Millennium Education Centre – Ξεκίνα τις σπουδές σου χωρίς προκαταβολή!

Νέα - Ανακοινώσεις, Προσφορές

Κάνε εγγραφή στα ετήσια προγράμματα σπουδών μέχρι τις 19 Αυγούστου 2016 χωρίς προκαταβολή και κέρδισε:

 • 20% έκπτωση στα δίδακτρα
 • ΔΩΡΟ τα έξοδα πιστοποίησης από την ACTA
 • Δώρο ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο από τα παρακάτω:
  • Social Media Marketing
  • ΕΦΕΤ
  • Μανικιούρ – Πεντικιούρ
  • Tattoo Henna

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, ή καλέστε μας στο 2373022192.

Φορμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

 

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Ειδικότητα

Το μήνυμά σας

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές ημερίδες για την κατάρτιση των μικρών επιχειρήσεων στον κλάδο του τουρισμού

Νέα - Ανακοινώσεις

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 2η ενημερωτική ημερίδα για τα νέα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτησης και δια βίου μάθησης του Εκπαιδευτικού κέντρου Χαλκιδικής Millennium Education Centre στα μέλη του Σωματείου Αγίου Νικολάου της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Χαλκιδικής.

Τα μέλη του Σωματείου ενημερώθηκαν αναλυτικά για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει το Εκπαιδευτικό Κέντρο Χαλκιδικής Millennium Education Centre και διανεμήθηκε ενημερωτικό υλικό με αναλυτική περιγραφή του κάθε προγράμματος.

Στους καταρτιζόμενους θα δίνετε η δυνατότητα,  αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση να δώσουν εξετάσεις και να πιστοποιηθούν από την ACTA (Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις σε εκπαίδευση και πιστοποίηση όπως ορίζει ο νέος  τουριστικός Νόμος. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως, να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στο αντικείμενο τους. Τα μαθήματα πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τόπους, σε όλη την Χαλκιδική.

Στο δεύτερο μέρος της  παρουσίασης, δόθηκαν παρουσιάστηκαν όσον αφορά την ανάδειξη των τουριστικών καταλυμάτων, την αύξηση των κρατήσεων, και γενικότερα την ψηφιακή εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Οι ενημερωτικές ημερίδες συνεχίζονται και στα υπόλοιπα Σωματεία της Ομοσπονδίας.

Φωτογραφικό υλικό

[huge_it_gallery id=»27″]

1η Ενημερωτική Ημερίδα του Millennium Education Centre στην Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής

Νέα - Ανακοινώσεις

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτησης και δια βίου μάθησης του Εκπαιδευτικού κέντρου Χαλκιδικής Millennium Education Centre, είχαν τα μέλη των Σωματείων  Σταυρού, Ασπροβάλτας & Βρασνών της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Χαλκιδικής, την Κυριακή 8 Μαίου.

Στη Χαλκιδική, καθώς και στη περιοχή του Σταυρου, της Ασπροβάλτας & των Βρασνών, ο τουρισμός αποτελεί τον πιο σημαντικό κλάδο της οικονομίας.

Η Εκπαίδευση μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να επιφέρει, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τομέα, που απαιτεί διαρκή βελτίωση και εξέλιξη. Σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει ολοένα και περισσότερο αυξανόμενο ανταγωνισμό από γειτονικές χώρες, οφείλει να προσφέρει ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον τουρισμό. Αυτό καθιστά την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού άμεση ανάγκη.

Για το λόγο αυτό το Millennium Education Centre σε συνεργασία με τον προεδρο της Ο.Ι.Ε.Δ.Δ.Χ κύριο Δημήτριο Χαδαλή, και τους προέδρους των Σωματείων διαμόρφωσαν προγράμματα κατάρτησης έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων δωματίων.

Στους καταρτιζόμενους θα δίνετε η δυνατότητα,  αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση να δώσουν εξετάσεις και να πιστοποιηθούν από την ACTA (Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις σε εκπαίδευση και πιστοποίηση όπως ορίζει ο νέος  τουριστικός Νόμος. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως, να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στο αντικείμενο τους. Τα μαθήματα πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τόπους, σε όλη την Χαλκιδική.

Στο δεύτερο μέρος της  παρουσίασης, δόθηκαν λύσεις όσον αφορά την ανάδειξη των τουριστικών καταλυμάτων, την αύξηση των κρατήσεων, και γενικότερα την ψηφιακή εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Δωρεάν Σεμινάριο

Το Millennium Education Centre στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Χαλκιδικής, στον τομέα της κατάρτισης και δια βίου μάθησης, ανακοίνωσε την υλοποίηση ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίου για όλα τα μέλη της ΟΙΕΔΔΧ, με θέμα:

«Τρόποι προώθησης καταλυμάτων στο διαδίκτυο και σε on line μηχανές κρατήσεων»

Τα ενδιαφερόμενα μέλη, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Προέδρους των κατά τόπους Σωματείων, για να δηλώσουν συμμετοχή.

Φωτογραφικό υλικό

[huge_it_gallery id=»26″]

 

Εξετάσεις Πιστοποίησης από την ACTA στο Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Ομαλά και με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις πιστοποίησης για τις ειδικότητες της Μαγειρικής, των Τουριστικών και της Κομμωτικής, που διοργάνωσε η ACTA στη Χαλκιδική την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016.

Οι εξετάσεις έλαβαν χώρα στο Millennium Eduacation Centre, το οποίο αποτελεί εδώ και καιρό Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο της ACTA στο νομό Χαλκιδικής.

Οι εξετάσεις διοργανώθηκαν σύμφωνα με το αυστηρό πλαίσιο διεξαγωγής τους, έτσι όπως επιβάλει ο κανονισμός εξετάσεων της ACTA, με τα θέματα να φθάνουν στο εξεταστικό μας κέντρο λίγο πριν την έναρξη των εξετάσεων.

Αν θέλετε κι εσείς να πιστοποιήσετε τις γνώσεις σας στην ειδικότητα που έχετε, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Millennium Education Centre και να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας. Η διαδικασία είναι απλή και παρουσιάζεται παρακάτω:

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΒΗΜΑ 1ο

Ο υποψήφιος μπορεί να απευθυνθεί στο Millennium Education Centre, πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, για να δηλώσει συμμετοχή στις εξετάσεις. Εάν συμμετέχει για πρώτη φορά σε εξετάσεις, συμπληρώνει την αίτηση υποψηφίου και αφού αποδεχθεί τον κανονισμό εξέτασης και πιστοποίησης, τους όρους χρήσης πιστοποιητικού και ενημερωθεί για την εξεταστέα ύλη, του χορηγείται η κάρτα εγγραφής, όπου αυτή απαιτείται.

ΒΗΜΑ 2ο

Ο υποψήφιος αφού απευθυνθεί στο Millennium Education Centreπιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο της ACTA, συμπληρώνει την αίτηση συμμετοχής σε εξετάσεις και σε συνεννόηση με το εξεταστικό κέντρο επιλέγει την ημερομηνία και τις ενότητες στις οποίες επιθυμεί να εξεταστεί.

ΒΗΜΑ 3ο

Ο υποψήφιος συμμετέχει στις εξετάσεις. Σε περίπτωση επιτυχίας του, συμπληρώνεται η επιτυχία στην αντίστοιχη θέση της κάρτας εγγραφής, όπου αυτή απαιτείται. Σε περίπτωση αποτυχίας, μπορεί να επαναλάβει τις εξετάσεις όσες φορές επιθυμεί.

[huge_it_gallery id=»25″]

Εκδήλωση – Ομιλία με θέμα "Το μέλι και τα παράγωγά του στη καθημερινότητά μας"

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre διοργανώνει εκδήλωση – ομιλία σε συνεργασία με την επιχείρηση μελισσοκομικών προϊόντων Passion Honey με θέμα «Το μέλι και τα παράγωγά του στην καθημερινότητά μας». Στην εκδήλωση θα μιλήσει η κυρία Τσίγγανου Βίκυ, συνέταιρος στην επιχείρηση Passion Honey.

Τα προϊόντα που παράγονται από τις μέλισσες και έχουν άμεση σχέση με την καθημερινή μας διατροφή, υγιεινή και διαβίωση είναι: το μέλι (ανθόμελο, πευκόμελο, θυμαρίσιο μέλι, σουσούρα, πορτοκαλόμελο, μέλι έλατο – βανίλια, δασόμελο, καστανόμελο), ο βασιλικός πολτός (πηγή πρωτεϊνών, αμινοξέων, λιπιδίων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων), η πρόπολη (γνωστή για τις βιολογικές της ιδιότητες, όπως: αντιφλεγμονώδης δράση, αντι-ιικές ιδιότητες, αντιμυκητιακές ιδιότητες, αντιοξειδωτική δράση, ανοσοποιητική δράση, αντιισταμινική δράση), η γύρη ( αμινοξέα, υδατάνθρακες, λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και ένζυμα) και πολλά άλλα παράγωγα προϊόντα όπως κεραλοιφές και προϊόντα πρόπολης για την καθημερινή μας υγιεινή.

Περιορισμένος αριθμός ατόμων. Για συμμετοχή παρακαλώ καλέστε στο 2373022192.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τόπος σεμιναρίου: Millennium Education Centre, Αγ. Γεωργίου 14, Ν. Μουδανιά, Χαλκιδική (χάρτης)
Ημερομηνία: Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016
Ώρα: 17:00 (5:00 μ.μ.)

 

Μαθήματα διατροφής σε παιδιά του παιδικού σταθμού Σημάντρων

Νέα - Ανακοινώσεις

Την Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016, το Millennium Education Centre διοργάνωσε από κοινού μαζί με τον παιδικό σταθμό Σημάντρων μαθήματα διατροφής για τα παιδιά του σταθμού και δώθηκε η ευκαιρία τα παιδιά να μαγειρέψουν σπιτικά κουλουριάκια με βούτηρο και κανέλα.

Στην όλη προσπάθεια συμμετείχε από την σχολή η σπουδάστρια της ζαχαροπλαστικής, Όλγα Στόικου, πάντα υπό την καθοδήγηση του Executive Chef της σχολής, Αξαρλή Αναστάσιου.

[huge_it_gallery id=»24″]

Επίσκεψη των επισιτιστικών τμημάτων του Millennium Education Centre στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Νέα - Ανακοινώσεις

Στις 7 Απριλίου 2016 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των σπουδαστών μας στο κτήμα Γεροβασιλείου και περιελάμβανε ξενάγηση στους χώρους παραγωγής, εμφιάλωσης, παλαίωσης καθώς και στο Μουσείο Οίνου με ξεναγό την κα Δήμητρα Μπαζάκα.

Στην διαμορφωμένη αίθουσα οινογευσίας οι σπουδαστές μας δοκίμασαν 2 είδη κρασιών.

Ευχαριστούμε την οικογένεια Γεροβασιλείου για την φιλοξενία.

[huge_it_gallery id=»23″]

 

1960 Hairstyle & Makeup – Το event που σάρωσε σε συμμετοχές!

Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε η θεματική εκδήλωση που είχε προγραμματίσει το Millennium Education Centre, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016, με θέμα «1960 Hairstyle & Makeup Event», σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης «Σύνθεση» το οποίο αποτελεί το καλλιτεχνικό σημείο αναφοράς στα Ν. Μουδανιά ως Ωδείο και Σχολή Χορού.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν:

 • Κομμώσεις της δεκαετίες του 1960, από τις σπουδάστριες του τμήματος Κομμωτικής
 • Μακιγιάζ της ίδιας επίσης δεκαετίας, από τις σπουδάστριες του τμήματος Αισθητικής
 • φαγητά και εδέσματα για τους παρευρισκομένους της εκδήλωσης από τα τμήματα Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη μουσική του βιρτουόζου μουσικού Αντώνη Φωτιάδη, ο οποίος ταξίδεψε το κοινό σε άλλες εποχές με το υπέροχο του σαξόφωνο.

Επίσης, απονεμήθηκαν έπαινοι σε όσους σπουδαστές του Millennium Education Centre συμμετείχαν σε διαγωνισμούς και κοινωνικές δραστηριότητες.

Την βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα υπέρχο χορό Tango που χόρεψε ο δάσκαλος χορού του Κέντρου Τέχνης Σύνθεση, κύριος Τσιβίκας Κωνσταντίνος με την Μάγδα Σταύρου.

Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά τον κόσμο που παραυρέθηκε στην εκδήλωσή μας.

MILLENNIUM-1960-8

MILLENNIUM-1960-16

MILLENNIUM-1960-17

MILLENNIUM-1960-24

MILLENNIUM-1960-30

MILLENNIUM-1960-42

\MILLENNIUM-1960-46

MILLENNIUM-1960-49

MILLENNIUM-1960-55

MILLENNIUM-1960-64

Περισσότερες φωτογραφίες θα βρείτε εδώ.

 

1960 Hairstyle & Makeup Event by Millennium Education Centre

Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις

Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου στις 19:00 στο SANTE Cafe Bistrot στα Ν. Μουδανιά

Κάνουμε ένα άλμα στο χρόνο και ταξιδεύουμε στη δεκαετία του 1960 μέσα από τις τάσεις του Makeup και το Hairstyle της εποχής!

Τα τμήματα Κομμωτικής & Αισθητικής της σχολής μας, μας δείχνουν τον τρόπο…

Οι Μάγειρες και οι Ζαχαροπλάστες μας, αναλαμβάνουν το παιχνίδι της γεύσης!

Την εκδήλωση ντύνει ο βιρτουόζος μουσικός Αντώνης Φωτιάδης.

Η Σχολή χορού ΣΥΝΘΕΣΗ πλαισιώνει την εκδήλωση χορεύοντας Tango με ένα ζευγάρι έκπληξη!

Επίσης, θα γίνει βράβευση των σπουδαστών μας για την συμμετοχή τους στις δραστηριότητες της σχολής!

Να μην λείψει κανείς!

Coffee Island Ν. Μουδανιών – Άλλη μία επιχείρηση που εμπιστεύθηκε το Job Carrier

Νέα - Ανακοινώσεις

Η αλυσίδα καφέ Coffee Island ανοίγει κατάστημα στα Ν. Μουδανιά και εμπιστεύθηκε το Job Carrier για την στελέχωση των θέσεων εργασίας με το κατάλληλο προσωπικό.

Το Job Carrier λειτούργησε άμεσα και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συνέλεξε τα κατάλληλα βιογραφικά από ένα μεγάλο αριθμό ενδαφερομένων και δρομολόγησε την διαδικασία των συνεντεύξεων με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης του τοπικού καταστήματος Ν. Μουδανιών.

Η επιλογή του προσωπικού έγινε άμεσα και επιλέχθηκαν οι δύο υπάλληλοι του καταστήματος.

Όλο αι περισσότερες επιχειρήσεις στη Χαλκιδική εμπιστεύονται το Job Carrier για την κάλυψη των αναγκών τους τόσο σε υπαλληλικό προσωπικό όσο και στην στελέχωση υψηλότερων διοικητικών θέσεων.

Αν έχετε κι εσείς επιχείρηση και ψάχνετε προσωπικό για την στελέχωση τους, καλέστε μας στο 2373022192 και άμεσα θα ανταποκριθούμε στις ανάγκες σας.

 

Συνεργασία Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής με το Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο ΧαλκιδικήςMillennium Education Centre, είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΚεΔιΒιΜ επιπέδου 2 από τον φορέα του Υπουργείου Παιδείας ΕΟΠΠΕΠ.

Παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικές υπηρεσίες τα τελευταία 10 χρόνια με έδρα τη Χαλκιδική, και παρουσία στους Νομούς Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Ροδόπης.

Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής,  συνδιαμορφώνει προγράμματα σπουδών σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ξενοδοχείου και αναλαμβάνει την εκπαίδευση υπαλλήλων και στελεχών του, ανταποκρινόμενο στις συνεχείς εξελίξεις στον κλάδο του τουρισμού, με στόχο την ικανοποίηση των πελατών.

Η Ένωση Ξενοδοχείων, συμμετέχει ως κοινωνικός εταίρος στην επιτροπή αξιολόγησης επαγγελματικών προσόντων του φορέα πιστοποίησης ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), παρέχοντας τη δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους, να λάβουν πιστοποίηση, απαραίτητο εφόδιο για την αγορά εργασίας, συμβάλλοντας έτσι στην μοριοδότηση για την νέα κατάταξη των ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε αστέρια και κλειδιά.

Το Millennium Education Centre παρέστει στην ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής και παρουσίασε στα μέλη του τα προγράμματα σπουδών και τα οφέλη της εκπαίδευσης και της κατάρτισης στην αξιολόγηση των ξενοδοχείων και των λοιπών τουιρστικών μονάδων.

20160124_112555

20160124_112709

Ευχαριστήρια επιστολή του ΚΔΑΠ Ν. Μουδανιών στο Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής δώρησε στο ΚΔΑΠ Ν. Μουδανιών ένα ποδήλατο, το οποίο κληρώθηκε στην Χριστουγεννιάτικη εορτή.

Επίσης, τα τμήματα Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής του Millennium Education Centre ετοίμασαν γλυκά για τα παιδιά του ΚΔΑΠ.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή.

20160208094551679

Πιστοποίηση γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και προσόντων – Job Carrier Ημερίδα

Νέα - Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα σχετικά με την πιστοποίηση γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και προσόντων, που διοργάνωσε το Job Carrier σε συνεργασία με την ACTA, Τεχνοβλαστό του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνεργάτη του Millennium Education Centre και του Job Carrier.

Ο κύριος Τσαλάβρας Δημήτριος, F&B Manager του πεντάστερου ξενοδοχείου Blue Lagoon, ανάλυσε τις ανάγκες της αγοράς, εν όψει του νέου τουριστικού νόμου, για την κατάταξη των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων δωματίων, βάσει του οποίου η εκπαίδευση και η πιστοποίηση γνώσεων των εργαζομένων θα είναι απαραίτητη και θα παίζουν μείζονα ρόλο στην αξιολόγηση της τουριστικής επιχείρησης.

Το λόγο πήρε ο κύριος Ιωάννης Ανδρονικίδης, διευθύνων σύμβουλος της ACTA, όπου και ανάλυσε τις ανάγκες για την σωστή, έγκυρη και έγκαιρη πιστοποίηση γνώσεων, καθώς επίσης και τα οφέλη που προσδίδουν στον εργαζόμενο, με εθνική αναγνώριση από το Ε.ΣΥ.Δ., καθώς επίσης και διεθνή πλέον αναγνώριση.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

[huge_it_gallery id=»22″]

Δωρεάν σεμινάριο Κομμωτικής με θέμα: "Βελτίωση Προσωπικής Ανάπτυξης – Πελατολόγιο"

Κομμωτική, Νέα - Ανακοινώσεις

Την Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:00 μ.μ. το Millennium Education Centre διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Βελτίωση Προσωπικής Ανάπτυξης – Πελατολόγιο». Το σεμινάριο παρουσιάζει ο κ. Ιωάννης Χατζηχριστοδούλου, ιδιοκτήτης των YANNI HAIR SPA.

Το σεμινάριο αφορά τους σπουδαστές και τους αποφοίτους του Millennium Education Centre και είναι δωρεάν.

Για συμμετοχή στο σεμινάριο, καλέστε μας στο 2373022192 ή στείλτε μας email στο info@millennium.edu.gr με τα στοιχεία σας. Μην ξεχάσετε στο email να αναφέρετε τη συμμετοχή σας στο συγκεκριμένο σεμινάριο.

 

 

Ημερίδα του Job Carrier με θέμα την πιστοποίηση γνώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και προσόντων

Νέα - Ανακοινώσεις

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου στις 12:00 μ.μ.

Το Job Carrier, το πρώτο γραφείο Πρακτικής Άσκησης & Συμβουλευτικής στη Χαλκιδική διοργανώνει  Ημερίδα με θέμα: «Η Πιστοποίηση όχι μόνο ως διεργασία αποτίμησης γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων, αλλά και ως αναγνώριση της επαρκούς κατοχής επαγγελματικών προσόντων.»

