Προετοιμασία σπουδαστών του M.E.C. στη σύνταξη βιογραφικού και των τεχνικών συνέντευξης

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Οι σπουδαστές του Millennium Education Centre διδάχθηκαν το Σάββατο (1/2) τις τεχνικές συνέντευξης και τη σύνταξη βιογραφικού από τη σύμβουλο επαγγελματικού προσανατολισμού, Πέσχου Αθανασία.

Σκοπός του δωρεάν εργαστηρίου ήταν να προετοιμαστούν οι σπουδαστές μας όσο γίνεται καλύτερα ενόψει της επικείμενης ανοιχτής ημέρας καριέρας τουρισμού, που διοργανώνει το γραφείο συμβουλευτικής και ευρέσεως εργασίας Job Carrier του Millennium Education Centre, την Τετάρτη 12/2 από τις 10:00 ως και τις 15:00.

Αρκετοί ήταν οι σπουδαστές που έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις της σχολής και παρακολούθησαν το εργαστήριο για να συλλέξουν εμπειρίες και δεξιότητες για την ανοιχτή ημέρα καριέρας Τουρισμού. Μάλιστα, οι συμμετέχοντες έλαβαν και βεβαίωση παρακολούθησης.

Η ανοιχτή ημέρα καριέρας τουρισμού δεν είναι μόνο για τους σπουδαστές του Millennium Education Centre, αλλά για όποιον επιθυμεί εργασία στη Χαλκιδική.

Τέλος, οι συμμετέχοντες στην Ημέρα Καριέρας Τουρισμού θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης σεμιναρίου με απόκτηση βεβαίωσης, σχετικά με τον τουρισμό, με θέματα «Προσόντα & Δεξιότητες σε τουριστικά επαγγέλματα», «Επίτευξη προσωπικών & επαγγελματικών στόχων», «Σύνταξη βιογραφικού & προετοιμασία συνέντευξης» με ομιλητή τον Αλέξανδρο Τσιφτσόγλου – καθηγητής διοίκησης, πιστοποιημένος google partner.