκατάσταση και εξέλιξη.

Ειδικότητες Προσωπικού Ιδιωτικής Ασφάλειας:

  • Ιδιωτικό προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σταθερών φυλάξεων
  • Ιδιωτικό προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας εποχούμενων περιπολουσών φυλάξεων ( PATROL)
  • Ιδιωτικό προσωπικό παροχής υπηρεσιών ασφαλείας χρηματαποστολών

Ο ενδιαφερόμενος έχει  πλέον την δυνατότητα να επιλέξει και τη μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης (e-learning) παρακολουθώντας τα μαθήματα από το σπίτι του ή στο κέντρο μας (σε περίπτωση που δεν διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή).

Εγγραφές:

Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας ή επικοινωνήστε στο  2373022192 ή στο 2373026739.

Το πρόγραμμα διαρκεί: 105 ώρες

Τόπος διεξαγωγής: στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής Millennium στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής ( Αγίου Γεωργίου 14 ).

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ. – 21:00μ.μ.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας