Σεμινάρια κατάρτισης Τεχνικών Ασφαλείας

Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις, Προγράμματα Κατάρτισης, Προσφορές, Σεμινάρια

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ

Kατοχυρώστε την θέση σας τώρα, για τα νέα τμήματα που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την έκδοση της νέας Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Εργασίας για το έτος 2017 και επικοινωνήστε με τη γραμματεία μας στο 23730 22192 για να ενημερωθείτε σε ποια κατηγορία ανήκετε.

Το Millennium Education Centre ως το μόνο Πιστοποιημένο Εκπαιδευτικό Κέντρο ( Κ.Δ.Β.Μ.2 ) του Ν. Χαλκιδικής, οργανώνει και υλοποιεί Σεμινάρια Υποχρεωτικής Κατάρτισης, του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλειας.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο Τεχνικού Ασφαλείας, αφορά όλους τους εργοδότες που απασχολούν εργαζομένους, καθώς προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία να διαθέτει υπεύθυνο για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων στο χώρο της επιχείρησης.

Ο εργοδότης της κάθε επιχείρησης, έχει δυνατότητα παρακολούθησης του εξειδικευμένου  προγράμματος, με βάση το βαθμό επικινδυνότητας του επαγγέλματος:

Διάρκεια σεμιναρίου Α’ Κατηγορίας: 100 ώρες

Διάρκεια σεμιναρίου Β’ Κατηγορίας: 35 ώρες

Διάρκεια σεμιναρίου Γ’ Κατηγορίας: 10 ώρες

Ο Τεχνικός Ασφαλείας, καλείται:

  • να προστατεύει και να ενημερώνει όλους τους εργαζομένους, μεριμνώντας για την τήρηση της υγιεινής και της ασφάλειας του προσωπικού
  • να επιθεωρεί τακτικά τις θέσεις εργασίας
  • να αναφέρει στον εργοδότη τυχόν προβλήματα και κινδύνους που ελλοχεύουν στο εργασιακό περιβάλλον

Εγγραφές:

Δηλώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα έρθουμε άμεσα σε επαφή μαζί σας ή επικοινωνήστε στο  2373022192 ή στο 2373026739.

Mε την εγγραφή σας, παρέχεται προσωρινός αριθμός πρωτοκόλλου τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τόπος διεξαγωγής: στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της σχολής Millennium στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής ( Αγίου Γεωργίου 14 ).

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00π.μ. – 21:00μ.μ.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας