Εξετάσεις Πιστοποίησης της A.C.T.A. στο Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre, στα πλαίσια συνεργασίας, με την A.C.T.A. ( Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), θα πραγματοποιήσει στους χώρους του, την Τετάρτη 22/3/2017 Εξετάσεις Πιστοποίησης. Οι τελειόφοιτοι όλων των ειδικοτήτων του M.E.C. θα συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης .

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν επίσης :

α) όσοι από τους απόφοιτους της σχολής δεν μπόρεσαν ή δεν πρόλαβαν να δηλώσουν συμμετοχή σε προηγούμενες εξετάσεις

β) εργαζόμενοι στον Τουριστικό Κλάδο οι οποίοι θέλουν να διατηρήσουν η να αναβαθμίσουν την θέση τους , καθώς και άνεργοι οι οποίοι θέλουν αποκτήσουν μια θέση εργασίας σε κάποια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες/ομίλους των Νομών Χαλκιδικής-Θεσσαλονίκης.

*Ελάχιστη προϋπόθεση γι’ αυτό η συμμετοχή σε κάποιο από τα ταχύρυθμα εξειδικευμένα σεμινάρια ή προγράμματα που διοργανώνει το M.E.C. όλων των ειδικοτήτων του Τουριστικού Κλάδου.

Σύμφωνα με τον Νέο Τουριστικό Νόμο το 70% του προσωπικού μιας ξενοδοχειακής μονάδας η επιχείρησης που δραστηριοποιείται στην Τουριστική Αγορά απαιτείται να είναι πιστοποιημένο. Σε μια εποχή γρήγορων εξελίξεων και υψηλών απαιτήσεων οι επιτυχόντες των εξετάσεων πιστοποίησης ,κατακτούν μία ουσιαστική προϋπόθεση και ένα σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα για να μπορέσουν να ενταχθούν δυναμικά στον τόσο ανταγωνιστικό χώρο της εργασίας.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Επόμενη Διεξαγωγή Εξετάσεων Πιστοποίησης A.C.T.A
Τέλος Απριλίου 2017

Εκπαιδεύσου-Πιστοποιήσου-Εργάσου !
Σπουδές & Εργασία στον Τόπο σου