Ομορφιά & Ευεξία

Image

Κομμωτική


Στόχος του προγράμματος είναι η σε βάθος κατανόηση των αρχών που διέπουν τόσο την τέχνη της κομμωτικής όσο και τη λειτουργία ενός κομμωτηρίου, μέσα από μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Γενική Αισθητική


Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην παροχή βασικών και γενικών γνώσεων που αφορούν στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των ενδιαφερομένων σχετικά με την αισθητική του προσώπου, σώματος, εφαρμογών μασάζ, Αισθητικού μακιγιάζ, και Αισθητικής άκρων. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να καλύψει όλες τις ανάγκες που αφορούν τον τομέα της ομορφιάς και της ευεξίας.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Make Up Artist


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του επαγγελματικού μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου επαγγελματικού μακιγιάζ ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Επαγγελματία Μακιγιέρ.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Ειδικός Εφαρμογών Spa


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ειδικός Εφαρμογών spa, είναι διαμορφωμένο, ώστε οι απόφοιτοι του τμήματος, τελειώνοντας να καλύπτουν όλη την γκάμα υπηρεσιών ενός SPA. Ο σπουδαστής αναπτύσσει δεξιότητες όπως η επικοινωνία, λήψη απόφασης, ομαδική εργασία, οργανωτικότητα, ευχέρεια ή ταχύτητα στην χρήση του εξοπλισμού, καθώς και ικανότητες κριτικής σκέψης, χειρονακτικής , επιδεξιότητα στα χέρια, και καλή φυσική κατάσταση. Οι ρυθμοί απορρόφησης αποφοίτων της συγκεκριμένης ειδικότητας από την αγορά εργασίας είναι ιδιαίτερα υψηλοί.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Spa Manager


Η Οργάνωση και Διοίκηση Κέντρων Ευεξίας και Φροντίδας, είναι μία ειδικότητα που στοχεύει στην άρτια λειτουργία μιας επιχείρησης που αντικείμενό της έχει την παροχή μεθόδων για την διατήρηση της σωματικής και ψυχικής υγείας. SPA Manager ορίζεται ο άνθρωπος που μεριμνεί ώστε να λειτουργεί άρτια ένας χώρος ευεξίας και ευ ζην. Είναι ο υπεύθυνος για την ανεύρεση προσωπικού και την κάλυψη των κενών θέσεων, είναι αυτός που θα εκπαιδεύσει ή θα βρει τους κατάλληλους για να εκπαιδεύσουν την ομάδα του. Δεν είναι ανάγκη να είναι θεραπευτής αλλά πρέπει να γνωρίζει όλες τις θεραπείες και τις μεθόδους που εφαρμόζονται στον χώρο του οργανώνει, εποπτεύει και φροντίζει για την ικανοποίηση των πελατών με το μέγιστο κέρδος για την επιχείρηση.

Ανάλυση προγράμματος