Σπούδασε Barista & Bartender και δούλεψε το καλοκαίρι - Νέα μειωμένη τιμή!

Σπούδασε Barista & Bartender και δούλεψε το καλοκαίρι – Νέα μειωμένη τιμή!

Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Νέα - Ανακοινώσεις

Ο νομός Χαλκιδικής κάθε καλοκαίρι  υποδέχεται εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες από όλη την Ευρώπη και επιπλέον από τρίτες χώρες, όπου τα τελευταία χρόνια παρουσιάζουν μια συνεχόμενη άνοδο!

Για να διατηρηθεί αυτή η ανοδική πορεία, θα πρέπει οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους τουρίστες να είναι υψηλού επιπέδου και να παρέχονται από εξειδικευμένο και καταρτισμένο προσωπικό. Έτσι, τόσο ο τουρίστας όσο και ο επαγγελματίας του τουρισμού θα παραμένουν ικανοποιημένοι εκατέρωθεν και θα αναπτυχθεί μία σχέση εμπιστοσύνης, όπου θα ξαναφέρει τον τουρίστα και τον επόμενο χρόνο στην Χαλκιδική.

Για τον λόγο αυτό θα πρέπει το προσωπικό στον τουριστικό κλάδο να είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του κάθε επισκέπτη, αφού πρώτα λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση. Δεν νοείται πλέον επαγγελματίας που να μην διαθέτει τέτοιου επιπέδου προσωπικό.

Το Millennium Education Centre, το μοναδικό Εκπαιδευτικό Κέντρο στη Χαλκιδική, προσφέρει εξειδικευμένα προγράμματα σπουδών για τον Τουρισμό και την Εστίαση.

Σπούδασε Barista & Bartender και δούλεψε το καλοκαίρι - Νέα μειωμένη τιμή!

Final Photo Assets

Professional Barista (PB) – Ειδικός Barista

Το πρόγραμμα PB δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την παρασκευή καφέ και άλλων ροφημάτων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές επεξεργασίας, παρασκευής, σερβιρίσματος και συντήρησης του καφέ.

Καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος γνώσεων, από την καλλιέργεια του καφέ και τις διάφορες τεχνικές κατασκευής του έως τον πιο ποιοτικό τρόπο σερβιρίσματός του που θα συναρπάσει γευστικά, η πιστοποίηση αυτή απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία Barista που θέλει να ενταχθεί δυναμικά σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή / τουριστική ή επισιτιστική μονάδα και να αποδείξει την αξία του με τον πιο αποτελεσματικό και έγκυρο τρόπο.

 

Σπούδασε Barista & Bartender και δούλεψε το καλοκαίρι - Νέα μειωμένη τιμή!

Σπούδασε Barista & Bartender μαζί και δούλεψε το καλοκαίρι - Νέα μειωμένη τιμή!

Professional Bartender (PBt) –  Ειδικός Bartender

Το πρόγραμμα PBT δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για την παρασκευή και την παρουσίαση ποτών και κοκτέιλ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα γνωστικά πεδία που πρέπει να κατέχει ένας επαγγελματίας του χώρου και εξηγεί τις βασικές αρχές επιτυχίας ενός επαγγελματία bartender.

Καλύπτοντας ένα μεγάλο εύρος γνώσεων, από τις πρώτες ύλες των ποτών έως και τις τεχνικές παρουσίασης και σέρβις, η πιστοποίηση αυτή απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία Bartender που θέλει να ενταχθεί δυναμικά σε οποιαδήποτε ξενοδοχειακή / τουριστική μονάδα ή κέντρο διασκέδασης και να αποδείξει την αξία του με τον πιο αποτελεσματικό και έγκυρο τρόπο.

Σπούδασε ΤΩΡΑ Barista & Bartender μαζί και επωφελήσου από την μειωμένη τιμή!

Εκδήλωσε κι εσύ το ενδιαφέρον σου σήμερα για το πρόγραμμα Barista & Bartender συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ή κάλεσέ μας στο 23730.22192.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Το μήνυμά σας