Ρομποτάραμε κάτω απ’ το φως του φεγγαριού (pics)

mixossounas Νέα - Ανακοινώσεις Leave a Comment

To Millennium Education Centre με το Σχολείο Ρομποτικής πιστοί στο ραντεβού τους έδωσαν και φέτος το ”παρών” στην αφιερωμένη εκδήλωση για την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο, που διοργάνωσαν ο Δήμος Ν. Προποντίδας και ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στα πλαίσια του Πανελλαδικού Εορτασμού της Πανσελήνου (ημέρα ανοικτών μουσείων, αρχαιολογικών χώρων).

Το Σχολείο Ρομποτικής του Millennium Education Centre συμμετείχε με κατασκευές ρομπότ που έδειχναν τις κινήσεις των πλανητών, ενώ τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με τον κόσμο της ρομποτικής, συμμετέχοντας ενεργά φτιάχνοντας δικές τους κατασκευές με ”LEGO”.

Το λόγο εκ μέρους του Σχολείου Ρομποτικής πήρε η υπεύθυνη του τμήματος, κα Καρδιτσιώτη Νικολέτα, εξηγώντας τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στα παιδιά η εκμάθηση της ρομποτικής. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν  ο Πρόεδρος του Millennium Education Centre, κ. Χρήστος Παπακώστας, και η Διευθύντρια της σχολής, κα Πέσχου Αθανασία. 

Το Millennium Education Centre και το Σχολείο Ρομποτικής ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Νέας Προποντίδας και τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την θαυμάσια βραδιά που μας χάρισαν και φέτος, βάζοντας σε όλους μας… πλώρη για τ’ ουρανού τα μονοπάτια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *