Τι είναι η μέθοδος Microblading;

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Το Microblanding είναι όλο και περισσότερο στο προσκήνιο της μόδας. Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου μας. Το σχήμα, η κλίση και η θέση τους πάνω στο πρόσωπο μας, χαρακτηρίζει τα συναισθήματα μας. Η μέθοδος του Microblading είναι η νέα αναπτυσσόμενη τάση στον κόσμο του μακιγιάζ.

Το Microblading είναι μία χειροκίνητη τεχνική και στην ουσία είναι ένα τατουάζ τρίχα τρίχα, χωρίς να είναι ενιαίο και δεν γίνεται με μηχάνημα αλλά με μια λεπίδα που στην άκρη έχει βελόνα και ο επαγγελματίας ασκεί πίεση με το χέρι του. Αυτό τον βοηθά στο να δουλεύει επιφανειακά με το φτερό, να περάσει την επιδερμίδα και να αφήσει χρώμα στην πιο εξωτερική στοιβάδα του δέρματος και όχι στο χόριο, δημιουργώντας φαινομενικά τριχούλες, οι οποίες έχουν χρώμα και προσομοιάζουν με αληθινές- χωρίς να απλώνουν και να δείχνουν αφύσικες/παχιές πάνω στο δέρμα.

H καθημερινή ενασχόληση με τα φρύδια και η αλλεπάλληλη αγορά προϊόντων που σχετίζονται με την περιποίηση φρυδιών, κουράζει και την πιο απαιτητική γυναίκα. Εδώ, προστίθεται στη ζωή των γυναικών το microblading φρυδιών, η πιο πρόσφατη και updated τεχνική για τέλεια φρύδια. Η συγκεκριμένη τεχνική διαφέρει από το γνωστό σε όλους ‘’tattoo φρυδιών’’ καθώς το αποτέλεσμα της είναι πιο φυσικό.

Γιατί επιλέγουν οι γυναίκες το Microblading:

• Κάθε τρίχα του φρυδιού δημιουργείται ξεχωριστά για να βγει το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα.
• Τέλος το βάψιμο φρυδιών
• Το φυσικό ‘’Look’’ επιστρέφει στην καθημερινότητα σας και τα φρύδια σας παραμένουν πανέμορφα.
• Το αποτέλεσμα συνδυάζεται με τα χρώματά σας
• Οι εκπληκτικές αλλαγές είναι εμφανέστατες

Το Microblading απευθύνεται σ’ όσες επιθυμούν να διορθώσουν το σχήμα των φρυδιών τους είτε έχουν πτώση τριχών λόγω κάποιας πάθησης. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι πως αν εφαρμοστεί υπό κατάλληλες προϋποθέσεις το αποτέλεσμα δείχνει εντυπωσιακά φυσικό.