Ταχύρυθμα προγράμματα

Image

Reception


Καθώς ο τουρισμός είναι ένας από τους πιο σημαντικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας. Μοχλός ανάπτυξης για τη χώρα μας, οι τουριστικές υπηρεσίες αποτελούν ταυτόχρονα και ένα από τα πλέον προσοδοφόρα, ευχάριστα αλλά και ενδιαφέροντα επαγγέλματα. Η Ελλάδα διαθέτει πληθώρα μεγάλων και υψηλών προδιαγραφών τουριστικών μονάδων σε όλη την επικράτεια και απόφοιτοι του τμήματος θα αποτελέσουν σημαντικά στελέχοι των επιχειρήσεων αυτών, καθώς βασική τους ευθύνη αποτελεί η εύρυθμη λειτουργία τους σε όλα τα επίπεδα. Πρόκειται για ένα δημοφιλές επάγγελμα με μεγάλες προοπτικές απασχόλησης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Tattoo


Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της Δερματοστιξίας (τατουάζ), ο σπουδαστής διδάσκεται όλα τα είδη του τατουάζ (3D, Tribal, Only Black, Black & Grey, Japanese, Modern Arts, Realism, Portraits, κ.ά.),καθώς και τατουάζ με χέννα, και μόνιμο μακιγιάζ μέσα σε εξειδικευμένο εκπαιδευτικό περιβάλλον, που σέβεται τις αρχές της κοσμητολογίας και παρέχει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση σε πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια. Ο σπουδαστής, μεταξύ άλλων, διδάσκεται την υγιεινή, τις αρχές της δερματολογίας, τον τρόπο χειρισμού του εξοπλισμού, σχέδιο και αποτύπωση σχεδίου στο δέρμα. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα, ο απόφοιτος είναι έτοιμος να εργαστεί επαγγελματικά ως tattoo artist, γνωρίζοντας πώς να οργανώσει ένα δικό του επαγγελματικό χώρο.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Αισθητική άκρων


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο της Αισθητικής Άκρων, και επιπροσθέτως καλύπτει το κενό που υπάρχει στο πρόγραμμα σπουδών του τμήματος Αισθητικής Κοσμετολογίας των ΑΤΕΙ.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Αισθητικό μακιγιάζ


Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι όλα τα είδη αισθητικού μακιγιάζ, βασικές αρχές χρωματολογίας, και προσωπολογίας. Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του μακιγιάζ.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Ανδρικό Κούρεμα – Barber


Στόχος του προγράμματος είναι οι νέοι και νέες που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με το αντρικό κούρεμα, να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση της τέχνης του BARBER όσο και της λειτουργίας ενός δικού τους κομμωτηρίου. Μέσα από από μία σύγχρονη και ολοκληρωμένη θεωρητική και πρακτική προσέγγιση, το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο δείκτη επιτυχίας κάθε υφιστάμενου ή εν δυνάμει επαγγελματία κομμωτή.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Ειδικός εφαρμογών μασάζ


Το πρόγραμμα είναι δομημένο, ώστε ο εκπαιδευόμενος να καλύπτει μια μεγάλη γκάμα σε είδη και τεχνικές μασάζ, ώστε να του δίνεται η δυνατότητα να εργαστεί σε όλους τους χώρους που προσφέρουν υπηρεσίες μασάζ, όπως SPA, γυμναστήρια, κ.α, καθώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Επαγγελματίας ζαχαρολπάστης & αρτοποιός


Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να καλύψει τα κενά κατάρτισης των απασχολούμενων στον ελληνικό τουρισμό, δημιουργώντας ικανά στελέχη ώστε να μπορούν οι ελληνικές παραγωγικές μονάδες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής να παραμένουν στην πρώτη θέση από ποιότητα και δημιουργικότητα.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Επαγγελματίες μάγειρες


Σκοπός αυτού του προγράμματος είναι να καλύψει τα κενά κατάρτισης των απασχολούμενων στον ελληνικό τουρισμό, δημιουργώντας ικανά στελέχη ώστε να μπορούν οι ελληνικές παραγωγικές μονάδες Επισιτισμού να παραμένουν στην πρώτη θέση από ποιότητα και δημιουργικότητα.
Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Επαγγελματικό μακιγιάζ


Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον κλάδο του επαγγελματικού μακιγιάζ, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία ενός ινστιτούτου επαγγελματικού μακιγιάζ ή για την ελεύθερη άσκηση του επαγγέλματος του Επαγγελματία Μακιγιέρ. Ο επαγγελματίας μακιγιέρ, με την κατάλληλη εκπαίδευση αλλά και φαντασία του, πρέπει να είναι σε θέση να μεταμορφώνει το πρόσωπο του καλλιτέχνη, προσαρμόζοντας την επιλογή των χρωμάτων στην εποχή κατά την οποία διαδραματίζεται το κινηματογραφικό ή θεατρικό έργο.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Εστιατορική τέχνη & διοίκηση


Οι κατάλληλες υπηρεσίες σερβιρίσματος εδεσμάτων και ποτών στους πελάτες, σε συνδυασμό με τη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος διατηρούν και αυξάνουν την πελατεία των χώρων εστίασης και αναψυχής. Ο Ειδικός Εστιατορικής Τέχνης είναι ο απαραίτητος εξειδικευμένος επαγγελματίας που έχει τις γνώσεις και την ικανότητα να οργανώσει το Εστιατόριο ή το Μπαρ σε όλα τα στάδια του από την ίδρυσή του έως την λειτουργία του και την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ, σε μάνατζερ, μαιτρ, σερβιτόρους κτλ.

Ανάλυση προγράμματος

Image

Κοπτική – ραπτική


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται ακόμα και σε άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία και επαφή με το αντικείμενο – μας μυεί στον κόσμο της ραπτικής και των τεχνικών της.

Ανάλυση προγράμματος