Αγιασμός για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2019-20

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Χθες, Τετάρτη(16/10) πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της σχολής μας, που σήμανε την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς (2019-20), παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Millennium Education Centre, Χρήστου Παπακώστα, της Διευθύντριας του Εκπαιδευτικού Κέντρου, Αθανασίας Πέσχου, του προσωπικού του M.E.C. αλλά και πλήθους σπουδαστών.

Ο Αγιασμός τελέστηκε από τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Αθανάσιο Ραμανδάνη και τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Ιωάννη Κυριαφίνη. Ο Πατέρας Ραμανδάνης, μετά τον Αγιασμό, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στη διοίκηση, στο προσωπικό και στους σπουδαστές του Millennium Education Centre.

Δυναμικό παρών στη χθεσινή πρώτη συνάντηση έδωσαν οι νέοι σπουδαστές αλλά και όσοι ολοκληρώνουν φέτος τον κύκλο των σπουδών τους. Επίσης, οι καθηγητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους σπουδαστές και να συζητήσουν για τις νέες ευκαιρίες και εμπειρίες που θα τους προσφέρει το μεγαλύτερο σε δυναμική εκπαιδευτικό κέντρο της Χαλκιδικής.

Τέλος, η διευθύντρια του Millennium Education Centre, Αθανασία Πέσχου, ευχήθηκε καλή ακαδημαϊκή χρονιά, τόνισε πως οι εκπλήξεις και οι προκλήσεις στο Millennium Education Centre δεν σταματούν ποτέ και ενημέρωσε τους σπουδαστές για τις νέες δράσεις της σχολής με στόχο την καλύτερη σπουδαστική εμπειρία.