Ανθρώπινο Δυναμικό


Το ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τις εκπαιδευτικές & διοικητικές υπηρεσίες του Millennium Education Centre και στηρίζει το πολυσήμαντο αλλά και απαιτητικό έργο της εκπαίδευσης, επιλέγεται μέσα από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης

Ακαδημαϊκό Προσωπικό


Ως ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας, το Millennium Education Centre νιώθοντας την τεράστια ευθύνη απέναντι στους εκατοντάδες σπουδαστές που μας εμπιστεύονται, δίνουμε μεγάλη σημασία στο γνωστικό υπόβαθρο και την επαγγελματική καταξίωση του ακαδημαϊκού μας προσωπικού εντάσσοντας μέσα σ’ αυτό όχι μόνο αξιόλογους και διακεκριμένους επιστήμονες αλλά και τους καλύτερους επαγγελματίες του σήμερα!

 

Τομέας Επισιτισμού

Image

Αναστάσιος Αξαρλής


Executive Chef


Ο Αξαρλής Αναστάσιος είναι απόφοιτος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του Βιομηχανικού – Εμπορικού Βερολίνου. Είναι κάτοχος πτυχίου γλωσσομάθειας στην Αγγλική και Γερμανική γλώσσα. Έχει πολυετή πείρα στον τομέα της Εστίασης και τα τελευταία 22 χρόνια εργάζεται ως Chef σε πολύ γνωστούς χώρους ξενοδοχείων και εστιατορίων του Νομό Χαλκιδικής. Δημοσιεύτηκαν άρθρα του στο περιοδικό «ΠΛΟΥΣ» Χαλκιδικής και στην εφημερίδα «Προβολή» Ανατολικής Μακεδονίας. Είναι μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και κάτοχος πιστοποίησης ACTA ως Αρχιμάγειρας.

Image

Εμμανουήλ Στράτος


Executive Chef


Ο Στράτος Εμμανουήλ γεννήθηκε στην Γερακινή Χαλκιδικής. Το 1998 τελείωσε την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Μακεδονίας στο τμήμα της μαγειρικής, επιστρέφοντας ως καθηγητής στα τμήματα Μετεκπαίδευσης διδάσκοντας από το 2005 – 2007. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων στον τομέα της μαγειρικής ενδεικτικά: «Η Άφυτος της Αθύτου», «Κρέας – Νέες Τάσεις», «Τεχνικές μαγειρέματος Βουβαλίσιου Κρέατος και ρυζιού», «Τρόπος παραγωγής, διάθεσης και συντήρησης Ελαιολάδου», «Μανιτάρια Τρούφα», «Σμίλευση Λαχανικών και Φρούτων», «Αρμονία γεύσεις Γερμανικών τυριών». Είναι πιστοποιημένος executive chef από την Acta. Έχει λάβει μέρος σε διεθνής διαγωνισμούς ως διαγωνιζόμενος με τιμητικές διακρίσεις και βραβεία άλλα και ως κριτής με τεράστια επιτυχία. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην πρώτη παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια παραδοσιακών συνταγών. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου Chef Club Β. Ελλάδος Ολύμπιος Ζευς με την αρμοδιότητα του κριτή αξιολόγησης των μελών, και επίτιμο μέλος του Chef Club των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, του Ισραήλ και της Ρουμανίας. Σήμερα εργάζεται ως executive chef στο εστιατόριο του, Cook Art στην Γερακινή και ως καθηγητής στην Millennium.

Image

Χρήστος Γκαλής


Bartender


Ο Χρήστος Γκαλής κατάγεται από τη Συκιά Χαλκιδικής είναι απόφοιτος του Soulshakers Bartending College της Θεσσαλονίκης όπου εκπαιδεύτηκε από βραβευμένους παγκοσμίως Bartenders. Με κινητήριο δύναμη την αγάπη και το πάθος του για τον κλάδο της παροχής υπηρεσιών, πάντα με σκληρή δουλειά και απόλυτη αφοσίωση ο Χρήστος Γκαλής πέτυχε την μετάβαση του από το Tiverious Espresso Cocktail Bar στον Πολύγυρο, στο «The life goddess» του Λονδίνου. Στο οποίο διέπρεψε και γρήγορα ανελίχθηκε στην θέση του Head Bartender / Cocktail Bartender με ποικίλα καθήκοντα και φυσικά την οργάνωση και λειτουργία του τμήματος. Επόμενος σταθμός ένα από τα 10 καλύτερα Bar – Restaurant του κόσμου το «Oblix» που βρίσκεται στο Λονδίνο. Με συνεχή παρουσία τα τελευταία χρόνια σε τοπικούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Image