Η ημερίδα θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre, Αγ. Γεωργίου 14, Ν. Μουδανιά, το μοναδικό επίσημο εξεταστικό κέντρο πιστοποιήσεων ACTA στη Χαλκιδική. Ο κ. Ιωάννης Ανδρονικίδης, διευθύνων σύμβουλος της ACTA, θα εξηγήσει τη σημασία της πιστοποίησης των σπουδών και την επάρκειά της στην κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων.

Η ACTA, Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνεργάτης του Millennium Education Centre και του Job Carrier, παρέχει πιστοποιήσεις γνώσεων και δεξιοτήτων Ανθρώπινου δυναμικού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

 

Τα YANNI HAIR SPA εμπιστεύονται το Job Carrier για την στελέχωση των παραρτημάτων τους

Κομμωτική, Νέα - Ανακοινώσεις

Ακόμα μία εταιρεία από τον χώρο της ομορφιάς και του wellness επέλεξε το Job Carrier για την εύρεση εξειδικευμένου προσωπικού για την στελέχωση των παραρτημάτων της.

Τα Yanni Hair Spa, θέλοντας να καλύψουν τις ανάγκες τους για πάγιες θέσεις εργασίας στα παρατήματά του στα ξενοδοχεία Ikos Olivia και Sani Resort, ανέθεσε στο Job Carrier την εύρεση του κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού.

Όλες οι υποψήφιες πέρασαν από συνέντευξη από τον κύριο Ιωάννη Χατζηχριστοδούλου, ιδιοκτήτη των YANNI HAIR SPA, αφού πρώτα επιλέχθηκαν προσεκτικά από το Job Carrier, καλύπτοντας όλα τα κριτήρια που τέθηκαν από την εταιρεία.

 

Παράλληλο πρόγραμμα εκδηλώσεων της 26ης AGROTICA

Agro Academy News

Η Agro Academy, ο τομέας δηλαδή του Αγροδιατροφικού κλάδου του Millennium Education Centre εν όψει της 26ης AGROTICA που θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 31 Ιανουαρίου 2016 στη Helexpo Θεσσαλονίκης, σας παρουσιάζει το Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων της έκθεσης, έτσι όπως αυτό διαμορφώθηκε από την Helexpo.

Τελευταία ενημέρωση του προγράμματος έγινε στις 21 Ιανουαρίου 2016.

ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ
Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης 10:00 – 19:00
Πέμπτη
28/1/2016
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΩΠΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
«Προοπτικές Ανάπτυξης της Μελισσοκομίας για την ενίσχυση της Αγροτικής Επιχειρηματικότητας»
15:30 – 18:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»Αίθ. C
Τελετή Εγκαινίων
26ης ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ AGROTICA

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βαγγέλης Αποστόλου θα εγκαινιάσει την έκθεση Agrotica, από κοινού με τον Επίτροπο Γεωργίας κ. Φιλ Χόγκαν.
19:00 Σ.Κ. «Ι. Βελλίδης»
Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης 10:00 – 19:00
Παρασκευή
29/1/2016
GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.
«Αναπτυξιακές προκλήσεις
για μια βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα τροφίμων»
09:00 – 17:00 Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
«Αιμίλιος Ριάδης»
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Η ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου μέσω των νέων εργαλείων του ΠΑΑ»
10:00 – 14:00 Σ.Κ. «Ι.Βελλίδης»
Αίθ. «ΟΛΥΜΠΙΑΣ»
BASF Hellas ΑΒΕΕ
«Πρόσθετα πλαστικών της BASF για μεγαλύτερες αποδόσεις και μακρόχρονη προστασία των φύλλων θερμοκηπίων»
11:00 – 12:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. Β
MARATHON DATA SYSTEMS
«Δυνατότητες και Εφαρμογές Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών ArcGIS»
12:00 – 14:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»Αίθ D
AGROTECH S.A.E
«Φορολογία Αγροτών – Θέματα και Προβληματισμοί»
12:00 – 15:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. A
ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
(ΚΑΠΕ)

Ημερίδα με θέμα: « Φυτείες Ξυλωδών Δασικών Ειδών Μικρού Περίτροπου Χρόνου για παραγωγή Βιομάζας και Θερμικές χρήσεις»
12:30 – 14:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. Β
BASF Hellas ΑΒΕΕ
«Ιχνοστοιχεία και πρόσθετα της BASF για βέλτιστη λίπανση και φυτοπροστασία»
15:00 -16:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. Β
ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΠΟΡΩΝ
«Συμβολή των γεωργικών εισροών στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών»
«Προοπτικές και δυναμική της ελληνικής γεωργίας»
17:00 – 19:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. A
GREEK FARMER
«Ωφέλιμοι μικροοργανισμοί στην γεωργία και η σημασία τους για την
• Αύξηση της γονιμότητας του εδάφους
• Προστασία του φυτού
• Αύξηση των αποδόσεων
«Surerstar – Νέα τάση λίπανσης»
17:00 – 19:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. Β
ΟΜΙΛΟΣ ΑΓΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ 17:00 – 21:00 Σ.Κ. «Ι. Βελλίδης»
Αίθ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
H AGROSTIS σε συνδιοργάνωση με την ΟΙΚΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΕ και την GEOSENSE
Ημερίδα με θέμα «Farming Intelligence: γεωργία – τεχνολογία – καινοτομία»
17:00 – 20:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. C
Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης 10:00 – 20:00
Σάββατο
30/1/2016
6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AGROTICA
«Νέες Τεχνολογίες και Προοπτικές στην καλλιέργεια των οπωροκηπευτικών»
09:00 – 15:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. A
ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
«Κ.Α.Π. & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ: Προβλήματα – Προτάσεις – Προοπτικές»
09:00 – 13:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. C
ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ
«Προϊόντα της ελιάς: σταθερή αξία για την ελληνική οικονομία»
«Προκλήσεις της Νέας ΚΑΠ 2015-2020: Πληρωμές και πλαίσιο ελέγχων»
09:00 – 15:0015:00 – 19:00 Σ.Κ. «Ι.Βελλίδης»
Αίθ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Π.Ε.Φ.Α.
«Νέα ΚΑΠ 2015 – 2020.
Προοπτικές και ευκαιρίες για τον σύγχρονο αγρότη»
10:00 – 17:00 Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
«Αιμίλιος Ριάδης»
BASF Hellas ΑΒΕΕ
«Πρωτοβουλίες της BASF για τη στήριξη της Ελληνικής γεωργίας»
11:00 – 12:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ D
ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.
«Ημερίδα ενημέρωσης για την καλλιέργεια και τη διαχείριση των Ρώσικων ποικιλιών Ιπποφαούς στην Ελλάδα»
12:00 – 15:00 Σ.Κ. «Ι.Βελλίδης»
Αίθ. «ΟΛΥΜΠΙΑΣ»
ΣΟΥΛΦΟΥΡ ΕΛΛΑΣ ΑΒΕΕ
«Η τεχνολογία SULFOGROW® και τα αποτελέσματά της»
12:00 – 14:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. Β
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ 12:30 – 17:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ D
ΠΑΝΝΕΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ«Αγροτικός τομέας, προκλήσεις και προοπτικές» 15:00 – 16:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. Β
Σ.Π.Ε.Λ.
Ημερίδα με θέμα: « Λίπασμα. Η Τροφή της Τροφής μας»
14:00 – 22:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. C
MANAGER’S OFFICE
«Στρατηγική Ανάπτυξης Εξαγωγών: Ενδεδειγμένες Διαδικασίες & Marketing»
«Προϋποθέσεις για μια Σωστή Εξαγωγική Διαδρομή»
16:00 – 18:0018:00 – 19:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. A
ΕΛΛ.ΑΓΡΟ.ΛΙΠ. Α.Ε.Β.Ε.
«Εταιρική Εκδήλωση»
19:00 Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
«Αιμίλιος Ριάδης»
Ωράριο Λειτουργίας της Έκθεσης 10:00 – 19:00
Κυριακή
31/1/2016
6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ AGROTICA
«Νέες Τεχνολογίες και Προοπτικές στην καλλιέργεια των οπωροκηπευτικών»
10.00 – 14.00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. A
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ σε συνδιοργάνωση με τη ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.
Ημερίδα με θέμα :
«Κοινή Αγροτική Πολιτική: Εξέλιξη-Προκλήσεις-Προοπτικές»
10: 30 – 18:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. Β
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ
«Ελληνικός κόμβος εξαγωγών αγροτικών προϊόντων»
11:00 – 13:00 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ D
Α ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΓΕΩΠΟΝΩΝ, Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΞΑΓΩΓΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα:
«ΕΞΩΣΤΡΕΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ-Κτίζοντας την Εξαγωγική Επιτυχία»
13:00 – 16:30 Σ.Κ. «Ν. Γερμανός»
Αίθ. C

 

Το Millennium Education Centre παραβρέθηκε στην Ειδομένη Κιλκίς

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre παραβρέθηκε την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016, στην Ειδομένη Κιλκίς με το τμήμα Μαγειρικής και μαγείρεψε γαι τους πρόσφυγες.

Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους σπουδαστές και τους καθηγητές του τμήματος Μαγειρικής, κ. Αξαρλή Αναστασίο και Εμμανουήλ Στράτο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

[huge_it_gallery id=»21″]

Εθελοντική Περιοποίηση στο ΚΑΠΗ Ν. Μουδανιών από το Millennium Eductaion Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Το τμήμα Κομμωτικής του Millennium Education Centre με την υποστήριξη της καθηγήτριας κ. Καπετανοπούλου Τάνιας, την Πέμπτη 21/01/2016, στα πλαίσια του εθελοντισμού και του προγράμματος «Η ομορφιά δεν έχει ηλικία», διοργάνωσε το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Ν. Μουδανιών, περιποίηση για τις κυρίες και τους κυρίους μέλη του.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

[huge_it_gallery id=»20″]

Το Millennium Education Centre μαγειρεύει για τους πρόσφυγες της Ειδομένης

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής και ευαισθησίας έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016 να μεταβεί με το τμήμα Μαγειρικής στην Ειδομένη Κιλκίς για να μαγειρέψει για τους πρόσφυγες που είναι εγκατεστημένοι εκεί και περιμένουν τη μετάβασή του σε τρίτες Ευρωπαϊκές χώρες. Η προσπάθεια στηρίζεται από τους σπουδαστές και τους καθηγητές του τμήματος Μαγειρικής, κ. Αξαρλή Αναστασίο και Εμμανουήλ Στράτο.

Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, το Millennium Education Centre συγκεντρώνει τρόφιμα και ρούχα για τους πρόσφυγες. Κάθε προσφορά σας είναι ευπρόσδεκτη. Η συγκέντρωση των τροφίμων και του ρουχισμού θα ξεκινήσει από Δευτέρα 18 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016. Οι ώρες που μπορείτε να επισκεφθείτε τη σχολή μας είναι από τις 09:30 έως τις 20:30 στις παραπάνω ημερομηνίες. Η έδρα του Millennium Education Centre είναι Αγ. Γεωργίου 14, Τ.Κ. 63200, Ν. Μουδανιά, έναντι του εμπορικού κέντρου, δίπλα στο Super Market Carefour Express.

Κάθε προσπάθεια είναι σημαντική, πόσο μάλλον αν στηρίζεται από την βοήθεια όλων μας.

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής

Νέα - Ανακοινώσεις, Σεμινάρια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής που διοργάνωσε το Millennium Education Centre το Σάββατο και την Κυριακή 19 & 20 Δεκεμβρίου με θέματα  «Χριστουγεννιάτικο Μπισκοτόσπιτο» και «Μπισκότα και λιχουδιές των Χριστουγέννων».

Ακολουθήθηκε το αντίστοιχο πρόγραμμα για κάθε ένα από τα δύο (2) σεμινάρια και οι συμμετέχοντες κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία να φτιάξουν υπέροχες δημιουργίες κάτω από την καθοδήγηση της Μαρίας Καμπέρη.

Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό και αποδεικνύει για ακόμα μία φορά τη σημασία της εκπαίδευσης σε οποιοδήποτε τομέα της καθημερινότητάς μας, πόσο μάλλον στη ζαχαροπλαστική, που τις ημέρες των εορτών αποτελεί τον πιο λαχταριστό και δημιουργικό τομέα της κουζίνας κάθε σπιτιού.

Μέσα στο 2016 θα γίνουν νέα σεμινάρια ζαχαροπλαστικής από την Μαρία Καμπέρη στοMillennium Education Centre.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό και των δύο (2) σεμιναρίων.

Στάδιο 1 – Προετοιμασία

[huge_it_gallery id=»17″]

Στάδιο 2 – Διακόσμηση

[huge_it_gallery id=»18″]

Στάδιο 3 – Αμπαλάζ

[huge_it_gallery id=»19″]

 

Σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής στο Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις, Σεμινάρια

Το Millennium Education Centre διόργανώνει 2 σεμινάρια διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής στις 19 και 20 Δεκεμβρίου με την καθηγήτρια Καμπέρη Μαρία.

Σεμινάριο 1: »Χριστουγεννιάτικο Μπισκοτόσπιτο» (Gingerbread)
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 / Ώρα έναρξης 09:30 π.μ.
Κόστος: 40 ευρώ

Στο σεμινάριο αυτό θα ξεδιπλώσουμε όλες τις καλλιτεχνικές ανησυχίες μας και θα δημιουργήσουμε μαζί ένα γευστικό κομψοτέχνημα!

Ένα σπιτάκι φτιαγμένο από μπισκότο, διακοσμημένο με γλάσσο, ζαχαρόπαστα και ζαχαρωτά, ιδανικό δωράκι από καρδιάς για τα αγαπημένα σας πρόσωπα εν όψη εορτών.

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 6-7 ώρες κατά τις οποίες θα μάθετε να δουλεύετε την ζαχαρόπαστα ενώ θα φτιάξετε τα δικά σας διακοσμητικά στοιχεία με τα κατάλληλα εργαλεία. (Χιονονιφάδες, αστεράκια κλπ)

Πρόγραμμα

 • Εισαγωγή στην ζαχαρόπαστα ως πρώτη ύλη ζαχαροπλαστικής. Πως φτιάχνεται και πως μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε.

 • Θα μάθουμε επίσης πως φτιάχνουμε το κατάλληλο μπισκότο για τη συγκεκριμένη κατασκευή και πως ξεκινάει η διαδικασία βήμα βήμα. (Ζύμωμα κ ψήσιμο).

 • Θα συναρμολογήσουμε τα σπιτάκια με αυγόγλασσο (Royal icing) αφού τα καλύψουμε με ζαχαρόπαστα.

 • Θα διακοσμήσουμε τα σπιτάκια με βάση το γούστο μας επιλέγοντας διαφορα ζαχαρωτά.

 • Ακολουθεί φωτογράφιση και οδηγίες για Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ δώρου.

* Στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρετε μαζί την δημιουργία σας καθώς και ένα φάκελο με συνταγές και πατρόν, για να μπορείτε να το φτιάξετε και μόνοι σας.

Σεμινάριο 2: «Μπισκότα και λιχουδιές των Χριστουγέννων»
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 / Ώρα έναρξης 09:30 π.μ.
Κόστος: 40 ευρώ

Στο σεμινάριο αυτό διάρκειας 5 ωρών θα ψήσουμε αφράτα αρωματικά μπισκοτάκια, θα φτιάξουμε σοκολατένιες λιχουδιές και αφού τα δοκιμάσουμε ξεκινάει η διασκέδαση!

Πρόγραμμα

 • Φτιάχνουμε τη ζύμη..

 • Δημιουργούμε διάφορα εορταστικά σχέδια με τη βοήθεια των ειδικών εργαλείων (κουπάντ) και ψήνουμε τα μπισκότα μας..

 • Γνωρίζουμε την ζαχαρόπαστα και τις ιδιαιτερότητές της ως πρώτη ύλη ζαχαροπλαστικής..

 • Μαθαίνουμε τι μπορούμε να φτιάξουμε στην πράξη με αυτό το υλικό και διακοσμούμε τα μπισκότα μας ανάλογα.

 • Φτιάχνουμε σοκολατένιες λιχουδιές ΕΚΠΛΗΞΗ και τις στολίζουμε με ζαχαρωτά κλπ.

 • Ακολουθεί φωτογράφιση και συμβουλές για Χριστουγεννιάτικο αμπαλάζ.

* Στο τέλος του σεμιναρίου θα πάρετε μαζί τις δημιουργίες σας αφού τις συσκευάσουμε καθώς και έναν φάκελο με τις συνταγές.

Και για τα δύο σεμινάρια θα δωθεί βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου.

Όλα τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν στο σεμινάριο παρέχονται δωρεάν από το Millennium Education Centre.

Για δηλώσεις συμμεροχής καλέστε μας στο 2373022192 και 2373026739

Τηλέφωνο Millennium Education Centre 2373026739


kamberiΛίγα λόγια για την εισηγήτρια του σεμιναρίου, Μαρία Καμπέρη.

Σπούδασε δημοσιογραφία και εργάστηκε σε διάφορα μέσα ενημέρωσης ωστόσο η αγάπη για την ζαχαροπλαστική φαίνεται να την κέρδισε.

Το 2013 ξεκινάει τις σπουδές της σε σχολή ζαχαροπλαστικής ενώ ταυτόχρονα παρακολουθεί διάφορα σεμινάρια ζαχαροτεχνίας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν να κάνουν με τη διακόσμηση γλυκών για κάθε περίσταση όπως τούρτες με ζαχαρόπαστα, μπισκότα και cupcakes.

"Έντουαρτ, ο Ψαλιδοχέρης" – Μια χοροθεατρική παράσταση για την αποδοχή της διαφορετικότητας

Νέα - Ανακοινώσεις

Το κέντρο Ημέρας ΑΝΑΤΟΛΗ σας προσκαλεί στη χοροθεατρική παράσταση με τίτλο, «Έντουαρτ, ο Ψαλιδοχέρης».

Η παράσταση θα γίνει την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 στις 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου.

Παράλληλα θα υπάρχει παρουσίαση χορευτικών από την ομάδα Latin του Πολιτιστικού Συλλόγου Πολυγύρου και έκθεση με χειροποίητες δημιουργίες των με- λών του Κέντρου Ημέρας Ανατολή και του οικοτροφείου Άθωνας .

Το Millennium Education Centre επικροτεί και υποστηρίζει τέτοιου είδους δράσεις που σκοπό έχουν την αποδοχή της διαφορετικότητας (όποιας μορφής) και την αποστροφή στο ρατσισμό.

Μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στις Σέρρες

Νέα - Ανακοινώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μονοήμερη εκπαιδευτική εκδρομή του Millennium Education Centre στις Σέρρες το Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2015.

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε επίσκεψη στο χωριό Άγκιστρο στο ξενοδοχείο Χαμάμ, όπου διαχειρίζεται το βυζαντινό χαμάμ του Αγκίστρου που χρονολογείται γύρο στο 950 μ.Χ. και χαρακτηρίζεται ως ένα πραγματικό πολιτισμικό μνημείο. Εκεί τα τμήματα Αισθητικής, Διοίκησης Επιχειρήσεων και Διοίκησης Τουριστικών Μονάδων είχαν την ευκαιρία να δουν πως λειτουργεί η μονάδα διοικητικά αλλά και στην πράξη.

Επόμενος σταθμός ήταν το χωριό Λιβαδιά και η μονάδα παραγωγής βουβαλίσιου κρέατος Ζ. Μπόρας και Σία Ο.Ε., που είναι μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής, επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας τόσο του βουβαλίσιου όσο και άλλων κρεάτων στη Λιβαδιά Σερρών, σε έκταση 360 τετραγωνικών μέτρων. Το τμήμα Μαγειρικής τουMillennium Education Centre  είχε την ευκαιρία να ακούσει από τον κύριο Μπόρα την ιστορία της εταιρείας, καθώς επίσης και τον τρόπο παραγωγής του βουβαλίσιου κρέατος και των υποπροϊόντων του.

