Ομορφιά & Ευεξία

Image

Barber Specialist


Στόχος του προγράμματος είναι οι νέοι και νέες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το αντρικό κούρεμα, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση της τέχνης του BARBER όσο και της λειτουργίας ενός δικού τους κομμωτηρίου. Μέσα από από μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.


Ανάλυση προγράμματος

Μόνιμο Τατουάζ Φρυδιών – Microblading


Το Microblading είναι όλο και περισσότερο στο προσκήνιο της μόδας. Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου μας. Το σχήμα, η κλίση και η θέση τους πάνω στο πρόσωπο μας, χαρακτηρίζει τα συναισθήματα μας. Η μέθοδος του Microblading είναι η νέα αναπτυσσόμενη τάση στον κόσμο του μακιγιάζ.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Ειδικός Εφαρμογών Μασάζ


Το πρόγραμμα είναι δομημένο, ώστε ο εκπαιδευόμενος να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα σε είδη και τεχνικές μασάζ, ώστε να του δίνεται η δυνατότητα να εργαστεί σε όλους τους χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ, όπως SPA, γυμναστήρια, κ.α, καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Κοπτική – Ραπτική


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται ακόμα και σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και επαφή με το αντικείμενο – μας μυεί στον κόσμο της ραπτικής και των τεχνικών της.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Αισθητική Άκρων


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της Αισθητικής Άκρων, και επιπροσθέτως καλύπτει το κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Αισθητικής Κοσμετολογίας των ΑΤΕΙ.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Επαγγελματικό Μακιγιάζ


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του επαγγελματικού μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου επαγγελματικού μακιγιάζ ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Επαγγελματία Μακιγιέρ. Ο επαγγελματίας μακιγιέρ, με την κατάλληλη εκπαίδευση αλλά και φαντασία του, πρέπει να είναι σε θέση να μεταμορφώνει το πρόσωπο του καλλιτέχνη, προσαρμόζοντας την επιλογή των χρωμάτων στην εποχή κατά την οποία διαδραματίζεται το κινηματογραφικό ή θεατρικό έργο.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Αισθητικό Μακιγιάζ


Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι όλα τα είδη αισθητικού μακιγιάζ, βασικές αρχές χρωματολογίας, και προσωπολογίας. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του μακιγιάζ.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Βλεφαρίδες


Στο πρόγραμμα βλεφαρίδων διδάσκονται όλοι οι τρόποι τοποθέτησης, πύκνωσης και επιμήκυνσης βλεφαρίδων. Σκοπός του προγράμματος είναι να διδαχθούν οι σπουδαστές όλες τις τεχνικές τοποθέτησης βλεφαρίδων και να έχουν τη δυνατότητα με το τέλος του προγράμματος να υλοποιήσουν τις απαιτήσεις των πελατών. Η τοποθέτηση βλεφαρίδων είναι στο επίκεντρο της μόδας και η αγορά αναζητά έμπειρους επαγγελματίες.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Ημιμόνιμο μακιγιάζ


Ανάλυση προγράμματος

Image

Tattoo


Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της Δερματοστιξίας (τατουάζ), ο σπουδαστής διδάσκεται όλα τα είδη του τατουάζ (3D, Tribal, Only Black, Black & Grey, Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits, κ.ά.),καθώς και τατουάζ με χέννα, και μόνιμο μακιγιάζ μέσα σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, που σέβεται τις αρχές της κοσμητολογίας και παρέχει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Ο σπουδαστής, μεταξύ άλλων, διδάσκεται την υγιεινή, τις αρχές της δερματολογίας, τον τρόπο χειρισμού του εξοπλισμού, σχέδιο και αποτύπωση σχεδίου στο δέρμα. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, ο απόφοιτος είναι έτοιμος να εργαστεί επαγγελματικά ως tattoo artist, γνωρίζοντας πώς να οργανώσει ένα δικό του επαγγελματικό χώρο.


Ανάλυση προγράμματος