Κρίτων Κανέβας


Barista


Ο Κανέβας Κρίτων είναι απόφοιτος του τμήματος Γεωπονίας και Τροφίμων Περιβάλλοντος. Έχει πολυετή πείρα στον τομέα του Τουρισμού, της Εστίασης, καθώς και στην οργάνωση και στην διοίκηση επισιτιστικών επιχειρήσεων. Εργάστηκε ως bar leader από το 2010 έως και σήμερα, σε πολύ γνωστούς χώρους διασκέδασης και εστίασης στον Νομό Χαλκιδικής και ως υπεύθυνος οργάνωσης bar και διαχείρισης προσωπικού. Από το 2009 παράλληλα λειτουργεί ως σύμβουλος πωλήσεων σε εταιρίες διάθεσης προϊόντων καφέ και αλκοολούχων ποτών. Είναι πιστοποιημένος barista trainer και τεχνικός μηχανών και μύλων των εταιρειών Illy & Dimello, και αυτή τη στιγμή εργάζεται για λογαριασμό της μεγαλύτερης εταιρείας διανομής ποτών στη Βόρειο Ελλάδα ( EXELIXIS HO.RE.CA.)

 

Τομέας Τουριστικών Επαγγελμάτων

Image

Ευαγγελία Πετράκη


Reservation Executive


Η Πετράκη Ευαγγελία εξήλθε από τα ΤΕΙ Τουριστικών Επιχειρήσεων Διοίκησης Επιχειρήσεων το 2002 και εργάστηκε ως υπάλληλος υποδοχής στο ξενοδοχείο PORTO CARRAS, στο ξενοδοχείο GRAND HOTEL PALACE. Ως υπάλληλος κρατήσεων εργάστηκε στο ξενοδοχείο ELOUNDA BEACH HOTEL Κρήτης και σήμερα είναι υπεύθυνη κρατήσεων του ξενοδοχείου SANI CLUB του SANI RESORT. Συμμετέχει σε σεμινάρια που διοργανώνει το ξενοδοχείο αλλά και σε διάφορα άλλα σεμινάρια. Οι κυριότερες επιμορφώσεις αφορούν σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, χειρισμό ξενοδοχειακών προγραμμάτων, τηλεφωνικής επικοινωνίας και επίλυσης προβλημάτων.

Image

Δημήτριος Τσαλαβράς


General Reseraunt Manager


Ο Δημήτριος Τσαλαβράς είναι πτυχιούχος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με ειδικότητα στον τομέα των Επισιτιστικών τμημάτων και διοίκησης. Έχει πολυετή πείρα στον τουριστικό τομέα και συγκεκριμένα σε ξενοδοχεία 4* και 5* ως RESTAURANT MANAGER. Τα μεγάλα ξενοδοχεία των Αθηνών, Ρόδου και Χαλκιδικής τον έχουν κατατάξει σε ένα έμπειρο επαγγελματία στον τομέα αυτό. Οι ξένες γλώσσες όπως τα Αγγλικά ,τα Γαλλικά και τα Γερμανικά έχουν βοηθήσει στο να κρατάει στο χώρου του Τουρισμού μια αξιόλογη θέση. Οι γνώσεις στο A la cart, buffet service, banquet, conference, wedding organiser, events και train the trainers από άλλες χώρες αλλά και Ελλάδα βοήθησαν πολλούς στην εξέλιξη τους στο επάγγελμα αυτό. Σήμερα εργάζεται σαν RESTAURANT MANAGER στην εταιρεία BLUE LAGOON PRINCESS HOTEL 5*.Τα τρία εστιατόρια και τα 38 άτομα προσωπικό αυτών το κατατάσσουν σε αξιόλογες θέσεις τόσο των ξένων πρακτορείων όσο και των σχολίων του TRIPADVISOR.

Image

Σωτηρία Αγγελούδα


Αγγλική Γλώσσα


H Αγγελούδα Σωτηρία αποφοίτησε από το 5ο ενιαίο Λύκειο Θεσσαλονίκης το 2001 και συνέχισε τις σπουδές της στη Φιλοσοφική σχολή, τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου και αποφοίτησε το 2007. Κατά τη διάρκεια των αρχικών της σπουδών, απέκτησε τα πτυχία της αγγλικής γλώσσας ‘Certificate of Proficiency in English’, The University of Michigan. ‘Certificate of Proficient communication’ University of Westminster, Edexel international, καθώς και το πτυχίο βασικής γνώσης της Iταλικής γλώσσας, παράλληλα παρακολούθησε πληθώρα σεμιναρίων σχετικών με τη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας και των Ξένων γλωσσών με ιδιαίτερη έμφαση στις ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες. Ακολούθως, απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα στις ‘Επιστήμες τις αγωγής- Ειδική αγωγή’ από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας το 2014. Από 2007 και έπειτα εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως καθηγήτρια τις Αγγλικής και Ελληνικής γλώσσας και συνεργάζεται με τον εκπαιδευτικό όμιλο Millennium Εducation Center από το 2014.

 

Τομέας Ομορφιάς & Ευεξίας

Image

Ελισσάβετ Ιγνατιάδου


Αισθητικός


Η Ιγνατιλάδου Ελίζα σπούδασε στη σχολή επαγγελμάτων υγείας και πρόνοιας στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμετολογίας του Αλεξάνδρειου τεχνολογικού εκπαιδευτικού ιδρύματος Θεσσαλονίκης (Α.Τ.Ε.Ι.Θ). Έπειτα φοίτησε στο Mediterranean college στο τομέα της συμβουλευτικής ψυχολογίας. Είναι πιστοποιημένη ηλεκτρολίστρια (Ριζικής αποτρίχωσης) ,eyelash extensionist και τεχνίτρια ημιμόνιμου μακιγιάζ φρυδιών (microstroking) από τη σχολή permanent makeup by Daria Chuprys. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα ρεφλεξολογιας καθώς και πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων πάνω στον τομέα της αισθητικής και του μακιγιάζ. Από το 2006 μέχρι σήμερα είναι εκπαιδεύτρια Ειδικών εφαρμογών αισθητικής και από το 2008 μέχρι και σήμερα είναι Ιδιοκτήτρια ινστιτούτου αισθητικής στα Ν. Μουδανιά. Επίσης είναι κάτοχος πιστοποιητικού γλωσσομάθειας Lower του Michigan και πτυχίου Αρμονίας στη μουσική. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα αθλητικών διοργανώσεων στην πετοσφαίριση και κάτοχος αργύρου μεταλλίου στην Πανεπιστημιάδα του 2002 στην Κρήτη στο ίδιο άθλημα.

Image

Ελπίδα Γουτκίδου


Αισθητικός


Η Γουτκίδου Ελπίδα είναι πτυχιούχος του τμήματος Φυσικοθεραπείας. Έχει πολυετή εμπειρία σε χώρους Spa σε διαφορετικές εταιρείες . Η επαγγελματική της εμπειρία είναι στον τομέα της Στελέχωσης , στον τομέα της Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης καθώς και Διαχείρισης της Απόδοσης Ανθρώπινου Δυναμικού σε χώρους ευεξίας .Μία από τις βασικές αρμοδιότητές της είναι ο σχεδιασμός,οργάνοση και διοίκηση υπηρεσιών σε χώρους ευεξίας spa , με στόχο την επίτευξη συγκεκριμένων στόχων στρατηγικής ανθρώπινου δυναμικού.Σήμερα, εργάζεται ως Spa Manager για την εταιρεία Blue Lagoon Group.

Image

Αικατερίνη Χασάνδρα


Αισθητικός


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Image

Μαρία Κλημαντάκη


Κομμώτρια


Γεννήθηκε στις 23 Απριλίου 1991, στον Πολύγυρο Χαλκιδικής ενώ μεγάλωσε στα Σήμαντρα. Το 2009 αποφοίτησε από το ΕΠΑΛ Νέων Μουδανιών όντας σίγουρη για την πορεία που θα ακολουθούσε. Έτσι, το 2011 αποφοίτησε από το τμήμα «κομμωτικής» του ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ στα Νέα Μουδανιά με βαθμό ΆΡΙΣΤΑ 20.
Έχει παρακολουθήσει πληθος σεμιναρίων : “Short Haircut Genius”, Toni&guy course in London , «HAIR DAY», «COLOUR WORKSHOP», Βασιλειάδη Σωτηρία, «ΚΟΥΠ-ΜΟΔΑ RADIAL», Francois Color Genius System, «ΝΥΦΙΚΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ» , Ikonomakis «HAIR TATOO – ART TRIBAL», Nακίς Εξαδάκτυλος «COLOUR MATCH», Francois, MARKETING KAI ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. Ταυτόχρονα εργάστηκε στο κομμωτήριο «ΘΕΚΛΑ» στα Σήμαντρα αρχικά ως βοηθός κομμωτηρίου. Θέση, η οποία γρήγορα ανέδειξε το ταλέντο και το πάθος της για την δουλειά. Για τέσσερα περίπου χρόνια ως βασική,πλέον, κομμώτρια, αποδείκνυε κάθε μέρα πως μπορεί το κάτι παραπάνω και ήταν αρκετά για να καταλάβει πως «την κερδίζει» το αντρικό κούρεμα. Έτσι από το 2012 ως και σήμερα αποτελεί επίσημα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του διακεκριμένου ανδρικού κομμωτηρίου «ALEX MEN’S HAIR». Μέσα από τη θέση αυτή, ανταποκρίνεται στην πρόκληση του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ και κατακτά την ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ.

Image

Μαρία Μπεάζογλου


Tattoo artist


Te duo agam choro ullamcorper, sed ei graeco omittam oporteat. Ad eos facer cetero aliquando, sea ceteros tibique dissentias an. Cu nec inani epicuri. Sed pertinax dignissim vulputate te, mazim dicam no eum. Mei decore posidonium reprehendunt an, pro elit praesent assentior id. Ut everti viderer pri, cum deleniti quaerendum ut, at eum velit affert.

Image

Έλενα Ιγνατιάδου


Αισθητικός – Κοσμητολόγος


Te duo agam choro ullamcorper, sed ei graeco omittam oporteat. Ad eos facer cetero aliquando, sea ceteros tibique dissentias an. Cu nec inani epicuri. Sed pertinax dignissim vulputate te, mazim dicam no eum. Mei decore posidonium reprehendunt an, pro elit praesent assentior id. Ut everti viderer pri, cum deleniti quaerendum ut, at eum velit affert.

 

Τομέας Οικονομίας & Διοίκησης

Image

Αιμίλιος Σερετάκης


ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ


Ο Αιμίλιος Σερετάκης σπούδασε στο Τμήμα Οικονομικών του Α.Π.Θ. με μεταπτυχιακά διπλώματα στη Διεθνή Οικονομία και στα Χρηματοοικονομικά από τα πανεπιστήμια Grenoble II και Aix-Marseille III αντίστοιχα. Εργάστηκε ως λογιστής – κοστολόγος σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στη Γαλλία και στην Ελλάδα και από το 2005 και έπειτα ασχολείται κυρίως με την εκπαίδευση ενηλίκων διδάσκοντας σε ΙΕΚ, ΚΕΚ και Κ.Δ.Β.Μ.. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων ενταγμένος στο μητρώο Β του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. και από το 2007 έως σήμερα εργαστηριακός συνεργάτης στο Α.ΤΕΙ Θεσ/νίκης στο Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Ταυτόχρονα με τα παραπάνω, ανέλαβε επιχειρηματική δράση στον τομέα του τουρισμού. Εχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και ειδικών εκπαιδεύσεων όπως : «Εκπαίδευση Εκπαιδευτών για τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης», « Πρακτική παρουσίαση μετάβασης από Ε.Λ.Π. σε Δ.Λ.Π.», «Koστολόγηση – Bιβλίο Αποθήκης», «IAS 16 – Ανάλυση και εφαρμογή. Υλικά (Ενσώματα) Πάγια Περιουσιακά Στοιχεία », « Bασικές Αρχές στα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα ».

Image

Μαρία Χριστίνα Σαπουνά


Social Media Advertising


Η Σαπουνά Μαρία Χριστίνα, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας , με κατεύθυνση την Επιχειρησιακή Πληροφορική. Είναι απόφοιτη του Μεταπτυχιακού προγράμματος του «Management and Public Relations» του Mediterranean College με εξειδίκευση στο «Marketing Management and Public Relations» του τμήματος Business Administration του Mediterranean College και κατεύθυνση «Executive Diploma Social Media Marketing». Από το 2016 έως και σήμερα είναι φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στην προώθηση και διαφήμιση Professional Profiles στα Social Media, Ειδικές μορφές τουρισμού και ΜΜΕ, καθώς και συμμετείχε σε συνέδριο με τίτλο: Εκπαιδευτική Διοίκηση και Ηγεσία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Από το 2017 εργάζεται σαν καθηγήτρια Marketing στο Millennium Education Centre και ως συνεργάτης στο Γραφείο Εύρεσης Εργασίας Job Carrier της σχολής. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγεται οτιδήποτε αφορά την εξέλιξη του Social Media Marketing, της Ψυχολογίας και της Εκπαίδευσης.

 

Τομέας Computing Business School

Image

Δρ Αντώνιος Σαρηγιαννίδης


Διδάκτωρ Πληροφορικής Α.Π.Θ.


Απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στα Επικοινωνιακά Συστήματα και Τεχνολογίες (τμήμα Πληροφορικής, Α.Π.Θ.). Από το 2016 είναι Διδάκτωρ του τμήματος Πληροφορικής του Α.Π.Θ. στα Δίκτυα Επικοινωνιών. Είναι πιστοποιημένος μηχανικός δικτύων υπολογιστών από την Cisco (CCNA). Περισσότερες από 10 επιστημονικές εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχει συμμετάσχει τόσο σε εθνικά όσο και σε ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα. Έχει διδακτική εμπειρία σε όλες τις βαθμίδες και δομές εκπαίδευσης και κατάρτισης, Ι.Ε.Κ., Κ.Ε.Κ., Κ.Δ.Β.Μ., Α.Τ.Ε.Ι., Α.Ε.Ι., τόσο σαν επιστημονικός-εργαστηριακός συνεργάτης όσο και σαν μεταδιδακτορικός υπότροφος. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στην εκπαίδευση και κατάρτιση ενηλίκων και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων μη τυπικής εκπαίδευσης (ΕΟΠΠΕΠ).

Image

Θεόδωρος Κάλφας


Προγραμματιστής


Ο Θεόδωρος είναι απόφοιτος του μεταπτυχιακού διπλώματος Advanced Web Engineering του Πανεπιστήμιου του Έσσεξ το 2012. Μετά την αποφοίτησή του έζησε στην Ισπανία για 6 μήνες όπου πραγματοποίησε την πρακτική του (Leonardo da Vinci) στον τομέα του Web Development. Ταξίδεψε αρκετά στην Ισπανία και το εξωτερικό πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα και την Χαλκιδική. Είναι ενεργό μέλος και IT Manager της Inova Hospitality Management τα τελευταία 5 χρόνια, δημιουργώντας επαγγελματικές εφαρμογές για την τουριστική βιομηχανία καθώς επίσης εργάζεται και ως freelance developer. Ασχολείται με το Web τα τελευταία 5 χρόνια με ειδικότητα Web Developer. Στα ενδιαφέροντά του συγκαταλέγονται οτιδήποτε αφορά το computer science καθώς και ταξίδια.

Image

Ιωάννης Κατσαμούρης


Πολιτικός Μηχανικός


Ο Ιωάννης Κατσαμούρης είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος κεντρικής Μακεδονίας. Διατηρεί το δικό του Τεχνικό γραφείο από το 2006 έως και σήμερα πληθώρα μελετών και λοιπών εργασιών πολιτικών μηχανών. Έχει άριστη γνώση της Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας. Είναι εξειδικευμένος εκπαιδευτείς ενηλίκων όσο αφορά τα σχεδιαστικά προγράμματα της Autodesk και αρμόδιος σε θέματα πιστοποίησης των εφαρμογών Autocad.

Διοικητικό Προσωπικό


Το διοικητικό προσωπικό του Millennium Education Centre αποτελείται από άριστα καταρτισμένους επαγγελματίες Γραμματειακά Στελέχη - Σύμβουλοι Εκπαίδευσης & Επαγγελματικού Προσανατολισμού - Ψυχολόγους - Στελέχη Marketing - I.T. - Developers - Γραφίστες, οι οποίοι διαθέτουν όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να συνεχίζει απρόσκοπτα την λειτουργία του, ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά κέντρα της Κεντρικής Μακεδονίας.

Image

Αθανασία Πέσχου


Γενική Διεύθυνση


Te duo agam choro ullamcorper, sed ei graeco omittam oporteat. Ad eos facer cetero aliquando, sea ceteros tibique dissentias an. Cu nec inani epicuri. Sed pertinax dignissim vulputate te, mazim dicam no eum. Mei decore posidonium reprehendunt an, pro elit praesent assentior id. Ut everti viderer pri, cum deleniti quaerendum ut, at eum velit affert.

Image

Μαγδαληνή Σταύρου


Προϊσταμένη Γραμματείας


Η Σταύρου Μαγδαληνή είναι απόφοιτη Μεταπτυχιακού προγράμματος “Καινοτόμα Συστήματα Αειφόρου Αγροτικής Παραγωγής” με ειδίκευση στην Αγροτική Επιχειρηματικότητα του Α.Τ.Ε.Ι.Θ. Είναι πτυχιούχος Τεχνολόγος Γεωπόνος με κατεύθυνση τη φυτική παραγωγή του ίδιου τμήματος. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων πάνω στον τομέα της γεωπονίας όπως: ‘Εξωστρεφείς Γεωργία: Κτίζοντας την Εξαγωγική Επιτυχία’, ‘Ολοκληρωμένη Διαχείριση στη Γεωργία’ και Εισαγωγή στις Αρχές Μάρκετινγκ για τον Αγροτικό τομέα κλπ. Το 2014 ήταν ασκούμενη Τεχνολόγος Γεωπόνος στο κατάστημα Γεωργικά Εφόδια ¨Κάργας Ευθύμιος¨ στην Ν. Τρίγλια. Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται στην εταιρεία Millennium Education Centre ΚΔΒΜ2 ως προϊσταμένη του τμήματος γραμματειακής υποστήριξης. Καθώς επίσης είναι αρμόδια αγροδιατροφικού τομέα: Υπεύθυνη για την πιστοποίηση γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων και εξυπηρέτηση αγροτικών θεμάτων.

Image

Ευαγγελία Σακτζιάδου


Γραμματεία


Te duo agam choro ullamcorper, sed ei graeco omittam oporteat. Ad eos facer cetero aliquando, sea ceteros tibique dissentias an. Cu nec inani epicuri. Sed pertinax dignissim vulputate te, mazim dicam no eum. Mei decore posidonium reprehendunt an, pro elit praesent assentior id. Ut everti viderer pri, cum deleniti quaerendum ut, at eum velit affert.

Image

Μιχάλης Σουνάς


Αρθρογράφος


Te duo agam choro ullamcorper, sed ei graeco omittam oporteat. Ad eos facer cetero aliquando, sea ceteros tibique dissentias an. Cu nec inani epicuri. Sed pertinax dignissim vulputate te, mazim dicam no eum. Mei decore posidonium reprehendunt an, pro elit praesent assentior id. Ut everti viderer pri, cum deleniti quaerendum ut, at eum velit affert.

Image

Δημήτριος Καραγιάννης


Υπεύθυνος τμήματος Μηχανογράφησης
IT – Web Developer


Te duo agam choro ullamcorper, sed ei graeco omittam oporteat. Ad eos facer cetero aliquando, sea ceteros tibique dissentias an. Cu nec inani epicuri. Sed pertinax dignissim vulputate te, mazim dicam no eum. Mei decore posidonium reprehendunt an, pro elit praesent assentior id. Ut everti viderer pri, cum deleniti quaerendum ut, at eum velit affert.

Image

Φίλιππος Αντώνιος Ζιώγας


Graphic & web designer – Μουσικός Τεχνολόγος
Υπεύθυνος διαδικτυακού ραδιοφώνου

Te duo agam choro ullamcorper, sed ei graeco omittam oporteat. Ad eos facer cetero aliquando, sea ceteros tibique dissentias an. Cu nec inani epicuri. Sed pertinax dignissim vulputate te, mazim dicam no eum. Mei decore posidonium reprehendunt an, pro elit praesent assentior id. Ut everti viderer pri, cum deleniti quaerendum ut, at eum velit affert.