Τελευταίος σταθμός της εκδρομής ήταν το χωριό Άνω Πορόια, όπου γευματίσαμε στο εστιατόριο Πέστροφες και παράλληλα ξεναγηθήκαμε στο ιδιόκτητο ιχθυοτροφείο πέστροφας της επιχείρησης.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

[huge_it_gallery id=»16″]

 

Συμμετοχή του τμήματος κομμωτικής του Millennium Education Centre στο 20ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής & Μακιγιάζ

Κομμωτική, Νέα - Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια στις μαθήτριες του τμήματος Κομμωτικής, Καπλάνη Αικατερίνη, Πάτσου Αθηνά και Δήμου Μαριάννα που συμμετείχαν στο 20ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής & Μακιγιάζ, και απέσπασαν αντίστοιχα το 1ο, 2ο και 3ο βραβείο στο θέμα που διαγωνίστηκαν.

Καθοδηγητής και συμπαραστάτης των κοριτσιών στάθηκε η καηγήτριά τους, κυρία Καπετανοπούλου Τάνια.

Η Διεύθυνση και το Διοικητικό προσωπικό της σχολής εύχεται πάντα επιτυχίες στους μαθητές και θα στηρίζουν πάντα τις προσπαθειές τους.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τον διαγωνισμό.

[huge_it_gallery id=»15″]

 

Αναζήτηση νέων συνεργατών από το Millennium Education Centre

Αναζήτηση νέων συνεργατών για τηλεκπαίδευση από το Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre στην προσπάθειά του για την συνεχόμενη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών του προς τους σπουδαστές αναζητεί συνεργάτες – καθηγητές για τηλεκπαίδευση (e-learning) στους παρακάτω τομείς:

 • Τουριστιμός
 • Επισιτιστικά
 • Ομορφιά
 • Διοίκηση – Marketing
 • Security

Επιθυμητά Προσόντα

 • Τίτλος Σπουδών ΑΕΙ-ΤΕΙ
 • Άλλοι Τίτλοι Σπουδών
 • Εργασιακή Εμπειρία
 • Εκπαιδευτική Εμπειρία
 • Ικανότητες Διοίκησης – Οργάνωσης & Ελέγχου
 • Γνώση χρήσης Η/Υ
 • Άριστες Δεξιότητες Επικοινωνίας & Επαγγελματικής

Το Millennium Education Centre προσφέρει:

 • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών & bonus
 • Δυνατότητες εξέλιξης
 • Συνεχή εκπαίδευση

Εάν ενδιαφέρεστε για εργασία ή μόνιμη εξωτερική συνεργασία, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2373022192 ή στο email cv@millennium.edu.gr.

Φόρμα ενδιαφέροντος – αποστολής βιογραφικού

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τομέας (απαραίτητο)

Μήνυμα

Βιογραφικό (επισυνάψτε το αρχείο του βιογραφικού σας εδώ, μόνο σε μορφή PDF)

 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο χρωματολογίας στο τμήμα Κομμωτικής του Millennium Education Centre

Κομμωτική, Νέα - Ανακοινώσεις, Σεμινάρια

Την Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015, στο τμήμα Κομμωτικής του Millennium Education Centre έλαβε χώρα το εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Ανάλυση και θεωρία χρωμάτων με ακήσεις χρωματομετρίας», το οποίο διεξήγαγε ο κύριος Σταθόπουλος Ευάγγελος της εταιρείας KRISTAL HAIR, με την αμέριστη αρωγή της καθηγήτριας του Millennium Education Centre κ. Καπετανοπούλου Τάνιας.

Το σεμινάριο απευθυνόταν στους σπουδαστές του Α’ και Β’ εξαμήνου, όπου και ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της κομμωτικής.

Επίσης, έγινε demo για τις νέες θεραπευτικές μεθόδους botox μαλλιών, όπου και παρουσιάστηκαν τα νέα προϊόντα της σειράς ELIXIR KRISTAL EVO και δόθηκε μεγάλη έμφαση στη θεραπεία μαλλιών με προϊόντα κερατίνης.

Τέλος, έγινε ιδιαίτερια μνεία στις νέες θεραπευτικές μεθόδους μαλλιών για τον άντρα.

20151110_100048

20151110_100102

 

 

Σεμινάριο Επιμόρφωσης Παραγωγικής Βάσης στο Millennium Education Centre

Agro Academy News, Νέα - Ανακοινώσεις

DSC_0007

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Επιμόρφωσης Παραγωγικής Βάσης με τίτλο «Βιώσιμη Ανάπτυξη στον Αγροτικό Κλάδο: η Συμβολή των Βοτανικών Κήπων στην Επιμόρφωση και την Παροχή Τεχνογωνσίας» που διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Αγροτικής Έρευνας του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» (ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ) στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre (σχολή Agro Academy του Αγροδιατροφικού τομέα) το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015 στο πλαίσιο της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών & Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας (ΑγροΕΤΑΚ)».

Στους συμμετέχοντες δόθηκε βεβαίωση παρακαλούθησης του σεμιναρίου.

Την εκπόνηση του σεμιναρίου έκανε ο Δρ. Φοίβος Αναστασιάδης, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής του Ινστιτούτου Γενετικής Βελτίωσης και Φυτογενετικών Πόρων.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση με τους συμμετέχοντες για τις καλλιέργιες Αρωματικών Φυτών και τις προοπτικές τους στο Αγροδιατροφικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας.

[huge_it_gallery id=»13″]

 

Λογιστική για δικηγόρους

Εκπαιδευτικά Προγράμματα, Νέα - Ανακοινώσεις

Σύντομη περιγραφή

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα περιέχει θέματα χρήσιμα και πρακτικά για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις της Λογιστικής.

Απευθύνεται σε Δικηγόρους και Νομικούς Συμβούλους οι οποίοι ασχολούνται με θέματα εμπορικού δικαίου και επιθυμούν να κατανοήσουν το Λογιστικό Κύκλωμα και τις Οικονομικές Καταστάσεις (Ισολογισμός, Πίνακες Αποτελεσμάτων Χρήσης και Διάθεσης κ.λ.π.).

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος :

 • Να παρουσιάσει το λογιστικό κύκλωμα της επιχείρησης (Σύσταση Επιχείρησης, Αγορά και Πώληση Αγαθών, Παροχή Υπηρεσιών, Έσοδα, Έξοδα, Προσδιορισμός Αποτελέσματος, Διάθεση Κερδών, Φορολογία)
 • Να αποκτήσουν ευχέρεια οι συμμετέχοντες, στην ανάγνωση και μελέτη των οικονομικών καταστάσεων και των σχετικών παρατηρήσεων των Ορκωτών Λογιστών από δημοσιευμένους Ισολογισμούς

Διδακτέα Ύλη:

 • Τα νέα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα (νόμος 4308/2014)
 • Βασικές Αρχές και Παραδοχές Λογιστικής
 • Έννοια της περιουσίας και του κεφαλαίου της επιχείρησης – Πηγές προέλευσης του κεφαλαίου της επιχείρησης – Μεταβολές κεφαλαίου
 • Οικονομικές Καταστάσεις (Ισολογισμός – Αποτελέσματα Χρήσης – Πινακας Διάθεσης – Προσάρτημα – Γενική εκμετάλλευση)
 • Λογαριασμός – Λογιστικά Βιβλία – Λογιστικά Συστήματα – Λογιστικό γεγονός
 • Έννοια Διπλογραφίας  – Λογιστική Εγγραφή
 • Η έννοια και η σημασία της Απογραφής
 • Πάγιο Ενεργητικό (Κατηγορίες – Αξία κτήσης – Αναπροσαρμογή αξίας – Πώληση – Καταστροφή – Βελτίωση προσθήκη) και Αποσβέσεις Παγίων
 • Συμμετοχές σε συνδεμένες επιχειρήσεις (Θυγατρικές – Συγγενείς – Λοιπές ) – Μετοχές – Αποτίμηση
 • Αποθέματα (Αξία κτήσης- Αποτίμηση – Αυτοπαράδοση – Εισαγωγή – Ενδοκοινοτική Απόκτηση)  και ΦΠΑ επί αγοράς
 • Πώληση Αποθεμάτων (Αξία, Επιστροφή, Έκπτωση) – ΦΠΑ επί πώλησης
 • Διακίνηση – Τιμολόγηση
 • Δημιουργία Απαίτησης από Πελάτες – Επισφαλείς Πελάτες – Προβλέψεις Επισφαλών Πελατών
 • Λογαριασμοί Ιδίων Κεφαλαίων και Υποχρεώσεων
 • Προβλήματα επάρκειας ιδίων κεφαλαίων και η εφαρμογή των άρθρων 47 και 48 του Ν. 2190/20 – Τρόποι αντιμετώπισης προβλημάτων
 • Λοιπά στοιχεία Κυκλοφορούντος  Ενεργητικού
 • Έξοδα –  Έσοδα
 • Ο προσδιορισμός των Αποτελεσμάτων Χρήσης
 • Φορολογικές Υποχρεώσεις (Δήλωση – Αναμόρφωση Αποτελεσμάτων –  Φόρος Εισοδήματος)
 • Η Διανομή του Αποτελέσματος (Μέρισμα, Αμοιβές μελών Δ.Σ. κ.λ.π.)
 • Μελέτη Παρατηρήσεων Ορκωτών Λογιστών από δημοσιευμένους Ισολογισμούς
 • Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων  – Κεφάλαιο Κίνησης – Ρευστότητα  –  Αποδοτικότητα της επιχείρησης  – Ανάλυση αριθμοδεικτών – Συγκριτική Ανάλυση Επιχειρήσεων
 • Η μετάβαση στην εφαρμογή των IFRS (Δ.Λ.Π.)

 

Τηλέφωνο Millennium Education Centre 2373026739

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Λογιστική για δικηγόρους»

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

 

Παρουσίαση εκπαιδευτικού προγράμματος στο 5* ξενοδοχείο Blue Lagoon Princess στη Χαλκιδική

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre παρουσίασε σήμερα στο 5* ξενοδοχείο Blue Lagoon Princess στις Καλύβες Χαλκιδικής το πρόγραμμα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2015 – 2016 με έμφαση στα Τουριστικά Επαγγέλματα.

Έγινε αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος σπουδών και τονίστηκε η σημασία της εκπαίδευσης και της απόκτησης γνώσης και εξειδίκευσης στον τομέα των Τουριστικών Επαγγελμάτων, που κατεξοχήν τροφοδοτεί τις επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου με καταρτισμένα στελέχη.

Το ενδιαφέρον των εργαζομένων και της διοίκησης ήταν έντονο και κατανόησαν σε βάθος την σημασία της διά βίου μάθησης, καθώς επίσης και τη σημασία της κατοχής ενός τίτλου σπουδών που προσδίδει κύρος και επαγγελματική καταξίωση τόσο στον εργαζόμενο, όσο και στην επιχείρηση, με άμεσο αντίκτυπο στις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες της επιχείρησης προς τους πελάτες της.

Το Millennium Education Centre, με 100% απορρόφηση των σπουδαστών του σε επιχειρήσεις του Τουριστικού κλάδου, τροφοδοτεί την αγορά εργασίας της Χαλκιδικής αλλά και της υπόλοιπης χώρας με καταξιωμένα και άρτια καταρτισμένα στελέχη τα τελευταία 10 χρόνια.

[huge_it_gallery id=»12″]

 

 

 

Αγρότες νέας εποχής και τεχνολογίας και στην Ελλάδα

Agro Academy News, Νέα - Ανακοινώσεις

Ετοιμοι για τη διαδικτυακή πλατφόρμα μάρκετινγκ, branding και εξαγωγών αγροτικών προϊόντων

Αγρότες νέας εποχής προσπαθεί να δημιουργήσει μια νέα τεχνολογική πλατφόρμα με στόχο την αύξηση των πωλήσεών τους και την επέκτασή τους στο εξωτερικό. Ειδικότερα, ευρεία είναι η αποδοχή της δωρεάν διαδικτυακής και διαδραστικής πλατφόρμας εκπαίδευσης και κατάρτισης που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Farm inc. από περισσότερους από 300 συμμετέχοντες (αγρότες, εκπρόσωποι αγροτικών ενώσεων, επιχειρηματίες του αγροτικού τομέα, εκπαιδευτές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης, φορείς χάραξης πολιτικής κ.ά.) που συμμετείχαν σε 21 πιλοτικά εργαστήρια στην Ελλάδα, στην Ιταλία και στη Λετονία επισφραγίζοντας την επικαιρότητα και χρησιμότητα της πλατφόρμας. Το εκπαιδευτικό υλικό αποτελείται από έξι ενότητες (Τι είναι το μάρκετινγκ, Ενα καλό σχέδιο μάρκετινγκ, Λαϊκές αγορές, Ποιότητα, Η δύναμη του εμπορικού σήματος, Πωλήσεις στο εξωτερικό) με ιδιαίτερη έμφαση στο μάρκετινγκ – branding και στη διεθνοποίηση αγροτικών προϊόντων, σε πέντε γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά και λετονικά.

 

Η πλατφόρμα οριστικοποιείται, σύμφωνα με τις προτάσεις των συμμετεχόντων, και η τελική μορφή της θα παρουσιαστεί μέσα στον Σεπτέμβριο του 2015 σε σειρά ενημερωτικών συζητήσεων και ημερίδων σε πόλεις του Βελγίου, της Ιταλίας, της Λετονίας και στην Ελλάδα: στην Αθήνα (16 Σεπτεμβρίου) από την Ελληνοαμερικανική Ενωση και από τη Μίλητος Συμβουλευτική, σε συνεργασία με το «Τhe Meraki People», στο πλαίσιο της διημερίδας με θέμα «Μπλε οικονομία: Επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα και δημιουργία τοπικού σχηματισμού».

Σημειώνεται ότι το έργο Farm inc. και η πλατφόρμα θα παρουσιαστούν επίσημα σε συνέδριο που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο της Macerata, συντονιστής του έργου, στη Διεθνή Εκθεση του Μιλάνου αφιερωμένη στη γεωργία και στα τρόφιμα Expo Milan 2015 (27 Σεπτεμβρίου 2015), υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας της Ιταλίας.


Ελλάδα: ποιοτικά στοιχεία πιλοτικών εκπαιδεύσεων

Στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν 10 πιλοτικά εργαστήρια σε διάφορες περιοχές της χώρας (Αθήνα, Μενίδι, Λάρισα, Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, Εδεσσα) με συμμετοχή 134 ατόμων και στόχο την ευρεία ενημέρωση των ενδιαφερομένων μερών σε ολόκληρη τη χώρα. Εργαστήρια πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με φορείς και αγροτικές ενώσεις, όπως το εξειδικευμένο στον αγροτικό τομέα ΙΕΚ Open Mellon στη Λάρισα, η AGROacademy του Εκπαιδευτικού Κέντρου Millennium στα Νέα Μουδανιά, η Ενωση Νέων Αγροτών Χαλκιδικής και ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής «Αγιος Γεώργιος» στο Μενίδι. Πραγματοποιήθηκαν παράλληλα επισκέψεις σε βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ και branding αγροτικών προϊόντων στο Κτήμα Συγγρού σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γεωπονικών Επιστημών (Αθήνα), εκπρόσωποι του οποίου ξενάγησαν τους συμμετέχοντες στο Κτήμα παρουσιάζοντας διάφορα προϊόντα και στον Αγροτικό Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα-ΠΙΕς (Λάρισα), εκπρόσωποι του οποίου παρουσίασαν τον Αυτόματο Πωλητή Φρέσκου Γάλακτος.

Οι επτά στους 10 συμμετέχοντες δραστηριοποιούνται άμεσα στον αγροτικό τομέα, ενώ ποσοστό 16,7% ήταν ειδικοί σε θέματα μάρκετινγκ και 9% φορείς και εκπαιδευτές ΕΕΚ. Ποσοστό 40,4% των συμμετεχόντων εμφανίζονται μάλιστα με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα. Το σύνολο των συμμετεχόντων εξέφρασαν ικανοποίηση για το εκπαιδευτικό υλικό (94%: «εξαιρετικό» ή «πολύ καλό»), με όλους ανεξαιρέτως (100%) να δηλώνουν ότι θα το σύστηναν και σε άλλους αγρότες. Ειδικότερα χαρακτήρισαν την πλατφόρμα «φιλική προς τον χρήστη», «ενδιαφέρουσα», «εύκολη στην πλοήγηση», «ευχάριστη» και επιδοκίμασαν τη συνδυαστική προσέγγιση θεωρίας και πρακτικών παραδειγμάτων με μελέτες περιπτώσεων και οπτικοακουστικό υλικό, διευκολύνοντας έτσι την ενασχόληση των εκπαιδευομένων και την κατανόησή του.

Το 99% δήλωσε πρόθυμο να εφαρμόσει τις αρχές του branding στην επιχείρησή του. Τέλος, αν και οι εξαγωγές δεν φάνηκε να αποτελούν προτεραιότητα για πολλούς συμμετέχοντες, οι περισσότεροι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να μάθουν περισσότερα για τη διεθνοποίηση, βρήκαν το υλικό χρήσιμο οδηγό για μελλοντική αναφορά, ενώ 90,1% είναι πρόθυμο να εφαρμόσει στρατηγικές και εργαλεία για εξαγωγές στην επιχείρησή του.

Αναφέρεται ότι το ευρωπαϊκό έργο Farm Inc. αποσκοπεί στη στήριξη των μικρών αγροτών και επιχειρηματιών στον τομέα της γεωργίας για την καλύτερη εμπορία των προϊόντων τους. Υπάρχει μεγάλη προοπτική για τα περιφερειακά και τοπικά προϊόντα στην αγορά, αλλά, όπως παρατηρείται, υπάρχει έλλειψη των στρατηγικών μάρκετινγκ για να επιτρέψει στους ευρωπαίους επιχειρηματίες του αγροτικού τομέα να ανταγωνιστούν το διεθνές δίκτυο και τις δομές των πολυεθνικών εταιρειών. Βασιζόμενο σε λετονική  βέλτιστη πρακτική, ανάλυση αναγκών, έρευνα και πιλοτική δοκιμή, η  κοινοπραξία του Farm inc. σχεδίασε ένα εξειδικευμένο εργαλείο εκπαίδευσης και κατάρτισης (διαδικτυακή πλατφόρμα) προσαρμοσμένο ειδικά στις ανάγκες των ελλήνων, ιταλών, βέλγων και λετονών αγροτών.

 

Πηγή: tovima.gr

Αναζήτηση νέων συνεργατών από το Millennium Education Centre

Αναζήτηση νέων συνεργατών από το Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre στην προσπάθειά του για την συνεχόμενη βελτιστοποίηση των προσφερόμενων εκπαιδευτικών υπηρεσιών του προς τους σπουδαστές, δέχεται αιτήσεις εργασίας για τις παρακάτω θέσεις:

Καθηγητές και συνεργάτες για τους τομείς:

 • Κομμωτικής
 • Αισθητικής
 • Μαγειρικής
 • Ζαχαροπλαστικής
 • Τουριστικών επαγγελμάτων
 • Λογιστικής
 • Πληροφορικής
 • Φυσικοθεραπείας
 • Γραφιστικής
 • Γεωπονίας
 • Γενικής ιατρικής
 • Δημοσίων σχέσεων
 • Μάρκετινγκ
 • Hotel Management

Παράλληλα, μέσω του γραφείου συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού που διαθέτει, αναζητά συνεργάτες για τις εξής ειδικότητες:

 • Ψυχολόγους
 • Κοινωνικούς Λειτουργούς
 • Εκπαιδευτές Εκπαιδευτών Ενηλίκων
 • Συμβούλους Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Επιθυμητά Προσόντα

 • Τίτλος Σπουδών ΑΕΙ-ΤΕΙ
 • Άλλοι Τίτλοι Σπουδών
 • Εργασιακή Εμπειρία
 • Εκπαιδευτική Εμπειρία
 • Ικανότητες Διοίκησης – Οργάνωσης & Ελέγχου
 • Γνώση χρήσης Η/Υ
 • Άριστες Δεξιότητες Επικοινωνίας & Επαγγελματικής

Το Millennium Education Centre προσφέρει:

 • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών & bonus
 • Ευχάριστο, άνετο και δημιουργικό περιβάλλον
 • Δυνατότητες εξέλιξης
 • Συνεχή εκπαίδευση

Εάν ενδιαφέρεστε για εργασία ή μόνιμη εξωτερική συνεργασία, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα επισυνάπτοντας το βιογραφικό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2373022192 ή στο email cv@millennium.edu.gr.

 

Φόρμα ενδιαφέροντος – αποστολής βιογραφικού

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Μήνυμα

Βιογραφικό (επισυνάψτε το αρχείο του βιογραφικού σας εδώ, μόνο σε μορφή PDF)

 

Επιδοτούμενες θέσεις εργασίας στον τουρισμό - Voucher Τουρισμού 2015 για ηλικίες 18-29 ετών

Επιδοτούμενες θέσεις εργασίας στον τουρισμό

Νέα - Ανακοινώσεις

Voucher Τουρισμού 2015 για ηλικίες 18-29 ετών

Το Millennium Education Centre σας ενημερώνει για τη νέα επιδοτούμενη δράση (voucher):

«ΕΠΙΤΑΓΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ»

Σκοπός της δράσης είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία δυνητικά καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις που εξυπηρετούν και ενισχύουν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό και το τουριστικό προϊόν της χώρας. Ενδεικτικά δε αναφέρονται ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, επιχειρήσεις σύνθετης τουριστικής ανάπτυξης, επιχειρήσεις συνεδριακού τουρισμού, επιχειρήσεις εκθεσιακού τουρισμού, επιχειρήσεις δραστηριοποίησης σε υπηρεσίες εστίασης, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές και ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις, εταιρείες μεταφορών και επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις κρουαζιέρας, επιχειρήσεις επαγγελματικών σκαφών, λειτουργίας μαρίνων, επιχειρήσεις επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών καθώς και επιχειρήσεις εξυπηρέτησης των ανωτέρω, μέλη ή μη του Σ.Ε.Τ.Ε.

Η Δράση περιλαμβάνει:

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 ωρών σε οριζόντιες και εξειδικευμένες δεξιότητες
 • Πρακτική άσκηση έως 6 μήνες
 • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής που αφορούν:
  • α) στη διάγνωση και κατάλληλη σύζευξη των εκπαιδευτικών αναγκών / δεξιοτήτων των καταρτιζομένων με τις ανάγκες των επιχειρήσεων
  • β) την μετατροπή της πρακτικήςάσκησης του καταρτιζόμενου σε σύμβαση εξαρτημένης εργασίας και την τοποθέτηση του στην επιχείρηση πρακτικής
 • Εκπαιδευτικό Επίδομα από 2.248 € έως 2.458€
 • Πιστοποίηση των εκπαιδευτικών γνώσεων βασισμένη σε διεθνή πρότυπα με παγκόσμια αναγνώριση. Δείτε τις εκπαιδευτικές ειδικότητες εδώ
 • Δυνατότητα Μόνιμης απασχόλησης

Προϋποθέσεις συμμετοχής

 • «Απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ ΤΕΙ:
  • Α. Για την κατηγορία «Απόφοιτοι Πανεπιστημίων/ ΤΕΙ ηλικίας μέχρι 29 ετών» που αφορά σε 1.100 ωφελούμενους, απαιτείται:
   • Να είναι κάτοχοι πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης της Ελλάδας ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ ή βεβαίωσης περί αναγνωρισμένων επαγγελματικών προσόντων, πτυχιούχων τυπικής ανώτατης εκπαίδευσης, από το ΣΑΕΙ ή το ΣΑΕΠ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία
   • Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να μην να έχει συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας του (ημερολογιακά)
   • Να έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ
   • Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο διάστημα του τελευταίου τετραμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της παρούσας, δηλαδή από 2 Ιουλίου 2015 έως 30 Ιουλίου 2015.
   • Να μην έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα
 • «Απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης:
  • Β. Για την κατηγορία «Απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ηλικίας μέχρι 29 ετών» που αφορά σε 6.900 ωφελούμενους, απαιτείται:
   • Να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Γυμνασίου/Λυκείου/ΙΕΚ ή άλλου ισοδύναμου τίτλου σπουδών
   • Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του και να μην να έχει συμπληρώσει το 29ο έτος της ηλικίας του (ημερολογιακά)
   • Να έχουν κάρτα ανεργίας σε ισχύ
   • Να έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και να έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης στο διάστημα του τελευταίου τετραμήνου πριν από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο πλαίσιο της παρούσας, δηλαδή από 2 Ιουλίου 2015 έως 30 Ιουλίου 2015.
   • Να μην έχουν τη μαθητική, σπουδαστική ή φοιτητική ιδιότητα

Μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω αίτηση για συμεμτοχή στο πρόγραμμα ή να μας καλέσετε στο 23730-26739 για βοήθεια στην συμπλήρωση της αίτησης.

Τηλέφωνο Millennium Education Centre 2373026739

Συμπλήρωσε την αίτησή σου σήμερα!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

 

«Good Food, Good Mood» Millennium Education Centre

«Good Food, Good Mood» Millennium Education Centre

Νέα - Ανακοινώσεις

Ενθουσιασμένοι νέοι 6 χωρών από την φιλοξενία του τμήματος Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του Millennium Education Centre, στα πλαίσια της ανταλλαγής νέων «Good Food, Good Mood» μέσω του προγράμματος ERASMUS PLUS, φωτογραφίζονται στην είσοδο του εκπαιδευτηρίου.

Στη δράση φιλοξενήθηκαν συνολικά 36 νέοι και νέες από Ισπανία, Ιταλία, Σλοβενία, Αρμενία, Ρουμανία και Ελλάδα και διήρκεσε 7 ημέρες.

Το Millennium Education Centre με τις άρτιες εγκαταστάσεις του ανταποκρίθηκε εις το έπακρο στις ανάγκες της δράσης με απόλυτη επιτυχία και απέδειξε για ακόμα μία φορά πως μπορεί να ανταποκριθεί οργανωμένα σε κάθε είδους εκπαιδευτική πρόκληση και πρόσκληση.

Farm inc, όπως μάρκετινγκ, για μικρούς αγρότες

Farm inc, όπως μάρκετινγκ, για μικρούς αγρότες

Agro Academy News, Νέα - Ανακοινώσεις

Για το έργο farm inc, το οποίο διαμόρφωσε «πακέτο» αυτοεκπαίδευσης αγροτών μικρών εκμεταλλεύσεων σε συνεργασία φορέων από όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η COPA COGECA, η ανώτατη δομή αγροτικών συνδικαλιστικών οργανώσεων και αγροτικών συνεταιρισμών, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν οι Νέοι Αγρότες της Χαλκιδικής.

Στην φιλοξενία της εκδήλωσης προσέτρεξε το Millennium Education Centre, με την AGRO academy (Νέα Μουδανιά, 23730 22192) προσφέροντας όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις και μέσα για την σωστή παρουσίαση του farm inc, ώστε με επιλεγμένους συνεργαζόμενους αγρότες να γίνει μια πρώτη μέση αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του έργου και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις, σύμφωνα με τις υποδείξεις των συμμετεχόντων.

Είναι ιδιαίτερη η τιμή, ότι η ενδιάμεση αξιολόγηση ενός τόσο σημαντικού έργου, που στην Ελλάδα χειρίσθηκε η ΜΙΛΗΤΟΣ ΑΕ, θα γίνει από τους πεπειραμένους αγρότες της Χαλκιδικής, οι οποίοι συνδέονται με την AGROacademy του Millenium και τους νέους της Ένωσης Νέων Αγροτών Χαλκιδικής.

Το ευρωπαϊκό έργο Farm inc., συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αφορά σε εκπαίδευση στο marketing & branding αγροτικών προϊόντων. Το έργο είναι 2ετές, με κοινοπραξία που απαρτίζεται από εταίρους από Ελλάδα, Λετονία, Κύπρο, & Ιταλία, και ολοκληρώνεται το Σεπ 2015 (www.farminc.eu.)

Το βασικό προϊόν του έργου είναι μία διαδικτυακή και διαδραστική εκπαιδευτική πλατφόρμα, η οποία βασίζεται σε προηγούμενη βέλτιστη πρακτική (εκπαιδευτική πλατφόρμα), αλλά προσθέτει νέα κεφάλαια που δίνουν έμφαση στο branding και στις εξαγωγές αγροτικών προϊόντων (Κεφάλαια 5 & 6). Το υλικό διαμορφώνεται το τρέχον διάστημα και απαρτίζεται στο σύνολο από έξη Κεφάλαια:

Κεφάλαιο 1: Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ (Module 1: What is marketing?)
Κεφάλαιο 2: Ένα καλό σχέδιο Μάρκετινγκ (Module 2: A good marketing plan)
Κεφάλαιο 3: Απευθείας πώληση (Module 3: Farmers’ Markets)
Κεφάλαιο 4: Ποιότητα (Module 4: Quality)
Κεφάλαιο 5: Η δύναμη του τοπικού σήματος (Module 5: The strength of a Brand)
Κεφάλαιο 6: Εξαγωγές (Module 6: Selling abroad) – έμφαση στις εξαγωγές

Το σημαντικότερο στον σημερινό επιχειρηματία είναι να μπορεί να «πουλά». Αν πουλά, δηλαδή έχει εισπράξεις που παίρνει από τον καταναλωτή, ΜΠΡΑΒΟ του. Αν μπορεί και να παράγει, ο ίδιος, αυτό που πουλά, τότε δύο φορές Μπράβο του. Αν μόνο παράγει, έχει πραγματικό πρόβλημα, διότι δεν έχει εισροές-έσοδα, και σαν επιχείρηση θα χρεοκοπήσει αμέσως.

Ο αγρότης είναι επιχειρηματίας εξ ορισμού. Διότι επιχειρηματίας είναι αυτός που ΘΕΛΕΙ να δράσει με μεγάλες αβεβαιότητας. Και ο αγρότης δρα με μεγάλες αβεβαιότητες, διότι οι συμβάσεις που κάνει με τον Θεό για τον καιρό και για άλλες παραγωγικές παραμέτρους, δεν τηρούνται μονομερώς, από μέρους Του, με βροχές, ή ξηρασίες, ή χαλάζια, ή άλλες απρόβλεπτες συνθήκες, και μεγάλους κινδύνους.

Ο αγρότης παράγει πλούτο, παράγει «αξίες», από την φύση, Είναι ο μόνος που παράγει πραγματικό πλούτο. Πολλοί άλλοι παράγουν και προσθέτουν υπεραξίες. Η ψαλίδα τιμών παραγωγού, προς τιμές καταναλωτή, σήμερα στην Ελλάδα φθάνει 5 έως και 8 φορές, δηλαδή 300%-700% υπερβάλλουσα τιμή.

Το σημαντικότερο, ακόμα και από το κόστος παραγωγής, είναι η ανάγκη: ο αγρότης να εισπράξει μέρος της υπεραξίας, πού σήμερα αξιοποιούν διάφοροι, στην πορεία του αγροδιατροφικού προϊόντος από το χωράφι, ή από τον στάβλο, προς το ράφι. Ο αγρότης συνδέοντας την τοπική φημισμένη παραγωγή του με τον τοπικό πολιτισμό (τοπικές συνταγές) θα μπορούσε να διαθέτει τα τοπικά του προϊόντα στους καταναλωτές που έρχονται στο χωράφι ή στο εργαστήριό του (Αγροτουρισμός).

Ο αγρότης θα μπορούσε να συνεννοηθεί με άλλους παραγωγούς και να δημιουργήσουν τοπική αγορά-Farmers Market, μόνο για αγρότες-παραγωγούς.
Μια ομάδα αγροτών θα μπορούσε να συνεργασθεί με μια ομάδα καταναλωτών και να τους προμηθεύουν τακτικά εποχιακά αγροτικά προϊόντα, όπως είναι το σύστημα Κοινωνικά Υποστηριζόμενης Γεωργίας (CSA-Community Supported Agriculture).

Ο αγρότης θα μπορούσε να συνδεθεί με τους τοπικούς παράγοντες σε μια Τοπική Εφοδιαστική Αλυσίδα
Όλες οι πιθανές αγροδιατροφικές αλυσίδες, προϋποθέτουν την χρήση βασικών γνώσεων της αγοράς (marketing) και δεξιότητες συλλογικής δράσης. Ιδιαίτερα για μικρούς αγρότες, ιδιοκτήτες μικρών αγροτικών εκμεταλλεύσεων, είναι απαραίτητες οι βασικές γνώσεις μάρκετινγκ, και μάλιστα η προσέγγισή τους με συστήματα αυτομόρφωσης, ή εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης (Life Long Learning). Οι πραγματικές οργανώσεις κατοίκων υπαίθρου θα μπορούσαν να είναι οι καλύτεροι διευκολυντές μιας τέτοιας πρωτοβουλίας, με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων, όπως το Farm inc.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

[huge_it_gallery id=»10″]

 

Έναρξη εξετάσεων για την Πιστοποίηση Γνώσεων Ορθολογικής Χρήσης Γεωργικών Φαρμάκων στη Χαλκιδική από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Millennium στη Χαλκιδική

Νέα - Ανακοινώσεις

Ξεκίνησαν τη Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2015, στη Χαλκιδική, οι εξετάσεις για την Πιστοποίηση Γνώσεων στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (πρώην Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – ΥΠΑΑΤ) από το πιστοποιημένο εξεταστικό κέντρο του Millennium Education Centre στη Χαλκιδική.

Οι εξετάσεις διενεργούνται με ομαλότητα καθημερινά από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι. Έως σήμερα έχουν εξεταστεί με επιτυχία 180 υποψήφιοι και η διαδικασία θα συνεχιστεί για όλο το καλοκαίρι, για την εξυπηρέτηση του αγροτικού πληθυσμού της Χαλκιδικής.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε του αγρότες, γεωπόνους αλλά και τους λοιπούς υποψηφίους που θέλουν να εγγραφούν για να δώσουν εξετάσεις για την Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων ότι η τιμή του παράβολου είναι στα 25,00 ευρώ, μέχρι το τέλος Αυγούστου 2015 ενώ Από 1 Σεπτεμβρίου η τιμή διαμορφώνεται στα 50 ευρώ (ΦΕΚ629/Β/20-4-2015). Όσοι θέλουν να επωφεληθούν, μπορούν αν απευθυνθούν στο Εκπαιδευτικό Κέντρο Millennium ώστε να κάνουν την εγγραφή τους έγκαιρα, στα τηλέφωνα 2373022192 και 2373888005 ή στο email info@millennium.edu.gr.

Στο Millennium Education Centre – Εκπαιδευτικό Κέντρο στη Χαλκιδική εδώ και 10 χρόνια προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατάρτισης και εκπαίδευσης. Σε ένα άνετο και ευχάριστο  περιβάλλον, με σύγχρονο εξοπλισμό και υπό την εποπτεία κατάλληλα καταρτισμένου προσωπικού,  διασφαλίζουμε την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής διαδικασίας.

Συνεχίζουμε με γνώμονα πάντα την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και την προσήλωση στους στόχους  μας, οι οποίοι έχουν ως κατευθυντήρια γραμμή τη δια βίου μάθηση.

[huge_it_gallery id=»9″]

 

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ενημερωτική εσπερίδα του Millennium Education Centre για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η ενημερωτική εσπερίδα του Millennium Education Centre για την ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων

Agro Academy News, Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η χθεσινή ενημερωτική εσπερίδα για την ενημέρωση των αγροτών σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας εκπαίδευσης και εξετάσεων στην Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Pomegranate στη Χαλκιδική.

Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε από τον κ. Ιωάννη Ράνο, γεωπόνος MSc, υπεύθυνο της AGRO academy του Millennium Education Centre, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό σχετικά με τις αλλαγές και τις εξελίξεις στον αγροτικό τομέα και συγκεκριμένα για την Ορθολογική Χρήση Γεωργικών Φαρμάκων και την πιστοποίηση που θα πρέπει να κατέχει ο επαγγελματίας αγρότης από τις 26 Νοεμβρίου 2015.

Ακολούθησε αναλυτική ενημέρωση των προσκεκλημένων με οπτικοασκουστικά μέσα από τον κ. Τριαντάφυλλο Χαλκιά γεωπόνο MSc, σχετικά με την νομοθεσία που διέπει τα γεωργικά φάρμακα και τη χρήση τους, καθώς επίσης και για τους κινδύνους που εγκυμονεί η λανθασμένη χρήση και εφαρμογή τους.

Αμέσως μετά, ο Dr Γεώργιος Σαλπιγγίδης γεωπόνος, αναφέρθηκε στη χρήση και τα οφέλη της «Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας» και ανέλυσε στο κοινό τα πλεονεκτήματα της, παρουσιάζοντας τρόπους οργάνωσης και λύσεις για την μείωση  ή και αποφυγή ακόμα των ψεκασμών στις καλλιέργειες, με άμεσο αποτέλεσμα την μείωση του κόστους παραγωγής.

Την εκδήλωση έκλεισε ο κ. Νικήτας Μουταφτσής μηχανολόγος μηχανικός, ο οποίος αναφέρθηκε και παρουσίασε αναλυτικά τις προδιαγραφές και τις πιστοποιήσεις του εξοπλισμού εφαρμογής που χρησιμοποιεί ο αγρότης κατά την διαδικασία ραντίσματος των καλλιεργειών του, καθώς επίσης και το νέο σύστημα επιθεώρησης των ψεκαστικών σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και η ανταπόκρισή τους θερμή. Η εκδήλωση κάλυψε ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στον τομέα της ενημέρωσης των αγροτών σχετικά με την νέα νομοθεσία που αφορά στην διακίνηση και στην χρήση Γεωργικών Φαρμάκων, όπως προβλέπεται από το Εθνικό Σχέδιο Δράσης.

Με τη σειρά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά, για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους ομιλητές, τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας, τους γεωτεχνικούς και τους αγρότες που παρευρέθηκαν.

Ειδικές ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους ομιλητές μας και ιδιαίτερα στον κ. Κωνσταντίνο Τερτιβανίδη,   προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Χαλκιδικής για τις ενέργειες που έκανε προς το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, για την διευθέτηση ειδικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος του Νομού μας και την ισχυρή παρέμβαση στην εσπερίδα προς ενημέρωση των αγροτών για τα επίμαχα αυτά θέματα.

Το παρόν στην εσπερίδα έδωσε και ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης δημοσιογράφος της ΑγροΝέα, ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε έμφαση στον τομέα των πωλήσεων ως σημαντική παράμετρος βιωσιμότητας μιας αγροδιατροφικής επιχείρησης, επισημαίνοντας ότι, από μόνη της η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων δεν είναι ικανή να δημιουργήσει κέρδος για τον αγρότη επιχειρηματία.

Στην Agroacademy πιστεύουμε ότι η βιωσιμότητα μιας αγροτικής επιχείρησης επηρεάζεται κρίσιμα από τρεις παράγοντες, την εκπαίδευση την οργάνωση και την δικτύωση.

Το όραμα μας είναι η agroacademy να γίνει ουσιαστικά το εργαλείο :

 • του αγρότη ώστε να παράγει τα προϊόντα που ζητά η αγορά , με προδιαγραφές και χαμηλό κόστος.
 • του μεταποιητή που θέλει να παράγει καινοτόμα προϊόντα από τη Γη της Χαλκιδικής και να τα προωθεί με ασφάλεια στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Το Millennium Education Centre αποτελεί πυλώνα γνώσης και εξέλιξης στη Δια Βίου Μάθηση στη Χαλκιδική και προσφέρει ολοκληρωμένες εκπαιδευτικές υπηρεσίες. Είναι κοντά στον κόσμο και στις εξελίξεις.

