Συνεργασία Millennium Education Centre & Olympic Foods : Παρουσίαση προϊόντων της Olympic Foods στους Pastry Chef των μεγαλύτερων Ξενοδοχείων της Χαλκιδικής.

Νέα - Ανακοινώσεις

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017 στους υπερσύγχρονους χώρους του Millennium Education Centre και στα πλαίσια έναρξης συνεργασίας με την κορυφαία εταιρία στον χώρο των  πρωτοποριακών πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και παγωτού στην Ελληνική αγορά,Olympic Foods , φιλοξενήσαμε την ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας της εταιρίας, οι οποίοι παρουσίασαν τα προϊόντα της εταιρείας στους F&B και στους PASTRY CHEFS τεσσάρων
κορυφαίων ξενοδοχείων της Χαλκιδικής.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν τα Ξενοδοχεία:

  • Sani Resort
  • Athos Palace
  • Flegra Palace
  • Istion Club Hotel & Spa

Παράλληλα οι μαθητές των τμημάτων ζαχαροπλαστικής του M.E.C. είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τα προιόντα της OLYMPIC FOODS αλλά και να συμμετέχουν στην διαδικασία παραγωγής λαχταριστών γλυκισμάτων ( Τούρτες, Κέηκ, Σοκολάτες κ.τ.λ.) κάτω από την επίβλεψη των εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας.

Στην παρουσίαση μας έκανε την τιμή να συμμετέχει και ο Αιγύπτιος Επιχειρηματίας Sherif Tantawy της Alexandria Baking Co.μιας από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ζαχαροπλαστείων στην Αίγυπτο. (Κάιρο-Αλεξάνδρεια). Ευχαριστούμε τον κ. Μπακόπουλο Γιάννη(Sales Supervisor) της Olympic Foods για την άψογη συνεργασία!

[huge_it_gallery id=»37″]