Επιστρέφουμε κανονικά με… ασφάλεια!

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Έπειτα από την ανακοίνωση της Υπουργού Παιδείας, κα Κεραμέως Νίκη, στη κοινή συνέντευξη για τις εκπαιδευτικές εξελίξεις της νέας χρονιάς, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την κανονική ροή των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων με… ασφάλεια για τη νέα χρονιά.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, κλείσε θέση σήμερα!

Στις 5 Οκτωβρίου ξεκινά η νέα χρονιά στις δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης και δια βίου μάθησης. Η έναρξη της νέας χρονιάς θα γίνει με κανονική λειτουργία σε πλήρη σύνθεση, με αυξημένα μέτρα πρόληψης, όπως στα σχολεία, συμπεριλαμβανομένης της υποχρεωτικής μάσκας για όλους.

Οι εγγραφές στο Millennium Education Centre ξεκίνησαν. Κλείσε θέση σήμερα και δούλεψε αμέσως!

Τα εργαστήρια                                                            

θα λειτουργήσουν με φυσική παρουσία στους χώρους των ΚΔΒΜ, ΙΕΚ & των Εργαστηριακών Κέντρων, καθώς και σε όσες επιχειρήσεις προβλέπεται η παρουσία καταρτιζόμενων. Το χειμερινό εξάμηνο, οι σπουδαστές επιστρέφουν κανονικά στις αίθουσες διδασκαλίας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται δια ζώσης, πάντα με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Πως θα λειτουργεί η τηλεκπαίδευση

Ως προς την τηλεκπαίδευση, το Millennium Education Centre είναι πανέτοιμο τόσο με σύγχρονη, όσο και με ασύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης. Η πλατφόρμα του Millennium Education Centre είναι: e-class.millenniumservers.eu και οι σπουδαστές δεν θα χάσουν λεπτό από τις ώρες διδασκαλίας σε περίπτωση απαγόρευσης φυσικής παρουσίας λόγω της πανδημίας.

Τι θα γίνεται σε περίπτωση κρούσματος

Σε περίπτωση κρούσματος θα ακολουθείται το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ: θα κλείνει το τμήμα και θα ακολουθεί ιχνηλάτηση των επαφών του κρούσματος. Σε περίπτωση αναστολής της λειτουργίας ενός τμήματος ή μίας σχολικής μονάδας, η εκπαιδευτική διαδικασία θα πραγματοποιείται μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.