Αγιασμός Millennium Education Centre 2022

admin Νέα - Ανακοινώσεις Leave a Comment

Τετάρτη (19/10/22) πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός της σχολής μας, που σήμανε την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς (2022-23), παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Millennium Education Centre,
Χρήστου Παπακώστα, της Διευθύντριας του Εκπαιδευτικού Κέντρου, Αθανασίας Πέσχου, του προσωπικού του M.E.C. αλλά και πλήθος σπουδαστών.
Οι σπουδαστές έλαβαν το πρόγραμμα σπουδών τους και ενημερώθηκαν για τις νέες λειτουργίες της σχολής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας, ο Αντιπεριφερειάρχης
Χαλκιδικής κ.Ιωάννης Γιώργος, ο Πρόεδρος Επιμελητήριου Χαλκιδικής κ. Ιωάννης Κουφίδης, ο πρόεδρος Αναπτυξιακής Επιχείρησης Χαλκιδικής κ.Γεώργιος Πασαλής καθώς και εκπρόσωποι του Δήμου Νέας Προποντίδας ,όπως,η Πρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.α. Μηκέ Χριστίνα και η Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου κ.α. Δέσποινα Ραμανδάνη. Αμφότεροι ευχήθηκαν στους σπουδαστές της σχολής καλή και δημιουργική χρονιά. Τέλος, η διευθύντρια του Εκπαιδευτικού Κέντρου Αθανασία Πέσχου ευχήθηκε καλή Ακαδημαϊκή χρονιά στους σπουδαστές της σχολής και έπειτα ενημέρωσε για τις νέες δράσεις, τα νέα προγράμματα σπουδών και τους νέους συνεργάτες όπως επίσης και για τη διάκριση της σχολής μας με τη βράβευση ως Ψηφιακά Μετασχηματιζόμενη Επιχείρηση 2022.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *