Οικονομία & Διοίκηση

Image

Λογιστική


Γίνε ειδικός στη διαχείριση των αριθμών. Αποκτώντας την εμπειρία που χρειάζεται, γίνεσαι λογιστής ικανός να αναλάβεις τα οικονομικά τμήματα της επιχείρησης. Καλλιεργώντας το τρόπο λειτουργίας και διαχείρισης των οικονομικών μιας επιχείρησης οι σπουδαστές αφομοιώνουν όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται για να εισέλθουν στην αγορά εργασίας. Οι απόφοιτοι, με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τις δεξιότητες που αποκτούν, μπορούν να κάνουν καριέρα σε μηχανογραφημένα λογιστήρια οικονομικών μονάδων του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, εφαρμόζοντας τις ισχύουσες διατάξεις της φορολογίας εισοδήματος φυσικών και νομικών προσώπων, της εργατικής νομοθεσίας, καθώς και της νομοθεσίας της κοινωνικής ασφάλισης.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Διοίκηση Επιχειρήσεων


Τα επαγγέλματα γύρω από τις επιχειρήσεις είναι πλέον από τα πιο δημοφιλή προσφέροντας τη δυνατότητα εκμάθησης των τεχνικών Marketing για τον ιδανικό συνδυασμό εξέλιξης της επιχείρησης. H γνώση και η εμπειρία θεωρούνται απαραίτητα στον ανταγωνισμό του εργασιακού χώρου. Βασική αρχή του προγράμματος είναι η παροχή γνώσεων, η εκμάθηση των καθηκόντων και η ανταπόκριση των ενδιαφερόμενων στις απαιτήσεις του κλάδου της διοίκησης επιχειρήσεων. Ο συνδυασμός βασικών γνώσεων στην οικονομία και τη διοίκηση επιχειρήσεων θεωρείται ο ιδανικός για καριέρα στο επάγγελμα.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Marketing Πωλήσεις


Στόχος του προγράμματος είναι να εξειδικεύσει τους ενδιαφερόμενους πάνω στην στρατηγική προώθηση της επιχείρησης. Το Marketing και οι πωλήσεις είναι λειτουργίες πολύ σημαντικές για την επιχείρηση. Η ειδικότητα κατασκευάζει το κοινωνικό και επαγγελματικό προφίλ και προσφέρει όλα τα εφόδια για να γίνεις περιζήτητο στέλεχος στο τμήμα πωλήσεων και Marketing. Συνδύασε ιδέες, γνώσεις, γνωριμίες και στρατηγική και ανέβασε το προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδό σου. Το πρόγραμμα συμβουλεύει τους μελλοντικούς Marketing Managers για την ιδανική προώθηση με στόχο την επίτευξη στόχων της επιχείρησης.


Ανάλυση προγράμματος