Η Λαμπρή Τελετή Αποφοίτησης των Σπουδαστών του Millennium Education Centre ( 2017 )

Νέα - Ανακοινώσεις

Σε λαμπρό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών του Millennium Education Centre, η οποία έγινε στην κατάμεστη αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του Pomegranate Wellness Spa Hotel την Παρασκευή 29/4/2017 στις 20:00.

Την τελετή αποφοίτησης παρακολούθησαν ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Ραμανδάνης Αθανάσιος, ο Αιδεσιμότατος Πατέρας Ιωάννης Κυργιαφίνης, ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρράς, ο Δήμαρχος Κασσάνδρας κ. Βασίλειος Κυρίτσης, ο Αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου κ. Στέλιος Βαλλιάνος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Γρηγόρης Τάσσιος, ο πρόεδρος της Α.Ν.Ε.Τ.Χ.Α. κ. Πασσαλής Γεώργιος, ο  Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής κ. Δημήτριος Χαδαλής  και πολλοί άλλοι επίσημοι, συγγενείς και φίλοι των αποφοίτων.

Το Millennium Education Centre τη βραδιά της αποφοίτησης, βράβευσε εκπροσώπους φορέων  από τον χώρο του τουρισμού, των μεταφορών και της γαστρονομίας, για την συμβολή τους, στην προσπάθεια της τουριστικής προβολής και ανάπτυξης της Χαλκιδικής καθιστώντας την, ως έναν από του πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

Η τελετή ξεκίνησε με την απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και διάχυτου ενθουσιασμού, όπως αυτό εκφράστηκε από το χειροκρότημα της κατάμεστης αίθουσας.

Στη συνέχεια, το M.E.C. τίμησε διακεκριμένους αποφοίτους που έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσωπική τους καριέρα.

Η τελετή συνεχίστηκε  με την Ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της A.C.T.A. ( Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) και την απονομή πιστοποιήσεων.

Επίσης, το Millennium Education Centre βράβευσε  εκπροσώπους ξενοδοχείων για τις άριστες συνθήκες πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης για  τους σπουδαστές του. Για το καλοκαίρι του 2016 βραβεύθηκαν: το  Sani-Ikos Resorts, το Blue Lagoon Princess και το Pomegranate Wellness Spa Hotel.

Τέλος, το Millennium Education Centre βράβευσε τις εταιρείες  Vodafone Greece, Forena Foods, Olympic Foods, και Exelixis Ho.Re.Ca. για την άριστη συνεργασία  και την υποστήριξη τους για τη χρονιά 2016 – 2017.

Η τελετή αποφοίτησης ολοκληρώθηκε με την απονομή υποτροφίας στον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά για το γραφείο Πρόνοιας του Δήμου.

Αφού ολοκληρώθηκε η απονομή πτυχίων και βγήκαν οι απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, οι απόφοιτοι αποχώρησαν.

Το Millennium Education Centre, εύχεται καλή σταδιοδρομία σε όλους τους αποφοίτους και τους θυμίζει ότι θα βρίσκεται πάντα πλάι τους για ότι χρειαστούν.

Θερμά συγχαρητήρια!

[huge_it_gallery id=»41″]