Δελτίο Τύπου για την Διεξαγωγή της Ανοιχτής Ημέρας Καριέρας που διοργάνωσε το Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

H Ανοιχτή Ημέρα Καριέρας διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη στις 2 Μαρτίου 2017 στις εγκαταστάσεις του MIllennium Education Centre.

Δεκαοχτώ (18) γνωστές Ξενοδοχειακές Μονάδες / Όμιλοι, έλαβαν μέρος στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με φοιτητές, αποφοίτους αλλά και ενδιαφερόμενους που θα θέλανε να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα η να εργαστούν στον κλάδο του τουρισμού, πραγματοποιώντας 10λεπτες συνεντεύξεις με περισσότερους από 150 υποψηφίους εργαζομένους για την κάλυψη θέσεων της ερχόμενης σεζόν.

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε επίσης από τους συμμετέχοντες και για το Δωρεάν WorkShop Σεμινάριο με θέμα: » Ήπιες Δεξιότητες στον Τομέα του Τουρισμού «, με εισηγήτρια την κ. Δήμητρα Ζερβάκη ως General Manager που διεξήχθη στα πλαίσια της Ανοιχτής Ημέρας Καριέρας, στην Αίθουσα Διαλέξεων του M.E.C.

Τα θετικά σχόλια που υπήρξαν τόσο από τους υποψηφίους εργαζομένους όσο και από τις επιχειρήσεις είναι εφαλτήριο τόσο για την επανάληψη της εκδήλωσης στο μέλλον αλλά και για νέες πρωτοβουλίες που θα αναλάβει το γραφείο διασύνδεσης & ευρέσεως εργασίας της σχολής, JobCarrier, για να προσφέρει υπηρεσίες εύρεσης προσωπικού στο χώρο του Τουρισμού.

Οι εταιρίες που συμμετείχαν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε είναι οι ακόλουθες:

AEGEAN MELATHRON

ATHENA PALLAS

BLUE DOLPHIN

BLUE LAGOON GROUP

CRONWELL SERMILIA

FLEGRA PALACE

HOTEL KRIOPIGI

IKOS RESORT

KASSANDRA PALACE HOTEL & SPA

LESSE HOTEL

MARTHA’S HOUSE HOTEL

MIKONIATI HOTELS

MIRAGGIO THERMAL SPA

POMEGRANATE WELLNESS SPA

POTIDEA PALACE

ΠΕΤΡΙΝΟ-WHITE SUITES

SANI RESORT

SIMEON HOTELS

Ευχαριστούμε την Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Γρηγόρη Τάσιο για την στήριξη του.
Ευχαριστούμε την κ. Κορίνα Ζολά και το Halkidiki Focus που στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης κάλυψε την εκδήλωση.

Καλή Επιτυχία & Καλή Καλοκαιρινή Περίοδο σε όλους!

[huge_it_gallery id=»35″]