Τέστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων Horizon - Κάντο κι εσύ τώρα, μη βαδίζεις στα τυφλά

Τέστ επαγγελματικών ενδιαφερόντων Horizon – Κάντο κι εσύ τώρα, μη βαδίζεις στα τυφλά

Νέα - Ανακοινώσεις

KANE  ΤΟ TEST ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ HORIZON ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ

Το Τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων HORIZON είναι ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών. Το HORIZON κατασκευάστηκε  εξαρχής στην ελληνική γλώσσα και με βάση το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα.

Το Τεστ HORIZON  αποτελείται από 190 ερωτήσεις που περιγράφουν διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες.  Το άτομο καλείται να δηλώσει σε μια 6βάθμια κλίμακα το βαθμό, στον οποίο θα τον ενδιέφερε να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον με κάθε μια από αυτές τις δραστηριότητες. Τα αποτελέσματά του τεστ βγαίνουν άμεσα και δίνουν το προφίλ των επαγγελματικών ενδιαφερόντων του κάθε μαθητή προτείνοντας του  ακαδημαϊκά πεδία σπουδών τα οποία ταιριάζουν με την προσωπικότητά του. Ο χρόνος, που απαιτείται για να ολοκληρώσει ένας μαθητής-υποψήφιος φοιτητής το τεστ, ανέρχεται σε 25 με 30 λεπτά.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του  Τεστ Horizon είναι τα ακόλουθα:

  • Είναι online κάτι που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να το συμπληρώσει οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιονδήποτε υπολογιστή έχει σύνδεση στο Internet.
  • Τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τεστ σε αρχείο PDF.
  • Μετρά 38 επιμέρους επαγγελματικές κατηγορίες (τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο τεστ στην Ελλάδα), οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά σε σύντομες παραγράφους έτσι ώστε να μπορούν να κατανοηθούν εύκολα, τόσο από τους μαθητές όσο και από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.
  • Τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα κάθε ατόμου συσχετίζονται με όλα τα ακαδημαϊκά πεδία σπουδών.

Υπεύθυνη ανάπτυξης του ερωτηματολογίου είναι η Δρ. Γεωργία Αθ. Κουμουνδούρου, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών στο αντικείμενο της Επαγγελματικής Συμβουλευτικής, κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη «Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό» του Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι Εκπαιδευτικός, Πτυχιούχος Τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας (κατεύθυνση: Ψυχολογία) του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιστημονικός συνεργάτης στην ανάπτυξη και εγκυροποίηση του τεστ είναι ο Δρ. Ιωάννης Τσαούσης, Επίκουρος Καθηγητής στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μπορείτε να κάνετε το Τεστ Horizon τώρα καλώντας μας στο 2373022192 ή στο 2373026739 ή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος!

Τηλέφωνο Millennium Education Centre 2373026739

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Τεστ Horizon

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Μήνυμα