[huge_it_gallery id=»7″]
Εσπερίδα με θέμα «Ενημέρωση αγροτών για την έναρξη των εξετάσεων Πιστοποίησης γνώσεων ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων»

Εσπερίδα με θέμα «Ενημέρωση αγροτών για την έναρξη των εξετάσεων Πιστοποίησης γνώσεων ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων»

Agro Academy News, Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο MILLENNIUM διοργανώνει εσπερίδα με θέμα «Ενημέρωση αγροτών για την έναρξη των εξετάσεων Πιστοποίησης γνώσεων ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων» και σας προσκαλει την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 7:00 το βράδυ στο ξενοδοχείο Pomegranate (επι της επαρχιακής οδού Ν. Μουδανιών – Ν. Ποτίδαια).

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, θα γίνει παρουσίαση – ανάλυση των θεματικών ενοτήτων της εξεταστέας ύλης από ειδικούς γεωπόνους εκπαιδευτές.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, δωρεάν στο τηλέφωνο 2373 200 000. Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών.

Εσπερίδα με θέμα «Ενημέρωση αγροτών για την έναρξη των εξετάσεων Πιστοποίησης γνώσεων ορθολογικής χρήσης φυτοφαρμάκων»

 

100% Επιτυχία στις εξετάσεις Security

100% Επιτυχία στις εξετάσεις Security

Νέα - Ανακοινώσεις

Με ποσοστό επιτυχίας 100% συμμετείχαν οι σπουδαστές μας στις τελευταίες εξετάσεις πιστοποίησης  της 1ης Περιόδου 2015 των επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ».

Στις εξετάσεις συμμετείχαν συνολικά 16 άτομα, τα οποία έλαβαν με επιτυχία την εν λόγω πιστοποίηση χάρις στις ικανότητες που τους διακρίνει αλλά και στην ποιοτική και άρτια εκπαιδευτική υποστήριξη που τους παρέχεται από το Εκπαιδευτικό Κέντρο Χαλκιδικής MILLENNIUM EDUCATION CENTRE.

To υψηλό αυτό ποσοστό επιτυχίας αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των σπουδαστών μας καθώς και το υποστηρικτικό και το άριστα οργανωμένο πλαίσιο εκπαίδευσης και υποστήριξης που διαθέτει το MILLENNIUM EDUCATION CENTRE για την προετοιμασία και τη συμμετοχή των σπουδαστών της στις εξετάσεις.

Θέλεις κι εσύ να παρακολουθήσεις το σεμινάριο για Security και να εργαστείς; Δες εδώ περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου.

 

 

 

 

Το Millennium Education Centre αναζητεί μοντέλα για...

Το Millennium Education Centre αναζητεί μοντέλα για…

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre – Εκπαιδευτικό Κέντρο Χαλκιδικής, αναζητεί μοντέλα για τις ειδικότητες:

 • Κομμωτική
 • Ονυχοπλαστική – Μανικιούρ – Πεντικιούρ
 • Μασάζ
 • Αισθητική
 • Μακιγιάζ – Makeup

Εκδήλωσε κι εσύ το ενδιαφέρον σου σήμερα συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος ή κάλεσέ μας στο 2373022192 και 2373888005.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Μοντέλο για
ΚομμωτικήΟνυχοπλαστική - Μανικιούρ - ΠεντικιούρΜασάζΑισθητικήΜακιγιάζ - Makeup

Το μήνυμά σας

 

Voucher 18-24 & Voucher Τουρισμού

Έρχεται το Voucher 18-24 και το Voucher Τουρισμού

Εργασία - Απασχόληση, Νέα - Ανακοινώσεις

NEO VOUCHER 18-24

Αναμένεται νέο voucher για ανέργους 18-24 ετών

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας το πρόγραμμα 15.000 θέσεων θα απευθύνεται σε άνεργους και οικονομικά μη ενεργούς νέους, ηλικίας 18 έως 24 ετών. Θα περιλαμβάνει:

 • θεωρητική κατάρτιση
 • πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα
 • πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελουμένων, τα οποία θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος.

Το έργο θα έχει τον τίτλο: «Ευκαιρίες κατάρτισης και πιστοποίησης για άνεργους νέους 18-24 ετών σε ειδικότητες που αφορούν σε τομείς αιχμής της Ελληνικής Οικονομίας.»

Ολόκληρο το κείμενο του υπουργείου εδώ.

 

VOUCHER ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Αναμένεται η προκήρυξη προγράμματος voucher στον κλάδο του τουρισμού

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας το πρόγραμμα 8.000 θέσεων θα απευθύνεται σε άνεργους και οικονομικά μη ενεργούς νέους, ηλικίας 18 έως 29 ετών.
Θα περιλαμβάνει:

 • θεωρητική κατάρτιση 100 ωρών
 • πρακτική άσκηση 420 ωρών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα που εξυπηρετούν άμεσα ή έμμεσα τον τουρισμό
 • πιστοποίηση των επαγγελματικών προσόντων των ωφελουμένων, τα οποία θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος.

Το έργο θα έχει τον τίτλο: «Επιταγή εισόδου για νέους έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας.»

Ολόκληρο το κείμενο του υπουργείου εδώ.

 

Εκδήλωσε κι εσύ το ενδιαφέρον σου σήμερα για τα νέα Προγράμματα Voucher συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ενδιαφέροντος.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας

Τηλέφωνο (απαραίτητο)

Ενδιαφέρομαι για:

Το μήνυμά σας

 

4ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης

4ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης

Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις

Στο 4ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ Κομμωτικής Τέχνης , που διοργάνωσε το σωματείο κομμωτών Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν και φέτος οι σπουδαστές του τμήματος της κομμωτικής του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Millennium Education Centre.

To Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 15 & την Δευτέρα 16 Μαρτιου.

Οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να δείξουν τις ιδέες και τη δημιουργικότητά τους σε καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου συμμετέχοντας στους live διαγωνισμούς που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσπάθεια τους αναγνωρίστηκε αφού βραβεύτηκαν με κύπελλα, μετάλλια και επαίνους για την συμμετοχή τους.

Συγκεκριμένα η Τόλα Αλκέτα διαγωνίστηκε στο ανδρικό κούρεμα και το νυφικό χτένισμα, η Αζοίδου Ρεγκίνα στο βραδινό, η Καρακέτοβα Ελισάβετ στις βραδινές πλέξεις και η Χοχόλη Ιωάννα δημιούργησε ελεύθερο θέμα Φαντασίας.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος χορηγός για τη συμμετοχή των σπουδαστών στα νυφικά χτενίσματα, ήταν ο οίκος νυφικών ΑΝΤΙΓΟΝΗ των Νέων Μουδανιών.

Φωτογραφικό υλικό

[huge_it_gallery id=»6″]

Επίσκεψη τμήματος Κομμωτικής σε γνωστό πολυκατάστημα επαγγελματικών ειδών κομμωτηρίου

Κομμωτική, Νέα - Ανακοινώσεις

Με μεγάλο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των τμημάτων κομμωτικής του Millennium Education Centre σε γνωστό πολυκατάστημα επαγγελματικών ειδών κομμωτηρίου της Χαλκιδικής.

Οι σπουδαστές της σχολής ενημερώθηκαν για τον επαγγελματικό εξοπλισμό ενός κομμωτηρίου, έμαθαν για νέα ποιοτικά επαγγελματικά προϊόντα όπως βαφές, θεραπείες, σαμπουάν, κρέμες και μάσκες μαλλιών και είχαν την ευκαιρία μάλιστα να δοκιμάσουν πολλά από τα είδη ούτως ώστε να μάθουν να αναγνωρίζουν τα υψηλής από τα χαμηλής ποιότητας προϊόντα.

Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά τους σπουδαστές αλλά και τους εκπαιδευτές της σχολής και τους ξενάγησαν σε όλους τους εκθεσιακούς χώρους του καταστήματος.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στα πλαίσια του εκπαιδευτικού του προγράμματος του Millennium Education Centre.

 

Φωτογραφικό υλικό από την επίσκεψη

[huge_it_gallery id=»5″]

 

Το Millennium Education Centre στο Δέντρο της Αγάπης

Το Millennium Education Centre στο "Δέντρο της Αγάπης"

Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre στο Δέντρο της Αγάπης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2014 στο δημοτικό διαμέρισμα της Νέας Τρίγλιας η Χριστογεννιάτικη γιορτή «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Στην εκδηλώση συμμετήσε ενεργά το τμήμα MAKE UP ARTIST του Millennium Education Centre, με παλιούς και νέους σπουδαστές.

Κατά την τρίωρη διάρκεια της εκδήλωσης οι σπουδαστές ζωγράφισαν τις χαρούμενες φατσούλες των παιδιών του  νηπιαγωγείου με χριστουγεννιάτικα θέματα (Christmas Face Painting) και έπειτα ακολούθησαν τα μεγαλύτερα παιδιά.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

Millennium Education Centre: Εκπαιδευτική εκδρομή των τμημάτων Γενικής Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων και Κομμωτικής στο PomeGranate Wellness Spa Hotel στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Millennium Education Centre: Εκπαιδευτική εκδρομή των τμημάτων Γενικής Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων και Κομμωτικής στο PomeGranate Wellness Spa Hotel στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Νέα - Ανακοινώσεις

Millennium Education Centre: Εκπαιδευτική εκδρομή των τμημάτων Γενικής Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων και Κομμωτικής στο PomeGranate Wellness Spa Hotel στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Χώρος αναμονής του Spa

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου, η εκπαιδευτική εκδρομή των τμημάτων Γενικής Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων και Κομμωτικής του Millennium Education Centre στο υπερσύγχρονο και luxury PomeGranate Wellness Spa Hotel στη Ν. Ποτίδια Χαλκιδικής.

Σκοπός της εκπαιδευτικής εκδρομής ήταν να ξεναγηθούν οι σπουδαστές των παραπάνω τμημάτων στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Spa του ξενοδοχείου, έτσι ώστε να αποκομίσουν εικόνα ενός μοντέρνου εργασιακού χώρου και να τους εξηγηθεί πως εφαρμόζονται οι σπουδές τους στην πράξη.

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο PomeGranate Wellness Spa Hotel και ειδικά τους κυρίους Δούκα Γεώργιο, υπεύθυνο Marketing του ξενοδοχείου και Γιασουμάκη Συμεών, θεραπευτή – γυμναστή του ξενοδοχείου, για την ξενάγηση, καθώς επίσης και τις καθηγήτριες του Millennium Education Centre, κυρίες Κάτια Λαδά, Κατερίνα Μπουλγούρη, Τάνια Καπετανοπούλου και Ιγνατιάδου Ελίζα.

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Millennium Education Centre: Εκπαιδευτική εκδρομή των τμημάτων Γενικής Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων και Κομμωτικής στο PomeGranate Wellness Spa Hotel στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Χώρος υποδοχής του PomeGranate Wellness Spa Hotel

Millennium Education Centre: Εκπαιδευτική εκδρομή των τμημάτων Γενικής Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων και Κομμωτικής στο PomeGranate Wellness Spa Hotel στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Χώρος Γεν. Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων & Κομμωτικής

Millennium Education Centre: Εκπαιδευτική εκδρομή των τμημάτων Γενικής Αισθητικής, Αισθητικής Άκρων και Κομμωτικής στο PomeGranate Wellness Spa Hotel στη Ν. Ποτίδαια Χαλκιδικής

Χώρος Παραδοσιακού Χαμάμ

 

Επίσκεψη του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας στο Millennium Education Centre με θέμα την παρουσίαση της Μεσογειακής Διατροφής

Επίσκεψη του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας στο Millennium Education Centre με θέμα την παρουσίαση της Μεσογειακής Διατροφής

Νέα - Ανακοινώσεις

Επίσκεψη του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας στο Millennium Education Centre με θέμα την παρουσίαση της Μεσογειακής Διατροφής

Ομιλία της διατροφολόγου – διαιτολόγου κ. Άννας Μιγδάνη σε παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας, στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre στα Ν. Μουδανιά (1)

Με χαρά υποδεχτήκαμε στις εγκατστάσεις μας τα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας, την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου. Η επίσκεψη έγινε στα πλαίσια της παρουσίασης – ομιλίας της διατροφολόγου – διαιτολόγου κ. Άννας Μιγδάνη, για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής.

Η κ. Μιγδάνη αναφέρθηκε λεπτομερώς στην σημαντικότητα μιας καλής και ισορροπημένης διατροφής, όπως αυτής της Μεσογειακής. Μίλησε στα παιδιά για τα οφέλη της, με παραδείγματα και με την χρήση παιδικών βίντεο (cartoon videos) προσπάθησε να τους μεταδώσει το νόημα της ομιλίας της.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τα οφέλη της Μεσογειακής Διατροφής καθώς και να παρασκευάσουν τα δικά τους κουλουράκια με ταχίνι στην αίθουσα μαγειρικής του Millennium Education Centre, υπό τις οδηγίες και την καθοδήγηση του κ. Αναστάσιου Αξαρλή, καθηγητή Chef στο Millennium Education Centre, με την βοήθεια βεβαίως των πρωτοετών σπουδαστών του τμήματος Μαγειρικής – Chef.

Για το δελτίο τύπου κάντε κλικ εδώ.

Επίσκεψη του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας στο Millennium Education Centre με θέμα την παρουσίαση της Μεσογειακής Διατροφής

Ομιλία της διατροφολόγου – διαιτολόγου κ. Άννας Μιγδάνη σε παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας, στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre στα Ν. Μουδανιά (2)

Επίσκεψη του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας στο Millennium Education Centre με θέμα την παρουσίαση της Μεσογειακής Διατροφής

Ο κ. Αναστάσιος Αξαρλής, Chef στο Millennium Education Centre, μαθαίνει στα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας πως να φτιάχνουνε κουλουράκια με ταχίνι (1)

Επίσκεψη του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας στο Millennium Education Centre με θέμα την παρουσίαση της Μεσογειακής Διατροφής

Ο κ. Αναστάσιος Αξαρλής, Chef στο Millennium Education Centre, μαθαίνει στα παιδιά του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ν. Προποντίδας πως να φτιάχνουνε κουλουράκια με ταχίνι (2)

Συνεχίζονται με επιτυχία τα σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Συνεχίζονται με επιτυχία τα σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Νέα - Ανακοινώσεις

Συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία τα σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ. – ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007) στο MILLENNIUM Education Centre στα Ν. Μουδανιά, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κομοτήνη.

Τα σεμινάρια δειξάγονται στις νέες εγκαταστάσεις του MILLENNIUM Education Centre στα Ν. Μουδανιά, με την χρήση υπερσύγχρονου οπτικουασκουστικού εξοπλισμού (projectors και 4K smart TVs). Σε κάθε εκπαιδευόμενο δίδεται φάκελος με υλικό του σεμιναρίου, ο οποίος περιλαμβάνει:

 • έντυπη περίληψη του σεμιναρίου
 • έντυπο με τις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών (multiple choice) και τις απαντήσεις
 • CD δεδομένων με όλα τα έγγραφα και την νομοθεσία περί υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων
 • σημειωματάριο και στυλό

Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι 10 ώρες, και διδάσκονται σε δύο (2) ημέρες, πέντε (5) ώρες την κάθε ημέρα. Στα σεμινάρια γίνονται τρία (3) διαλείματα και προσφέρεται καφές, νερό και σνάκ, για την πιο ευχάριστη διαμονή των εκπαιδευόμενων.

Σε ποιους απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τον χειρισμό τροφίμων, σε επιχειρήσεις που ασκούν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες: παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων. Απευθύνεται επίσης σε υπευθύνους εταιρειών που εμπλέκονται και σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα (π.χ. εταιρείες συμβούλων, εταιρείες μυοκτονιών, κατασκευαστών εξοπλισμού, εταιρείες συσκευασίας κλπ.).

Περιγραφή

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων. Τα προγράμματα επιπέδου 1 αφορούν κατάρτιση απλών χειριστών σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Η ελάχιστη διάρκεια είναι 10 ώρες. Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά.

Ποιος είναι ο στόχος

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων.

Ποιος είναι ο ρόλος του ΕΦΕΤ

Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά, έπειτα από εξετάσεις.

Αν θέλετε κι εσείς να παρακολουθήσετε το σεμνιάριο περί υγιεινής και σφάλειας τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 2373 200000 ή στο email info@millennium.edu.gr.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 14, 632 00, Ν. Μουδανιά, Χαλκιδική
Τηλ.: 23732 00000
Fax: 700 700 0900
E-mail: info@millennium.edu.gr
Website: www.millennium.edu.gr
Facebook: https://www.facebook.com/millenniumedugr
Twitter: https://twitter.com/millenniumedugr   @millenniumedugr
Google+: https://plus.google.com/116492779152911670389

 

Συνεχίζονται με επιτυχία τα σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Νέα - Ανακοινώσεις

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Το MILLENNIUM Education Centre, μέλος του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ, μεταφέρθηκε στις νέες, υπερσύγχρονες εγκατστάσεις του.

Σε ένα νέο χώρο με πιστοποίηση ΑμεΑ, με υπερσύχρονο εξοπλισμό σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων διδασκαλίας και σεμιναρίων, στην αίθουσα αισθητικής, μασάζ και spa, στην αίθουσα κομμωτικής, στην αίθουσα υπολογιστών και στην κουζίνα μαγειρικής.

Το νέο κτίριο που στεγάζει το Millennium Education Centre, αποτελείται από τρεις (3) ορόφους: α) το ισόγειο, στο οποίο βρίσκεται η αίθουσα καλωσορίσματος και παρουσίασης των προγραμμάτων στους νέους σπουδαστες, τα γραφεία της διεύθυνσης της σχολής, η αίθουσα υπολογιστών και η μεγάλη και άνετη reception – αίθουσα αναμονής των επισκεπτών, β) τον πρώτο όροφο, στον οποίο βρίσκεται η αίθουσα κομμωτικής, η αίθουσα αισθητικής, η αίθουσα μασάζ και spa, καθώς επίσης και η αίθουσα αναψυχής των σπουδαστών, για να γίνονται πιο ευχάριστα τα διαλείματά τους και γ) τον δεύτερο όροφο, στον οποίο στεγάζεται η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σεμιναρίων, η κουζίνα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, με όλο τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό για την λειτουργία της, τα γραφεία του marketing της σχολής και τα γραφεία του δημιουργικού και μηχανογραφικού τμήματος.

Σε όλο το κτίριο υπάρχουν οθόνες προβολής τελευταίας τεχνολογίας 4K διαφόρων θεμάτων και μουσική για την άνετη και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη διαμονή των σπουδαστών στο χώρο κατά την διάρκεια των μαθημάτων τους.

Στο MILLENNIUM Education Centre σχεδιάζουμε το μέλλον σου με:

 • Νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις
 • Εξειδικευμένους καθηγητές
 • Καινοτόμες μεθόδους διδασκαλίας
 • Online ενημέρωση προόδου σπουδαστών για γονείς και σπουδαστές
 • Ευέλικτο οικονομικό διακανονισμό πληρωμής διδάκτρων
 • Πιστοποιήσεις ACTA & ECDL
 • Πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Ι από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) του Υπουργείου Παιδείας

Κάνε την δική σου επιλογή σήμερα και εξασφάλισε το επαγγελματικό σου μέλλον βάζοντας γερές βάσεις στο γνωσιακό σου επίπεδο.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τη 1 Σεπτεμβρίου 2014. Με την εγγραφή τώρα κερδίζετε 20% έκπτωση στα δίδακτρα (ισχύει για τα ετήσια και δεκαοχτάμηνα προγράμματα σπουδών).

