Ομορφιά & ευεξία

Image

Κομμωτική


Στόχος του προγράμματος είναι η σε βάθος κατανόηση των αρχών που διέπουν τόσο την τέχνη της κομμωτικής όσο και τη λειτουργία ενός κομμωτηρίου, μέσα από μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Barber – Ανδρικό Κούρεμα


Στόχος του προγράμματος είναι οι νέοι και νέες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το αντρικό κούρεμα, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση της τέχνης του BARBER όσο και της λειτουργίας ενός δικού τους κομμωτηρίου. Μέσα από από μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Ειδικός εφαρμογών μασάζ


Το πρόγραμμα είναι δομημένο, ώστε ο εκπαιδευόμενος να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα σε είδη και τεχνικές μασάζ, ώστε να του δίνεται η δυνατότητα να εργαστεί σε όλους τους χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ, όπως SPA, γυμναστήρια, κ.α, καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Κοπτική – Ραπτική


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται ακόμα και σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και επαφή με το αντικείμενο – μας μυεί στον κόσμο της ραπτικής και των τεχνικών της.

Ανάλυση προγράμματος