Νέα Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος 4 Απόφοιτοι του M.E.C.

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο “THE MET HOTEL” της Θεσσαλονίκης,το Ετήσιο Συμπόσιο της Λέσχης Αρχιμαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βορείου Ελλάδος “Ολύμπιον Ζεύς”.

Με ιδιαίτερη τιμή και χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση που μας έγινε και παρευρεθήκαμε στο εξαιρετικά άρτια και οργανωμένο συμπόσιο της Λέσχης, όπου κατά την διάρκεια του, πραγματοποιήθηκε η τελετή ένταξης των νέων μελών στην μεγάλη και ισχυρή οικογένεια του Chefs Club.

Σ’ αυτή την τελετή ένταξης για μία ακόμη χρονιά, απόφοιτοι των τμημάτων Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης του Millennium Education Centre έδωσαν το παρών!
Οι απόφοιτοι του M.E.C. Κωστάρας Στυλιανός (Μαγειρική), Αδαμιώτης Ιωάννης (Μαγειρική), Παύλου Δημήτρης (Μαγειρική ) και Fakkas Danijela (Ζαχαροπλαστική), μας γέμισαν με περηφάνια και συγκίνηση, καθώς είναι πλέον 4 (τέσσερα) από τα Νέα Μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος.

Ένα μεγάλο μπράβο από όλους εμάς!

-Καλή σταδιοδρομία παιδιά!

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους εξαιρετικούς Executive Chefs και μέλη του Chef’s Club κ. Στράτο Μανώλη και κ. Αξαρλή Τάσο, καθώς και στους Pastry Chefs κ. Γετέρ Σενιούλ και κ. Θεολόγου Αλέξανδρο για το τόσο σημαντικό και αποτελεσματικό έργο που προσφέρουν ως καθηγητές του Μ.E.C ,φροντίζοντας με βάση τις αρχές της σχολής, όχι μόνο να δημιουργούν εξαιρετικούς επαγγελματίες , αλλά και πραγματικά άξιους ανθρώπους στην κοινωνία.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Millennium Education Centre