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
Διεύθυνση: Αγ. Γεωργίου 14, 632 00, Ν. Μουδανιά, Χαλκιδική
Τηλ.: 23730 22192
Fax: 700 700 0900
E-mail: info@millennium.edu.gr
Website: www.millennium.edu.gr
Facebook: https://www.facebook.com/millenniumedugr
Twitter: https://twitter.com/millenniumedugr   @millenniumedugr
Google+: https://plus.google.com/116492779152911670389

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις νέες εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre.

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Είσοδος του Millennium Education Centre

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Reception – αίθουσα αναμονής επισκεπτών και σπουδαστών

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Αίθουσα καλωσορίσματος και παρουσίασης προγραμμάτων

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Γραφεία διεύθυνσης της σχολής

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Αίθουσα αισθητικής και αισθητικής άκρων

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Αίθουσα κομμωτικής (με ολοκαίνουριο εξοοπλισμό)

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Αίθουσα μασάζ και spa

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σεμιναρίων (1)

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σεμιναρίων (2)

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Γραφείο Marketing

Το MILLENNIUM Education Centre στις νέες του εγκαταστάσεις

Αίθουσα συνεδριάσεων της σχολής

Σπούδασε στο MILLENNIUM Education Centre και μάθε ΔΩΡΕΑΝ ξένη γλώσσα και υπολογιστές

Σπούδασε στο MILLENNIUM Education Centre και μάθε ΔΩΡΕΑΝ ξένη γλώσσα και υπολογιστές

Νέα - Ανακοινώσεις

Σπούδασε στο MILLENNIUM Education Centre και μάθε ΔΩΡΕΑΝ ξένη γλώσσα και υπολογιστές

Είσαι μαθητής και θέλεις να σπουδάσεις;

Τώρα μπορείς!

Σπούδασε στα απογευματινά τμήματα μας, την ειδικότητα που θέλεις και μάθε ΔΩΡΕΑΝ ξένη γλώσσα και υπολογιστές.

Παρακάτω ακολουθεί η φόρμα εκδηλωσης ενδιαφέροντος – ραντεβού, την οποία μπορείτε να συμπληρώσετε και εμείς θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Φόρμα ραντεβού εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Ημερομηνία ραντεβού

Ώρα ραντεβού

Το μήνυμά σας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση "Το Άγιο Όρος αποκαλύπτει τα μυστικά της φημισμένης ανά τον κόσμο Αγιορείτικης Κουζίνας"

Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση με θέμα ‘’ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΦΗΜΙΣΜΕΝΗΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ‘’που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία των Νέων Μουδανιών το βράδυ της Τετάρτης.

Η εκδήλωση που είχε θέμα την Αγιορείτικη κουζίνα, διοργανώθηκε από το τμήμα Επισιτισμού του Εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ Ν.ΜουδανιώνMILLENNIUM EDUCATION CENTRE, και το Σώμα Πολιτών υποστήριξης και βοήθειας Ν. Προποντίδας, τελώντας υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Προποντίδας.

Τις παραδοσιακές Αγιορείτικες συνταγές ετοίμασε ο πατέρας Ευλόγιος , ηγούμενος του κελιού της Μεγάλης Παναγίας, ο οποίος μαγείρεψε μπροστά στο κοινό χταπόδι με φασολάκια και πληγουροσαλάτα.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες των Νέων Μουδανιών έμειναν έκπληκτοι με τις έντονες γεύσεις της Αγιορείτικης κουζίνας, αφού μόλις ολοκληρώθηκε  η μαγειρική, ο πατερ Ευλόγιος μαζί με τρεις μαθητές των Σχολών ΞΥΝΗ προσέφεραν το φαγητό στον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

Την Αγιορείτικη βραδιά παρακολούθησε ο νέος δήμαρχος Νέας Προποντίδας Μανώλης Καρράς αλλά και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Γιώργος Γκιλής.

Καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί το περίπτερο ΕΥΛΟΓΙΑ που βρίσκεται εδώ και δύο μήνες στη πλατεία των Νέων Μουδανιών για να αγοράσει αγιορείτικα  προϊόντα, τα οποία ήταν ευγενική χορηγία του εκπαιδευτικού ομίλου ΞΥΝΗ για την συγκεκριμένη βραδιά ενώ το 100% των χρημάτων που  συγκεντρώθηκαν από τις αγορές διατέθηκαν  για την αναστήλωση του κελιού της Μεγάλης Παναγίας.

Τυχερή της βραδιάς αναδείχτηκε η Στέλλα Τουλουμτζίδου  που κέρδισε στην κλήρωση μία κασετίνα με Αγιορείτικα προϊόντα αξίας 140 ευρώ.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η προβολή των τοπικών προϊόντων και η ανάδειξη της Χαλκιδικής ως  γαστρονομικός προορισμός καθώς ο τόπος διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα και μοναδικών γεύσεων κουζίνα.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Βίκυ Αργύρη.

 

 

Επιταγή εισόδου για ΑΝΕΡΓΟΥΣ νέους 18 έως 24 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Επιταγή εισόδου για ΑΝΕΡΓΟΥΣ νέους 18 έως 24 ΕΤΩΝ

Εργασία - Απασχόληση, Νέα - Ανακοινώσεις, Προγράμματα Κατάρτισης

Επιταγή εισόδου για ΑΝΕΡΓΟΥΣ νέους 18 έως 24 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Είσαι άνεργος από 18 εώς 24 ετών; Κάνε αίτηση τώρα για το νέο πρόγραμμα Voucher 18 – 24 που θα ανοίξει και κέρδισε σειρά προτεραιότητας!

“Επιταγή εισόδου για ΑΝΕΡΓΟΥΣ νέους 18 έως 24 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας”

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με σταθερότητα και υπευθυνότητα συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων αντιμετώπισης της ανεργίας μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. Στο πλαίσιο αυτό προχωράμε στην υλοποίηση της πρώτης ενέργειας του Σχεδίου Δράσης «Εγγύηση για τη Νεολαία» με τίτλο «Επιταγή εισόδου για ΑΝΕΡΓΟΥΣ νέους 18 έως 24 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Ο προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται σε 43.200.000,00€ και χρηματοδοτείται από το ΕΠ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020.

Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 12.000 άνεργοι νέοι ηλικίας 18 μέχρι 24 ετών, εκ των οποίων

 • 3.000 θα είναι απόφοιτοι ΑΕΙ /ΤΕΙ
 • 9.000 θα είναι απόφοιτοι υποχρεωτικής, δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης
 • Και οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι στον ΟΑΕΔ και έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο/φόρμα εξατομικευμένης παρέμβασης και έχουν συμφωνήσει σε Ατομικό Σχέδιο Δράσης.

 Η δράση ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 80 έως 120 ώρες με αντικείμενο της κατάρτισης την απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε οριζόντια ή/και ειδικά θεματικά αντικείμενα (ανάλογα με την ομάδα ωφελουμένων) τα οποία σχετίζονται με τη θέση πρακτικής άσκησης
 • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, από 380 έως 420 ώρες και με διάρκεια που δε θα υπερβαίνει τους 6 μήνες
 • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
 • Τρεις φάσεις πληρωμών των ωφελουμένων

Η πρόσκληση τίθεται σε δημόσια διαβούλευση, η οποία και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 10 Αυγούστου 2014 και ώρα 23.59.

Μετά το πέρας της διαβούλευσης – λαμβάνοντας υπόψη και τα συμπεράσματα της– το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, μέσω της ΕΥΕ/ΕΚΤ θα  προχωρήσει άμεσα στην οριστική δημοσίευση της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους νέους ηλικίας 18 έως 24.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Προγράμματα VOUCHER - Η διασύνδεσή σας με την αγορά εργασίας

Προγράμματα VOUCHER – Η διασύνδεσή σας με την αγορά εργασίας

Νέα - Ανακοινώσεις, Προγράμματα Κατάρτισης

Προγράμματα VOUCHER - Η διασύνδεσή σας με την αγορά εργασίας

Τα προγράμματα VOUCHER ΑΝΕΡΓΩΝ 2014 άνοιξαν!

Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας και να επωφεληθείτε από την σειρά προτεραιότητας.

Οι Σχολές Ξυνή στα Νέα Μουδανιά αναλαμβάνουν όλη τη διαδιασία συμπληρώσεως της αίτησης για τα προγράμμματα Voucher 2014 χωρίς κανένα κόστος.

Αναλαμβάνουn την πλήρη κατάρτιση των επιτυχόντων στα προγράμματα Voucher 2014 και εξασφαλίζουν εργασία στους καταρτιζόμενους στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις το νομού, με το κύρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή.

Επίσης, δύνουν τη δυνατότητα μέσω των προγραμμάτων Voucher 2014 να επωφελειθούν οι καταρτιζόμενοι τα δίδακτρα των σπουδών τους! Αν θέλετε να σπουδάσετε κομμωτική, αισθητική, μαγειρική, πληροφορική ή λογιστικά, μπορείτε να το κάνετε μέσω των προγραμμάτων Voucher 2014. Έτσι θα εξασφαλίσετε τις σπουδές σας και θα αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία, η οποία θα σας οδηγήσει στην άδεια έκδοσης ασκήσεως επαγγέλματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο MILLENNIUM Education Centre στα Νέα Μουδανιά.

Τηλ.: 23730 22192
Fax: 700 700 0900
E-mail: info@millennium.edu.gr

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Voucher 2014 για 38.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας!

Voucher 2014 για 38.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας!

Νέα - Ανακοινώσεις, Προγράμματα Κατάρτισης

Voucher 2014 για 38.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας!

Επιταγή εισόδου για νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, με σταθερότητα και υπευθυνότητα συνεχίζει την υλοποίηση δράσεων αντιμετώπισης της ανεργίας μέσα από τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.  Σε συνέχεια μιας δύσκολης, αλλά επιτυχημένης διαπραγμάτευσης με την ΕΕ, το Υπουργείο ανέλαβε την υλοποίηση σημαντικών δράσεων, αξιοποιώντας εμπροσθοβαρώς πόρους της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020, πριν την οριστική έγκριση των νέων επιχειρησιακών προγραμμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό και με γνώμονα την έγκαιρη και αποτελεσματική αξιοποίηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ), προχωρούμε στην υλοποίηση της δράσης «Επιταγή εισόδου για νέους ΗΛΙΚΙΑΣ από 25 ΕΩΣ 29 ΕΤΩΝ σε ιδιωτικές επιχειρήσεις για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας», παρέχοντας σε άνεργους νέους ηλικίας από 25 έως 29 ετών, υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης.

Η δράση ΑΦΟΡΑ 38.000 άνεργους νέους ηλικίας από 25 μέχρι 29 ετών, εκ των οποίων:

 • 15.000 θα είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίων /ΤΕΙ
 • 23.000 θα είναι απόφοιτοι δευτεροβάθμιας και μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η δράση ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 100 ωρών, με έμφαση στην ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων
 • Πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, συνολικής διάρκειας 420 ωρών και με διάρκεια που δε θα υπερβαίνει τους 6 μήνες
 • Υπηρεσίες υποστήριξης και συμβουλευτικής καθοδήγησης των καταρτιζομένων από τον πάροχο κατάρτισης, πριν και κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.
 • Τρεις φάσεις πληρωμών των ωφελουμένων (1η με την ολοκλήρωση της θεωρητικής κατάρτισης – 2η με την ολοκλήρωση 180 ωρών πρακτικής άσκησης και 3η με την ολοκλήρωση 240 ωρών πρακτικής άσκησης).

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στα 136,8 εκ. ευρώ και αφορά το σύνολο της χώρας.

Η δράση υλοποιείται από την Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων  Ενεργειών  του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου (ΕΚΤ) και χρηματοδοτείται μέσα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ 2014-2020».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο MILLENNIUM Education Centre στα Νέα Μουδανιά.

Τηλ.: 23730 22192
Fax: 700 700 0900
E-mail: info@millennium.edu.gr

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε δράση με αντικείμενο ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒAΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚO ΔIΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε δράση με αντικείμενο “ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒAΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚO ΔIΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ”

Νέα - Ανακοινώσεις, Προγράμματα Κατάρτισης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε δράση με αντικείμενο ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΒAΘΜΙΟ ΕΘΝΙΚO ΔIΚΤΥΟ ΥΓΕΙΑΣ

Σκοπός της δράσης είναι η υλοποίηση προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων πτυχιούχων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ΠΕ-ΤΕ Nοσηλευτών, ΠΕ Οικονομικού(οικονομολόγοι), ΠΕ-ΤΕ Διοικητικού-Οικονομικού, ΠΕ-ΤΕ Πληροφορικής, και ΤΕ Επισκεπτών Υγείας, Ραδιολόγων-Ακτινολόγων, Διοίκησης μονάδων Υγείας και Μαιευτικής σε θέματα μεταρρυθμίσεων για την υγεία και το Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας.

Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 240 ωρών Πρακτική άσκηση σε Μονάδες Υγείας του ΠΕΔΥ διάρκειας 960 ωρών, η οποία δεν θα υπερβαίνει τους 7 μήνες.

Εκπαιδευτικό Επίδομα: περιλαμβάνει το επίδομα θεωρητικής κατάρτισης και το επίδομα πρακτικής άσκησης. Το εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται στο ποσό των 7.800 € (συμπεριλαμβανομένων των νομίμων κρατήσεων).

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ωφελουμένων αρχίζει από ώρα 12:00 την 22/07/2014 ημέρα Τρίτη, και ολοκληρώνεται την Δευτέρα 28/07/2014 και ώρα 24:00 .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο MILLENNIUM Education Centre στα Νέα Μουδανιά.

Τηλ.: 23730 22192
Fax: 700 700 0900
E-mail: info@millennium.edu.gr

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Γραφείο Εργασίας & Συμβουλευτικής

Εργασία - Απασχόληση

Γραφείο Εργασίας

Το MILLENNIUM Education Centre είναι στο στάδιο υλοποίησης μιας νέας καινοτόμου υπηρεσίας, του Γραφείου Εργασίας.

Η νέα μας αυτή υπηρεσία προκύπτει από την συνεχόμενη προσπάθειά του MILLENNIUM Education Centre να βοηθήσει, να υποστηρίξει και να οδηγήσει σε σωστές επιλογές, όλους όσοι αναζητούν θέσεις εργασίας.

Χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες Ευρωπαϊκές καλές πρακτικές αναδεικνύουμε τα προσόντα καθενός που αναζητά εργασία, συντάσσοντας σωστά και περιεκτικά Βιογραφικά Σημειώματα (CV), παρέχοντας συμβουλές για ουσιαστικές απαντήσεις σε συνεντευξεις εργασίας και παρέχοντας συμβουλευτικη υποστήριξη στην  παραγωγική  διαχείριση του χρόνου σε ανέργους.

Πολύ σύντομα η υπηρεσία αυτή θα είναι σε λειτουργία για να μπορέσει να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ανέργων και υποψηφίων εργαζόμενων για την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά και όλόκληρης της Ελλάδος.

 

Video source missing

20% έκπτωση στα δίδακτρα με την έγκαιρη εγγραφή σας

Νέα - Ανακοινώσεις

20% έκπτωση στα δίδακτρα με την έγκαιρη εγγραφή σας

Για άλλη μια χρονιά τα ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ στα Ν. Μουδανιά προσφέρουν 20% έκπτωση στα δίδακτρα των σπουδαστών, αρκεί να κάνουν έγκαιρη εγγραφή στην σχολή, στο τμήμα σπουδών που επιθυμούν.

Γνωρίζοντας τις δυσκολίες της σύγχρονης οικονομικής κατάστασης, τα ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ στα Ν. Μουδανιά προσπαθούν να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και το καλύτερο επίπεδο σπουδών σε συνδυασμό με τα οικονομικότερα προγράμματα.

Επιλέξτε τον κατάλληλο τομέα σπουδών που σας αρέσει και θα σας εξασφαλίσει ένα σίγουρο επαγγελματικό μέλλον.

Καλέστε μας τώρα στο 23732.00000 ή στο 23730.22192 και ενημερωθείτε για τα προγράμματα σπουδών μας για την ακαδημιακή χρονιά 2014 – 2015.

 


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

 

Επιδοτούμενα Σεμινάρια μέσω ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ

Επιδοτούμενα Σεμινάρια μέσω ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ

Προγράμματα Κατάρτισης, Σεμινάρια

Επιδοτούμενα Σεμινάρια μέσω ΛΑΕΚ-ΟΑΕΔ

Επιδότηση του σεμιναρίου μέσω του πόρου ΛΑΕΚ 0,45%

Ο πόρος ΛΑΕΚ 0,45% είναι ο Λογαριασμός για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση στον οποίο καταβάλλεται η εργοδοτική εισφορά 0,45%, την οποία αποδίδουν οι εργοδότες για τους υπαλλήλους τους στο ΙΚΑ. Κάθε επιχείρηση, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτόν τον πόρο για την κατάρτιση των υπαλλήλων της και ανταποδοτικά θα της επιστραφεί το κόστος της εκπαίδευσης. Το ποσό που ανταποδοτικά δικαιούται να λάβει κάθε επιχείρηση για προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης που θα υλοποιήσουν φέτος έχει ως εξής: Για το 2014 η κάλυψη της εκπαίδευσης μέσω ΛΑΕΚ είχε ως εξής:

 • Το 70% της εργοδοτικής εισφοράς (0,45%) που θα καταβάλλει η επιχείρηση το έτος 2014, εφόσον οι δαπάνες κατάρτισης είναι μεγαλύτερες ή ίσες με το ποσό αυτό.
 • Το 100% των δαπανών κατάρτισης εφόσον η επιχείρηση θα καταβάλλει δαπάνες για κατάρτιση μικρότερες ή ίσες του 70% της εργοδοτικής εισφοράς (0,45%) το έτος 2014.
 • Επιχειρήσεις που δεν υλοποίησαν προγράμματα κατάρτισης ΛΑΕΚ το έτος 2013 μπορούν να μεταφέρουν και να χρησιμοποιήσουν στο έτος 2014, το 70% του ποσού της εργοδοτικής εισφοράς (0,45%) του έτους 2013, που έχουν καταβάλλει στο ΙΚΑ.
 • Επιχειρήσεις που δεν εξάντλησαν το 70% της εργοδοτικής εισφοράς (0,45%), που έχουν καταβάλλει στο έτος 2013, μπορούν να μεταφέρουν και να χρησιμοποιήσουν στο έτος 2014, το υπόλοιπο ποσό μέχρι τη συμπλήρωση του παραπάνω ποσοστού.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο MILLENNIUM Education Centre στα Νέα Μουδανιά.

Τηλ.: 23730 22192
Fax: 700 700 0900
E-mail: info@millennium.edu.gr

 

Παράδειγμα υπολογισμού ποσού 0,45% ΟΑΕΔ_ΛΑΕΚ

Έστω ότι η επιχείρηση έχει 15 υπαλλήλους και οι μικτές αποδοχές του κάθε υπαλλήλου είναι 1000Ε το μήνα. Το ποσό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για αυτό το έτος (υπολογίζοντας κατά προσέγγιση μέχρι και το τέλος του έτους) είναι: 

( 15 Υπάλληλοι Χ 14 μισθοδοσίες Χ 1000Ε μικτές αποδοχές Χ 0,45) / 100 = 945 Ε

Σημείωση
Στην περίπτωση που δεν έχετε κάνει χρήση του ποσού του προηγούμενου έτους, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τώρα προσθέτοντας το φετινό υπόλοιπο με το περσινό. 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για την επιδότηση του ΟΑΕΔ και τα εκπαιδευτικά προγράμματα σπουδών που προσφέρουμε. 


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

 

Επιταγή Επαγγελματικής Κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος

Προγράμματα Κατάρτισης, Σεμινάρια

Επιταγή Επαγγελματικής Κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος

Η Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Συγχρηματοδοτούμενων Ενεργειών από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΥΕ/ ΕΚΤ) της Γενικής Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ενεργώντας ως Δικαιούχος, κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν. 3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α),αναλαμβάνει την υλοποίηση της δράσης με τίτλο «Επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης φορτοεκφορτωτών ξηράς-λιμένος».

Η δράση χρηματοδοτείται από το ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» με πόρους της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Έχοντας υπόψη τις νέες κανονιστικές και νομοθετικές (Νόμος 4093/2012 (ΦΕΚ 222/Α/12.11.2012) «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016 –Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του Ν. 3046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016», όπως τροποποιήθηκε και ισχύει) ρυθμίσεις που αφορούν στο επάγγελμα του φορτοεκφορτωτή ξηράς -λιμένος, ο σκοπός της δράσης είναιδιττός:

 • η επίτευξη της ομαλής λειτουργικότητας, ανάπτυξης και του εκσυγχρονισμού του επαγγέλματος του φορτοεκφορτωτή,
 • η διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας του φορτοεκφορτωτικού κλάδου και η συγκράτηση της επαπειλούμενης ανεργίας των εργαζομένων στον κλάδο.

Στο πλαίσιο της δράσης θα υλοποιηθεί μία ολοκληρωμένη δέσμη παρεμβάσεων που θα περιλαμβάνει:

 • Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης 120 ωρών
 • Πρακτική άσκηση 30 ωρών σε αδειοδοτημένες δομές των παρόχων κατάρτισης με τη μορφή case studies.

Η κατάρτιση θα παρασχεθεί από παρόχους κατάρτισης που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα εγγραφούν στο «Μητρώο Παρόχων» της παρούσας. Η επιτυχής παρακολούθηση του προγράμματος θα δώσει τη δυνατότητα στους απασχολούμενους στον φορτοεκφορτωτικό κλάδο να συμμετάσχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης του επαγγέλματος του φορτοεκφορτωτή ξηράς-λιμένος, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ. αριθμ. 9296/300 (ΦΕΚ 749/Β/01.04.2013) Κοινή Απόφαση των Υπουργών Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Ναυτιλίας και Αιγαίου «Προϋποθέσεις και Διαδικασία Πιστοποίησης Επαγγελματικής Κατάρτισης Φορτοεκφορτωτών Ξηράς-Λιμένος».

Κάθε επαγγελματίας του φορτοεκφορτωτικού κλάδου, όπως αυτός ορίζεται στο νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 4093/2012 και στις εξουσιοδοτικές αυτού κανονιστικές πράξεις, που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον, εφ’ όσον επιλεγεί βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην παρούσα, θα εγγραφεί σε «Μητρώο Ωφελουμένων» και θα παραλάβει την «Επιταγή επαγγελματικής κατάρτισης φορτοεκφορτωτή ξηράς-λιμένος», η οποία θα του δώσει τη δυνατότητα να λάβει υπηρεσίες συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης (θεωρία και πρακτική).

Το φυσικό αντικείμενο των προγραμμάτων κατάρτισης (θεωρία και πρακτική) θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 30/04/2015.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της δράσης ανέρχεται στο ποσό των 6.435.000€ εκ των οποίων το ποσό των 2.755.000€ θα διατεθεί στις 8 Περιφέρειες Σύγκλισης, το ποσό των 2.922.350€ θα διατεθεί στις 3 Περιφέρειες Σταδιακής Εξόδου και το ποσό των 757.650€ θα διατεθεί στις 2 Περιφέρειες Σταδιακής Εισόδου.

Συνολικά αναμένεται να ωφεληθούν 3.298 εργαζόμενοι στον φορτοεκφορτωτικό κλάδο.


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Σεμινάρια κατάρτισης Τεχνικών Ασφαλείας

Σεμινάρια κατάρτισης Τεχνικών Ασφαλείας

Προγράμματα Κατάρτισης, Σεμινάρια

Σεμινάρια κατάρτισης Τεχνικών Ασφαλείας

Σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα 294/88, οι επιχειρήσεις χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες επικινδυνότητας, ανάλογα με τη δραστηριότητά τους (πίνακας 1). Τα προσόντα του Τεχνικού Ασφάλειας καθορίζονται από την κατηγορία επικινδυνότητας στην οποία ανήκει η επιχείρηση καθώς επίσης και των αριθμό των εργαζομένων που απασχολούνται σε αυτήν.

Στην πρώτη (Α) κατηγορία επικινδυνότητας μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας ορισμένες ειδικότητες Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. ανάλογα με τον οικονομικό κλάδο που δραστηριοποιείται η επιχείρηση (πίνακας 2) καθώς επίσης και των αριθμό των εργαζομένων (πίνακας 3). Η υποχρεωτική κατάρτιση των Τεχνικών Ασφάλειας επιπέδου Α.Ε.Ι και Τ.Ε.Ι. για τη μείωση του απαιτούμενου χρόνου από την κτήση διπλώματος ή πτυχίου είναι ελάχιστης διάρκειας εκατό (100) ωρών (Ν.3144/03 άρθρο 9), ενώ η προαιρετική κατάρτιση των προαναφερόμενων Τεχνικών Ασφάλειας (ΠΔ 17/96 άρθρο 6, Ν.1568/1985 άρθρο 13) είναι ελάχιστης διάρκειας εβδομήντα (70) ωρών (Y.A.131784/03).

Στη δεύτερη (Β) κατηγορία επικινδυνότητας μπορεί να αναλάβει καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας και ο ίδιος ο εργοδότης, υπό ορισμένες προϋποθέσεις (Β κατηγορία) που αφορούν στο επίπεδο γνώσεων του εργοδότη και στο συνολικό αριθμό των εργαζομένων που απασχολούνται στην επιχείρησή του. Η υποχρεωτική κατάρτιση των προαναφερθέντων εργοδοτών που μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικών Ασφάλειας είναι ελάχιστης διάρκειας τριάντα πέντε (35) ωρών (Y.A.133225/04).

Στην τρίτη (Γ) κατηγορία επικινδυνότητας μπορεί να αναλάβει καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας και ο ίδιος ο εργοδότης υπό ορισμένες προϋποθέσεις (Γ κατηγορία) που αφορούν στον συνολικό αριθμό των εργαζομένων που απασχολούνται στην επιχείρησή του.

Η υποχρεωτική κατάρτιση των προαναφερθέντων εργοδοτών που μπορούν να αναλάβουν καθήκοντα Τεχνικών Ασφάλειας είναι ελάχιστης διάρκειας δέκα (10) ή πέντε (5) ωρών (Y.A.133224/04).

Τα προγράμματα κατάρτισης Τεχνικών Ασφάλειας που υλοποιεί το MILLENNIUM Education Centre στα Νέα Μουδανιά είναι:

 • Τεχνικών Ασφάλειας επιπέδου Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., διάρκειας εκατό (100) ωρών
 • Τεχνικών Ασφάλειας επιπέδου Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι., διάρκειας εβδομήντα (70) ωρών
 • Τεχνικών Ασφάλειας επιπέδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διάρκειας εκατό (100) ωρών
 • Τεχνικών Ασφάλειας εργοδοτών (και εργαζομένων) Β κατηγορίας διάρκειας τριάντα πέντε (35) ωρών
 • Τεχνικών Ασφάλειας εργοδοτών Γ κατηγορίας διάρκειας πέντε (5) ή δέκα (10) ωρών
 • Εξειδικευμένα σεμινάρια θεματικών ενοτήτων για Τεχνικούς Ασφάλειας
 • Γραπτή Εκτίμηση του Κινδύνου διάρκειας είκοσι (20) ωρών
 • Πυρασφάλεια διάρκειας είκοσι (20) ωρών
 • Μέσα Ατομικής Προστασίας διάρκειας δέκα (10) ωρών
 • Πρώτες Βοήθειες διάρκειας δέκα (10) ωρών

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο MILLENNIUM Education Centre στα Νέα Μουδανιά.

Τηλ.: 23730 22192
Fax: 700 700 0900
E-mail: info@millennium.edu.gr


 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων ΕΦΕΤ

Σεμινάρια υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων ΕΦΕΤ

Νέα - Ανακοινώσεις, Σεμινάρια

Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων από τον Ενιαίο Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

Οι χειριστές τροφίμων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων έχουν την υποχρέωση να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα «επιπέδου 1» σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007.

Η κατάρτιση πρέπει να γίνεται σε πιστοποιημένες δομές (πχ ΚΕΚ), υπό την αιγίδα του ΕΦΕΤ (Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων)/ Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Μετά την παρακολούθηση του προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι δίνουν εξετάσεις στον ΕΦΕΤ για να αποκτήσουν βεβαίωση στην Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων η οποία ισχύει για πέντε χρόνια.

Η EYΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ πρόκειται να οργανώσει σεμινάριο σύμφωνα με όλα όσα ορίζει η Υπουργική Απόφαση με τις εξής θεματικές ενότητες:

 • Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
 • Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
 • Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
 • Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων
 • Το Εργασιακό Περιβάλλον
 • Πρακτικές καθαρισμού
 • Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
 • Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

Διάρκεια: 10 ώρες / 2 ημέρες.

Τόπος – Ημερομηνίες διεξαγωγήςΣτις εγκαταστάσεις μας στα Ν. Μουδανιά Χαλκιδικής, με ελάχιστο χρόνο δειξαγωγής τις 40 ημέρες, μετά την αποστολή των δικαιολογητικών στον ΕΦΕΤ (Το διάστημα αυτό απαιτείται για τον έλεγχο των δικαιολογητικών από τον ΕΦΕΤ).

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να προχωρήσετε στην δήλωση συμμετοχής στα σεμινάρια «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 (ΕΦΕΤ)».

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 23730 22192, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 πμ έως 8:30 μμ.


Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

VOUCHER 2014 - Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους

VOUCHER 2014 – Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους

Νέα - Ανακοινώσεις

VOUCHER 2014 - Νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους

Tι είναι το “VOUCHER” κατάρτισης

Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η Επιδοτούμενη Εκπαίδευση Ανέργων από Αδειοδοτημένους Παρόχους Κατάρτισης.

Στόχος του προγράμματος είναι η επίτευξη μιας δομημένης πορείας εισόδου των νεοεισερχόμενων άνεργων νέων στην αγορά εργασίας, η οποία θα καταλήγει στην τοποθέτησή τους σε θέσεις απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Ειδικότερα το πρόγραμμα διασφαλίζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις ένταξης των νέων στην αγορά εργασίας μέσω της απόκτησης και βελτίωσης των γνώσεών τους με παράλληλη θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση σε πραγματικές συνθήκες εργασιακού περιβάλλοντος και προσαρμογή των γνώσεων στις πραγματικές ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

 • Θεωρητική Κατάρτιση 80 ωρών
 • Πρακτική Άσκηση 5 μηνών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις

Ποιοι θα οφεληθούν
Το 2014 θα γίνουν 75.000 προσλήψεις μέσω της επιταγής κατάρτισης voucher. Οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:

 • 50.000 θέσεις σε ιδιωτικές επιχειρήσεις
 • 15.000 θέσεις στον τουρισμό
 • 10.000 θέσεις στον πρωτογενή και αγροτοδιατροφικό τομέα

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στο 23730 22192, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 πμ έως 8:30 μμ.


 

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Όνομα (απαραίτητο)

Επώνυμο (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

 

Φωτογραφικό υλικό από το BYE BYE School Party 2014

Εκδηλώσεις - Events

Με μεγάλη επιτυχία οι Σχολές ΞΥΝΗ στα Νέα Μουδανιά διοργάνωσαν το αποχαιρετιστήριο πάρτυ της χρονιάς για το 2014, με καλεσμένους τον ράπερ ΤΑΡΑΞΙΑ και τον dj Pano Koki.

Σας ευχαριστούμε όλους για ακόμη μία φορά για την θερμή σας ανταπόκριση.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε

News & Events, Δελτία τύπου, Εκδηλώσεις - Events, Νέα - Ανακοινώσεις, Σεμινάρια Leave a Comment

Με επιτυχία διοργανώθηκε από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Halkidiki, το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Blue Green και με την υποστήριξη του Millennium Education Centre, ομιλία με κεντρικό θέμα «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε», στις 26 Απριλίου 2018.

Οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να συζητήσουν για τις προοπτικές που ανοίγονται στους νέους που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν, μέσω της πράσινης οικονομίας.

Ομιλητής της εκδήλωσης, ήταν ο κ. Λάκης Στροίκος Χημικός μηχανικός και σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Ο κ. Στροίκος αναφέρθηκε στο τι είναι η πράσινη οικονομία και τις προοπτικές ανάπτυξης που δημιουργούνται από αυτήν μέσω της ΕΕ. Επίσης αναφέρθηκε στο πόσο σημαντικό είναι η εδραίωσή της στην τοπική κοινωνία, παρουσιάζοντας παραδείγματα τριών Ευρωπαϊκών έργων που υλοποιούνται με συνδυασμό της καινοτομίας, της έρευνας και των νέων τεχνολογιών, αλλά και τη συμμετοχή του ιδιωτικού κεφαλαίου.

Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να λάβουν έντυπο υλικό σχετικό με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τα στελέχη του Europe Direct Halkidiki.

Από την πλευρά του Millennium Education Centre την εκδήλωσε χαιρέτησε η Διευθύντρια Σπουδών κα. Αθανασία Πέσχου, ενώ ο επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Χαλκιδικής κ. Πάνας Απόστολος , τόνισε ότι το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Halkidikiσυνεχίζει να προχωρά σε σημαντικές εκδηλώσεις με εξειδικευμένους ομιλητές με σκοπό να ενημερώσει το κοινό και τους νέους ανθρώπους. ​

Τέλος, χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρός της Αναπτυξιακής Εταιρείας Χαλκιδικής κ. Γιώργος Πασαλής.

Ενδοεπιχειρησιακό Σεμινάριο Οροφοκομίας

Δελτία τύπου, Νέα - Ανακοινώσεις, Τουρισμός & Εστίαση Leave a Comment

Το εκπαιδευτικό κέντρο Millennium, διοργάνωσε με επιτυχία Ενδοεπιχειρησιακό Σεμινάριο Οροφοκομίας για το τμήμα Housekeeping του Ξενοδοχείου 4 αστέρων “Lesse” στην Χανιώτη Χαλκιδικής. (www.lesse.gr)

Ευχαριστούμε πολύ την κα. Λεσσέ Αναστασία για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και το προσωπικό του Ξενοδοχείου για την άψογη συνεργασία.

Πιστοποίηση αγροτών στην ορθολογική χρήση γεωργικών φαρμάκων

Δελτία τύπου

Κάνε Την Έγγραφη Σου Τώρα Και Κατοχύρωσε την Θέση σου!

 

Στα πλαίσια εφαρμογής του νόμου ( ν. 4036/2012) σχετικά με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση και τιμολόγηση των φυτοφαρμάκων όλοι οι επαγγελματίες χρήστες γεωργικών φαρμάκων είναι υποχρεωμένοι να κατέχουν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων για την προμήθεια εγκεκριμένων φυτοπροστατευτικών προϊόντων.

Το Millennium Education Centre στα Νέα Μουδανιά αναλαμβάνει την έκδοση πιστοποιητικών ορθολογικής χρήσης καθώς και

την διευθέτηση των διαδικασιών για την αλλαγή χρηστών ανάμεσα σε άτομα που έχουν σχέση Α βαθμού συγγένειας με τον επικεφαλή της αγροτικής εκμετάλλευσης.

Το Eκπαιδευτικό κέντρο Millennium Education Centre σας παρέχει:

 

 • Έκδοση Πιστοποιητικού την ίδια μέρα
 • Γρήγορη εξυπηρέτηση με άμεση ένταξη σε τμήμα
 • Δωρεάν το βιβλίο των εξετάσεων

 

MILLENNIUM EDUCATION CENTRE – 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

 

Περισσότερες πληροφορίες στην γραμματεία της σχολής:

Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 – 21:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23730 22192 , 23730 26739

Φαξ:2373 200085

Email: info@millennium.edu.gr

Ιστοσελίδα: millennium.edu.gr

Αγ. Γεωργίου 14,Νέα Μουδανιά,Χαλκιδική

Be the master of crepes

Δελτία τύπου

Γίνε ένας άριστος τεχνίτης κρέπας και βάφλας και εξασφάλισε την επαγγελματική σου αποκατάσταση μέσω του γραφείου ευρέσεως εργασίας jobcarrier.gr

Ολιγομελή τμήματα/Περιορισμένος αριθμός θέσεων

Διάρκεια Σεμιναρίου: 8 ώρες

Πληροφορίες  στην Γραμματεία της σχολής

Δευτέρα – Παρασκευή : 09:00 – 21:00

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 23730 22192 , 23730 26739

Φαξ:2373 200085

Email: info@millennium.edu.gr

Ιστοσελίδα: millennium.edu.gr

Αγ. Γεωργίου 14,Νέα Μουδανιά,Χαλκιδική

Οι νέοι αναζητούν λύσεις για το εργασιακό τους μέλλον και αγωνιούν για την οικονομική τους επιβίωση

Δελτία τύπου

Πλάι στην πλήρη αξιοποίηση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την απασχόληση και τη δια βίου μάθηση των νέων, που αμβλύνουν το πρόβλημα του επαγγελματικού προσανατολισμού (μένουν στάσιμα και αναξιοποίητα πολλά δις ευρώ) οφείλει να προστεθεί η συζήτηση για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στη Χώρα (φορολογικό, γραφειοκρατία, επιτάχυνση Δικαιοσύνης κλπ) που θα δημιουργήσουν φιλικό περιβάλλον για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, οι οποίες… με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας.
Η λύση δεν μπορεί να είναι τα επιδόματα-φιλοδωρήματα ανεργίας, αλλά η κατεύθυνση των κονδυλίων (που προκύπτουν από τα όποια πλεονάσματα) προς αναπτυξιακές επιλογές μόνιμης φύσεως.
Οι νέοι δεν πανηγυρίζουν ούτε για τα επιδόματα ούτε για την περιέλευση της κοινωνίας σε  ανάγκη για  διανομή μερίσματος.
Ζητούν δημιουργία ισχυρών θέσεων εργασίας και διερευνούν την πιθανότητα εισόδου τους στη νεανική επιχειρηματικότητα. Αυτά δεν κερδίζονται (πια) με όρους κρατισμού, κομματοκρατίας και εξαντλητικής φορολογίας.
Χρειάζεται άλλη οπτική, πέρα από το Κράτος-δυνάστη,με την φορολογία ως αναπτυξιακό εργαλείο και όχι ως πράξη τιμωρίας σε όποιον αναπτύσσεται και προοδεύει, με χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές για όλους αλλά με πολυ αυστηρές ποινές τήρησης της νομοθεσίας.
Χρειάζεται, τέλος, μια άλλη πολιτικό-φιλοσοφική θεώρηση για το πώς αντιμετωπίζει η πολιτική εξουσία τον άνθρωπο-πολίτη.
Σε μια φιλελεύθερη κοινωνία πρέπει το άτομο να μπορεί να αναπτύσσεται με βάση τις δυνατότητες και τα ταλέντα του.
Το οργανωμένο Κράτος οφείλει να το συνδράμει ,ωστε να φτάσει όπου μπορεί,και όχι να τον τιμωρεί. Πόσους Έλληνες του εξωτερικού Δεν καμαρώνουμε για τις επιτυχίες τους? Αυτή είναι και η έννοια της υγιούς και επιτυχημένης επιχειρηματικότητας.
Στην Ελλάδα η προκοπή, η έμπνευση, η επιτυχία και η εξέλιξη τιμωρούνται δια φορολογικού και γραφειοκρατικού λιθοβολισμού.Εσχάτως δε, τιμωρούνται και στο όνομα μιας πάνδημης εξίσωσης προς τα κάτω.
Κι όμως το σχήμα που προτείνω μπορεί να μας βγάλει από την κρίση,γιατί απλά απελευθερώνει τις ατέλειωτες δυνάμεις του «θηρίου» που λέγεται άνθρωπος.
Κι αυτό μας έλλειψε στην Ελλάδα του κρατισμού.
Απαιτείται η κατάλληλη πολιτική ηγεσία για να το εφαρμόσει και να το εμπνεύσει στους πολίτες».
(Σκέψεις από την παρέμβαση μου στην Ημερίδα με θέμα “Νεολαία 2017-2027” από το  Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας με την υποστήριξη του Millenium Education Center & του Δήμου Ν.Προποντίδας).

Σύνταξη βιογραφικού τεχνικές συνέντευξης

Δελτία τύπου

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης και Συμβουλευτικής JobCarrier του Millennium Education Centre  διοργανώνει σεμινάριο για τους σπουδαστές και αποφοίτους της σχολής με τίτλο:

«Σύνταξη βιογραφικού τεχνικές συνέντευξης»

 

Εισηγητής: Δημόπουλος Ανδρέας
Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Συγγραφέας του βιβλίου:
Αγορά εργασίας – Κατακτήστε τη θέση που σας αξίζει

Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στην αίθουσα θεωρίας της σχολής
Α’ τμήμα 10:00 – 14:00
Β’ τμήμα 15:00 – 19:00

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Τηλ.: 23730 22192

Ετήσιο συμπόσιο λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Δελτία τύπου

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο “THE MET HOTEL” της Θεσσαλονίκης,το Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιον Ζεύς”.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έγινε και παρευρεθήκαμε στο εξαιρετικά άρτια και οργανωμένο συμπόσιο της Λέσχης, όπου κατά την διάρκεια του, πραγματοποιήθηκε η τελετή ένταξης των νέων μελών στην μεγάλη και ισχυρή οικογένεια του Chefs Club.

Σ’ αυτή την τελετή ένταξης για μία ακόμη χρονιά, απόφοιτοι των τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του Millennium Education Centre έδωσαν το παρών!
Οι απόφοιτοι του M.E.C. Κωστάρας Στυλιανός (Μαγειρική), Αδαμιώτης Ιωάννης (Μαγειρική), Παύλου Δημήτρης (Μαγειρική ) και Fakkas Danijela (Ζαχαροπλαστική), μας γέμισαν με περηφάνια και συγκίνηση, καθώς είναι πλέον 4 (τέσσερα) από τα Νέα Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Ένα μεγάλο μπράβο από όλους εμάς!

-Καλή σταδιοδρομία παιδιά!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εξαιρετικούς Executive Chefs και μέλη του Chef’s Club κ. Στράτο Μανώλη και κ. Αξαρλή Τάσο, καθώς και στους Pastry Chefs κ. Γετέρ Σενιούλ και κ. Θεολόγου Αλέξανδρο για το τόσο σημαντικό και αποτελεσματικό έργο που προσφέρουν ως καθηγητές του Μ.E.C ,φροντίζοντας με βάση τις αρχές της σχολής, όχι μόνο να δημιουργούν εξαιρετικούς επαγγελματίες , αλλά και πραγματικά άξιους ανθρώπους στην κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Millennium Education Centre

Χάρισε δύναμη

Εταιρική κοινωνική ευθύνη Leave a Comment

Lorem ipsum dolor sit amet, ea his oblique signiferumque, viris probatus quaestio ea pri. Te propriae appetere persecuti ius, eu his putant discere tractatos. An has consul quodsi viderer, dolorum molestie sit ne. Eu tempor volumus assentior duo, possit assentior per ea, mei veri fastidii ei.

Facete facilisi mei ne, nibh oportere philosophia cu per, falli nobis dicam eu pro. Mea alienum deleniti legendos ex, usu te dicit facete graecis, eros nonumy mea ad. Tibique scripserit reprehendunt mei eu, ut quis essent eam, no nam porro feugiat forensibus. In mea duis utinam mediocritatem. Nostrud feugait inimicus at nec, tincidunt percipitur usu te. No sit odio probatus, copiosae mandamus eu eum. Lorem patrioque cotidieque ei eum, ne option invenire urbanitas usu.

Rebum oratio cum at, in ius doming eirmod iuvaret, est et soleat ignota mediocrem. Quot affert vivendum vis ut, nam no putant recteque concludaturque. Ne partem concludaturque his, an his nostrud epicuri officiis. Dolor accumsan laboramus vis id. Alii ridens scribentur mea no, ornatus scriptorem vis ne. Regione euismod luptatum ne eam.

Τεχνικές Διοίκησης Προσωπικού

Σεμινάρια

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Η Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων ή Διοίκηση Προσωπικού αποτελεί επιστημονικό κλάδο της Διοίκησης των επιχειρήσεων. Μελετά και ερευνά όλα τα ζητήματα που αφορούν τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων μιας επιχείρησης (ή ενός οργανισμού). Σκοπός της είναι να εξασφαλίζει σε κάθε στιγμή τους κατάλληλους ανθρώπους από άποψη ποιότητας και ποσότητας που έχει ανάγκη η επιχείρηση (ή ο οργανισμός) καθώς και την αποτελεσματική χρήση και αξιοποίηση αυτών. Η Διοίκηση των Ανθρώπινων Πόρων αποτελεί μια σημαντική επιχειρησιακή λειτουργία, αφού οι άνθρωποι αποτελούν τον πιο σημαντικό και κρίσιμο παράγοντα επιτυχίας κάθε οργανωμένης ανθρώπινης δραστηριότητας

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Το περιεχόμενο του προγράμματος αναφέρεται και ως αναλυτικό πρόγραμμα. Το αναλυτικό περιεχόμενο είναι το αποτέλεσμα της διερεύνησης των εκπαιδευτικών αναγκών και ακολουθεί τη διατύπωση του σκοπού και των στόχων του προγράμματος

Το αναλυτικό περιεχόμενο του προγράμματος αποτελείται από μικρές ενότητες που συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες και τους ήδη διατυπωμένους στόχους, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα προσδιορίζεται και η χρονική διάρκεια των ενοτήτων.

Επίσης, στο αναλυτικό περιεχόμενο διαχωρίζεται η θεωρητική εκπαίδευση από την πρακτική άσκηση, ενώ είναι διακριτή η συνολική διάρκεια του προγράμματος.

Με τον τρόπο αυτόν είναι διαθέσιμες οι σχετικές πληροφορίες στους υποψήφιους εκπαιδευομένους, προκειμένου αυτοί να έχουν την ευρύτερη δυνατή πληροφόρηση για το είδος του προγράμματος και των ενοτήτων που θα παρακολουθήσουν.

 

 

 

Στον τρόπο διδασκαλίας θα περιλαμβάνονται

 • Βιωματικές μέθοδοι,
 • Παιχνίδια ρόλων,
 • Μελέτες περίπτωσης σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά μέσα και τεχνικές.
 • Συζήτηση – Brain storming
 • Εκπαιδευτικές επιμορφωτικές επισκέψεις
 • Ημερίδες

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

 • Εμπορικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα
 • Ναυτιλιακές – Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις και Τουριστικές μονάδες
 • Πολυεθνικές Εταιρίες
 • Εταιρίες Παροχής Yπηρεσιών
 • Γραφεία ευρέσεως εργασίας
 • Εταιρίες προσωρινής απασχόλησης

 

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

 

Α. Εισαγωγή  στην  διοίκηση  ανθρωπίνων πόρων (ΔΑΠ)

 • Ιστορική αναδρομή  στις  θεωρίες  και  πρακτικές  διοίκησης
 • Επιχείρηση-Διοίκηση-στόχοι-Διοίκηση προσωπικού-Διοίκηση  ανθρωπίνων  πόρων
 • Ταίριασμα εταιρικής  στρατηγικής  και  ΔΑΠ

 

   Β. Διοίκηση  ανθρώπινων  πόρων

 • Τα στάδια  της  διοίκησης  ανθρώπινων  πόρων
 • Προγραμματισμός αναγκών  σε  ανθρώπινους πόρους
 • Ανάλυση θέσεων  εργασίας
 • Σχεδιασμός , περιγραφή  των  απαιτούμενων  προσόντων, καταγραφή  καθηκόντων  που  αντιστοιχούν  σε  νέες  θέσεις  εργασίας
 • Πρακτικές ασκήσεις

     

 Γ. Πρόσληψη απαραίτητου  προσωπικού

 • Προσέλκυση (Recruitement)
 • Επιλογή (Selection)- Συνέντευξη αξιολόγησης προσωπικού
 • Διατήρηση (Retention)
 • Ανάπτυξη (Development)
 • Εισαγωγική εκπαίδευση (Induction program)
 • Κατάρτιση –επιμόρφωση (Training)
 • Πρακτικές ασκήσεις

      

   Δ. Κατανόηση  του  τρόπου  συμπεριφοράς  των εργαζομένων  στον

              χώρο  εργασίας

 • Μέθοδος MBTI
 • 16 τύποι  συμπεριφοράς  στον  χώρο  δουλειάς
 • Τρόπος λήψης  αποφάσεων  ανά  εργαζόμενο
 • Η σχέση  του  εργαζόμενου  με  το  εξωτερικό  περιβάλλον
 • Δυνατά και  αδύνατα  σημεία  εργαζόμενου
 • Ταίριασμα ανθρώπων   βάσει  απαιτήσεων  θέσης  εργασίας

      

   Ε. Μέθοδοι παρακίνησης  ανθρώπινου  δυναμικού

 • Τεχνικές σωστής  επικοινωνίας  και  παρακίνησης
 • Ενδυνάμωση-παρακίνηση: κίνητρα- motivation
 • Συστήματα αμοιβών
 • Αμοιβές και παροχές
 • Συστήματα κινήτρων
 • Διαχείριση ενδοτμηματικών προβλημάτων και συγκρούσεων
 • Αναγνώριση

       

  ΣΤ. Διοίκηση  απόδοσης (Managing  performance)

 • Καθορισμός στόχων  θέσης  εργασίας
 • Ποιός- πού – κάθε πότε;
 • Αξιολόγηση απόδοσης
 • Κριτήρια απόδοσης
 • Διαδικασία επικοινωνίας  της  απόδοσης
 • Διαχείριση ατόμων με μειωμένη  απόδοση
 • MIP σύστημα  πολυεθνικής  εταιρείας
 • Ασκήσεις

 

 

 

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

 • Συγγράμματα σε μορφή σημειώσεων που έχει επιμεληθεί η υπεύθυνη του τομέα  Τεχνικές διοίκησης ανθρώπινων προσώπων  .
 • Άρτια υλικοτεχνική υποδομή
 • Εκπαιδευτικό προσωπικό υψηλού επιπέδου, τεχνογνωσίας & επαγγελματικής καταξίωσης.
 • Πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών μέσα στους χώρους διδασκαλίας υποδειγματικά εξοπλισμένους.
 • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μέσω του τμήματος Συμβουλευτικής και εργασίας JOBCARRIER σε Εμπορικές και Βιομηχανικές Επιχειρήσεις του Ιδιωτικού και Δημόσιου Τομέα. Συμβουλές & κατευθύνσεις ως προς την έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος.
 • Οικονομικό πρόγραμμα σπουδών.
 • Η πρακτική εξάσκηση(εργαστήριο) περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος των σπουδών.
 • Δυνατότητα για συνεχιζόμενη εκπαίδευση μέσω ειδικών σεμιναρίων και εξειδικεύσεων σχετικών του αντικειμένου, με σημαντικές εκπτώσεις.
 • Συμμετοχή στην Ημέρα καριέρας.
 • Ολιγομελή τμήματα ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση συνεργασία μεταξύ καθηγητών & σπουδαστών και η σύνδεση πράξης & θεωρίας.
 • Πρωινά – Απογευματινά τμήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.
 • Συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους καθηγητές και καθοδήγηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο επαγγελματικό ξεκίνημα των σπουδαστών.
 • Δωρεάν εκμάθηση Αγγλικής ή Ρώσικης ωρολογίας με έμφαση στον τουρισμό.
 • Δυνατότητα απόκτησης πιστοποίηση ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

 

 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ACTA

 

 

Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού

Πιστοποιεί τις απαραίτητες γνώσεις των υποψηφίων προκειμένου να ασκήσουν με επιτυχία τα καθήκοντα που θα τους ανατεθούν στο επίπεδο της ειδικής παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών.

 

 

 

 

Πωλήσεις

Σεμινάρια

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Να δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ανανεώσουν και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους  γνώσεις.

 • Να γίνουν αποδοτικότεροι στην εργασία τους χρησιμοποιώντας νέες εξελιγμένες τεχνικές πωλήσεων.
  • Να τους κάνει ικανούς ώστε να εφαρμόσουν άμεσα τις τεχνικές πωλήσεων.
  • Να αντιμετωπίζουν και να χειρίζονται με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα όλες τις καταστάσεις που προκύπτουν σε έναν πωλητή.
 • Να δώσει δυνατότητα να κάνουν παρουσιάσεις με περισσότερο επαγγελματικό τρόπο.
  • Να κλείνουν πωλήσεις και να ζητούν παραγγελίες με μεγαλύτερη άνεση και σιγουριά.

 

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

 

Το περιεχόμενο του προγράμματος αναφέρεται και ως αναλυτικό πρόγραμμα. Το αναλυτικό περιεχόμενο είναι το αποτέλεσμα της διερεύνησης των εκπαιδευτικών αναγκών και ακολουθεί τη διατύπωση του σκοπού και των στόχων του προγράμματος

Το αναλυτικό περιεχόμενο του προγράμματος αποτελείται από μικρές ενότητες που συνδέονται άμεσα με τις ανάγκες και τους ήδη διατυπωμένους στόχους, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα προσδιορίζεται και η χρονική διάρκεια των ενοτήτων.

Επίσης, στο αναλυτικό περιεχόμενο διαχωρίζεται η θεωρητική εκπαίδευση από την πρακτική άσκηση, ενώ είναι διακριτή η συνολική διάρκεια του προγράμματος.

Με τον τρόπο αυτόν είναι διαθέσιμες οι σχετικές πληροφορίες στους υποψήφιους εκπαιδευομένους, προκειμένου αυτοί να έχουν την ευρύτερη δυνατή πληροφόρηση για το είδος του προγράμματος και των ενοτήτων που θα παρακολουθήσουν.

 

Στον τρόπο διδασκαλίας θα περιλαμβάνονται

 • Βιωματικές μέθοδοι,
 • Παιχνίδια ρόλων,
 • Μελέτες περίπτωσης σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό και τα κατάλληλα εκπαιδευτικά μέσα και τεχνικές.
 • Συζήτηση – Brain storming
 • Εκπαιδευτικές επιμορφωτικές επισκέψεις
 • Ημερίδες

 

 

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ

Ως Πωλητές σε ιδιωτικές επιχειρήσεις

Και

     «ως ελεύθεροι επαγγελματίες»

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ

 • Προσωπική πώληση-εξυπηρέτηση
 • Επαγγελματισμός (επιρροή-Αντίληψη – Παρακίνηση)
 • Τι είναι η πώληση-εξυπηρέτηση
 • Χρηματοδότηση επιχειρήσεων και επιχειρηματική ανάπτυξη
 • Σύγχρονη οικονομική θεωρία
 • Αρχές σύγχρονης οργάνωσης
 • Αγοραστικά κίνητρα-χαρακτηριστικά των πελατών
 • Κλίμα-επικοινωνία-κατάσταση
 • Αρχές κατάκτησης
 • Αίσθηση-Λογική-συναίσθημα
 • Χαρακτήρες πωλητών που καταστρέφουν τις πωλήσεις-εξυπηρετήσεις
 • Κυρίαρχη αντίληψη στις διαπραγματεύσεις
 • Εμπόδια επικοινωνίας
 • Ορθολογισμός και συναισθηματισμός
 • Στάδια αποτελεσματικότητας
 • Ρόλοι πωλητή
 • Οι βασικοί τρείς τύποι πελατών
 • Τι είναι ο πελάτης
 • Η έννοια της επιχείρησης φίρμα & servise οργάνωση – συναλλαγή – κέρδος
 • Νοοτροπία νικητή – Νοοτροπία χαμένου
 • Κίνητρα αγοράς – συνεργασίας
 • Κανόνες μοντέρνας πώλησης
 • Προϊόν – τιμή – πωλητής
 • Γιατί χάνονται πελάτες από τις επιχειρήσεις.
 • Σημεία επιχειρηματολογίας πωλήσεων – στρατηγικές για απαιτητικούς πελάτες
 • Περιπτώσεις που μπορούν να υπονομεύσουν την επιτυχία
 • Τηλεφώνημα
 • Οριζόντια παρουσίαση προϊόντων – υπηρεσιών
 • Αντιρρήσεις
 • Αποδοτικές εκφράσεις
 • Οπλοστάσιο του πωλητή
 • Φράσεις που πρέπει να αποφεύγουμε
 • Προκαταλήψεις-προλήψεις στον πωλητή
 • Παράπονα πελατών

 

 

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ

 • Συγγράμματα σε μορφή σημειώσεων που έχει επιμεληθεί η υπεύθυνη του τομέα Πωλήσεων.
 • Άρτια υλικοτεχνική υποδομή
 • Εκπαιδευτικό προσωπικό υψηλού επιπέδου, τεχνογνωσίας & επαγγελματικής καταξίωσης.
 • Πλήρη αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών μέσα στους χώρους διδασκαλίας υποδειγματικά εξοπλισμένους.
 • Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση μέσω του τμήματος Συμβουλευτικής και εργασίας JOBCARRIER σε επιχειρίσεις. Συμβουλές & κατευθύνσεις ως προς την έναρξη ελεύθερου επαγγέλματος.
 • Οικονομικό πρόγραμμα σπουδών.
 • Δυνατότητα για συνεχιζόμενη εκπαίδευση μέσω ειδικών σεμιναρίων και εξειδικεύσεων σχετικών του αντικειμένου, με σημαντικές εκπτώσεις.
 • Ολιγομελή τμήματα ώστε να επιτυγχάνεται η άμεση συνεργασία μεταξύ καθηγητών & σπουδαστών και η σύνδεση πράξης & θεωρίας.
 • Πρωινά – Απογευματινά τμήματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε σπουδαστή.
 • Συνεχή επικοινωνία με τους υπεύθυνους καθηγητές και καθοδήγηση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο επαγγελματικό ξεκίνημα των σπουδαστών.
 • Δωρεάν εκμάθηση Αγγλικής ή Ρώσικης ωρολογίας με έμφαση στον τουρισμό.
 • Δυνατότητα απόκτησης πιστοποίηση ACTA (Τεχνοβλαστός Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης)

 

 

 

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Σεμινάριο

 

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ACTA

Πιστοποιημένος Ειδικός Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών και Επικοινωνίας – CSCSCS

 

 

 

Certified Sales, Customer Service and Communication Specialist (CSCSCS)

Πιστοποιημένος Ειδικός Πωλήσεων, Εξυπηρέτησης Πελατών και Επικοινωνίας

Το CSCSCS δημιουργήθηκε από την ACTA, σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης πελατών και της επικοινωνίας με σκοπό να πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του διαθέτει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν επαγγελματία στο χώρο.

Το CSCSCS απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον εν λόγω κλάδο, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη επιτυχή λειτουργία του τμήματος πωλήσεων, εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας Επιπλέον, με το πρόγραμμα αυτό έμπειροι εργαζόμενοι του κάδου μπορούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει με την πάροδο του χρόνου στο συγκεκριμένο χώρο, αυξάνοντας τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της καριέρας τους.

Ο υποψήφιος καλείται να απαντήσει σε 30 ερωτήσεις κλειστού τύπου. Διάρκεια εξέτασης 60 λεπτά. Ποσοστό επιτυχίας 70%.

 

 

 

ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΠΩΛΗΣΕΩΝ