Σεμινάριο: Πως μια Ιδέα γίνεται Βιώσιμη Επιχείρηση

Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις, Σεμινάρια

MILLENNIUM FREE SEMINARS!

Το Millennium Education Centre στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης διοργανώνει
τη τρίτη ανοιχτή του εκδήλωση για τους ¨εραστές» της Δια Βίου Μάθησης με θέμα:

«Πως μια Ιδέα γίνεται Βιώσιμη Επιχείρηση»

Δήμητρα ΖερβάκηΤα πάντα στη ζωή μας είναι Ιδέες. Όλα ξεκινούν από μία Ιδέα! Άλλες υλοποιούνται επιτυχώς, άλλες αποτυχαίνουν κατά την υλοποίηση ενώ άλλες εξαφανίζονται. Το Ταξίδι της Ιδέας σας, από τη σύλληψή της μέχρι την υλοποίηση και τη διάδοσή της είναι ένα Project Πολύπλοκο, Δύσκολο αλλά έχει φοβερό Ενδιαφέρον & Challenge! Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να ενώσετε τα Dots σας και να βρείτε την Ιδανική Οπτική Γωνία Δράση σας ώστε να γίνετε αποτελεσματικοί στη Διαχείριση Ιδεών και να υλοποιείτε επιτυχώς Αειφορικά Βιώσιμα Projects με το Ελάχιστο Δυνατό Κόστος… Δεν έχετε παρά να παραβρεθείτε σε αυτή την ανοικτή διαδραστική συνάντηση που θα έχει τη μορφή business coaching,κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωριστείτε με τη βοήθεια μελετών περίπτωσης με:

-το «Πλαίσιο Διαχείρισης Ιδέας»-Ανάπτυξη, Ενίσχυση, Υλοποίηση & Παρουσίαση Ιδέας-καθώς και με
-το mindset της«Ελάχιστης Βιώσιμης Επιχείρησης-Minimum Viable Business-MVB

Πρόκειται για δύο πρωτογενή και αυθεντικά «προϊόντα» που έχουν προκύψει από την πολυετή επαγγελματική εμπειρία της κας Δήμητρας Ζερβάκη… Από την ενοποίηση των dots της! Αυτό το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ιδέες, επιχειρηματικές ή μη, ανεξαρτήτως επαγγέλματος και ειδικότητας και που θέλουν να τις υλοποιήσουν επιτυχώς,παράγοντας πραγματική αξία τόσο για τους ίδιους όσο και για τους συνανθρώπους τους. Αυτή η συνάντηση έχει ελεύθερη είσοδο και σας προσφέρει την μεγάλη εικόνα του «Επιχειρείν»μέσα από μία ολιστική και εναλλακτική προσέγγιση.

Εισηγητής:
Δήμητρα Ζερβάκη, ΕΜΒΑ, PMP, T TT

Η Δήμητρα, λειτουργώντας ως General Manager & Business Coach, συμβουλεύει, εκπαιδεύει και μανατζάρει brands ώστε να βρουν το δικό τους Vantage Angle, τη δική τους ιδανική οπτική γωνία δράσης. Να ανακαλύψουν τα δυνατά τους σημεία, να επανενωθούν με τη Φύση και μέσω του Integration να δημιουργήσουν ένα αποτελεσματικό Business & Personal Modus Operandi! Είναι κάτοχος πτυχίου Γεωπονίας (ΑΠΘ), μεταπτυχιακού διπλώματος Executive Master of Business Administration-ΕΜΒΑ, πιστοποίησης στη Διαχείριση Έργων (Project Manager Professional-PMP) και πιστοποίησης ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (ΕΟΠΠΕΠ) και Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών (Train the Trainers). Διαθέτει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων ενηλίκων, στην οργάνωση και στρατηγική ανάπτυξη επιχειρήσεων/οργανισμών, στην εκπόνηση και διαχείριση προγραμμάτων/έργων, στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών-προϊόντων-υπηρεσιών, στην έρευνα αγοράς, στο branding, στην προώθηση προϊόντων/υπηρεσιών, στην παρουσίαση ιδεών (Idea Pitching), στη διοίκηση τμήματος πολυμεσικών εφαρμογών, στην εφαρμοσμένη γεωπονική έρευνα, στην ανάπτυξη και διαχείριση νέων εναλλακτικών καλλιεργειών, στην προστασία και αξιοποίηση της βιοποικιλότητας, και στην ανάπτυξη και διαχείριση ιστοσελίδων και blogs. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο Website: http://dimitrazervaki.com & στο σύνδεσμο Linkedin

Η είσοδος είναι ελεύθερη, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας γιατί είναι περιορισμένος ο αριθμός των θέσεων, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλ. 23730 22192 ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να παραλάβετε μετά το πέρας του σεμιναρίου και την βεβαίωση παρακολούθησης.

Αίτηση Συμμετοχής Σεμιναρίου

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Περιοχή

Σημείωση