Ανοιχτή ημέρα καριέρας τουρισμού με στόχο την εύρεση εργασίας στην Χαλκιδική

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Πλημμύρισαν από σπουδαστές και ενδιαφερόμενους οι εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre.

Σε μια πετυχημένη εκδήλωση σχετικά με την εύρεση εργασίας στη Χαλκιδική, προχώρησε το Job Carrier του Millennium Education Centre,, σήμερα(12/2), σε συνεργασία με το Europe Direct Halkidiki, το Business Mentality και τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές μονάδες του νομού.

Οι ενδιαφερόμενοι, από Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη, είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν τις επαγγελματικές τους προοπτικές με όλους τους εκπρόσωπους των ξενοδοχειακών μονάδων, να αναλύσουν το βιογραφικό τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους ενόψει της τουριστικής σεζόν.

Παράλληλα, ο μεγάλος αριθμός συμμετεχόντων παρακολούθησε τις εταιρικές παρουσιάσεις των ξενοδοχειακών μονάδων, Sani & Ikos Resorts και Blue Lagoon Group, τις ενημερώσεις του Job Carrier και του Europe Direct Halkidiki, αλλά και το σεμινάριο τριών ωρών με θέματα: «Προσόντα και δεξιότητες σε τουριστικά επαγγέλματα», «Επίτευξη προσωπικών και επαγγελματικών στόχων» και «Σύνταξη βιογραφικού & προετοιμασία συνέντευξης».

Το Job Carrier του Millennium Education Centre ευχαριστεί θερμά τους ενδιαφερόμενους που έδωσαν το παρών στην ανοιχτή ημέρα καριέρας τουρισμού, τους φορείς που στήριξαν την εκδήλωση και φυσικά τις ξενοδοχειακές μονάδες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της συνεργασίας.

Η διευθύντρια του Millennium Education Centre, Πέσχου Αθανασία, αφού καλωσόρισε όσους βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Millennium Education Centre τόνισε πως «τείνει να γίνει θεσμός η διεξαγωγή της Ημέρας Καριέρας από το Job Carrier του Millennium Education Centre, με στόχο την εύρεση εργασίας στο νομό μας, πριν τη τουριστική σεζόν, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά».