Το Millennium Education Centre επιστρέφει με… ασφάλεια!!!

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre καθ’ όλη τη διάρκεια της αποχής από τις διδακτικές αίθουσες δεν σταμάτησε λεπτό να εργάζεται καθημερινά, έστω και από το σπίτι, για να υποδεχθεί πανέτοιμο και με απόλυτη ασφάλεια τους σπουδαστές, τους καθηγητές και γενικότερα όλους όσους θα επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις του.

Η επιστροφή στη κανονικότητα επιστρέφει σύντομα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 18 Μαΐου, που θα θεωρηθεί μια… νέα αρχή.

Σήμερα, Πέμπτη (7/5), πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Επιτροπής Διαχείρισης Ακαδημαϊκού Έτους, όπου μετείχαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος κ. Χρήστος Παπακώστας, η Διευθύντρια κα Αθανασία Πέσχου, η Προϊσταμένη Γραμματείας κα Μαγδαληνή Σταύρου και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Μιχαήλ Σουνάς.

Η Διευθύντρια κα Αθανασία Πέσχου συντόνισε τις απαιτούμενες ενέργειες και τόνισε τα εξής: «Στόχος μας είναι να λειτουργήσει το Εκπαιδευτικό Κέντρο με τη μεγαλύτερη ασφάλεια. Επίσης, πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους πως το Millennium Education Centre έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και θα υποδεχθεί τους καταρτιζόμενους και το διδακτικό προσωπικό με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας».

Συγκεκριμένα, το Millennium Education Centre ενημερώνει για τις ενέργειες που έχει προβεί και όσες θα ακολουθήσουν για την απαραίτητη ασφάλεια των παρευρισκόμενων στις εγκαταστάσεις της σχολής:

  1. Μάσκες πολλαπλών χρήσεων θα διατεθούν δωρεάν από το Millennium Education Centre, σε όλους τους μαθητές και καθηγητές, καθώς και αντισηπτικά για την προληπτική προσωπική υγιεινή.
  2. Πραγματοποιήθηκε απολύμανση και καθαρισμός όλων των κτιριακών εγκαταστάσεων της σχολής και λήψη πιστοποιητικού για την ασφάλεια και υγεία των καταρτιζομένων, ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού, αλλά και των επισκεπτών μας.
  3. Σύγχρονα θερμόμετρα για μέτρηση της θερμοκρασίας εξ’ αποστάσεως.
  4. Θα τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας ανάμεσα στους σπουδαστές, τους καθηγητές και όλους τους παρευρισκόμενους των εγκαταστάσεων.
  5. Την Πέμπτη (14/5) και την Παρασκευή (15/5) έχουν προγραμματιστεί νέες προληπτικές απολυμάνσεις στις κτιριακές εγκαταστάσεις.
  6. Η διοίκηση του Millennium Education Centre σε συνεργασία με τους διδάσκοντες καθηγητές θα προβούν σ’ ενημέρωση των καταρτιζομένων, αναφορικά με τις οδηγίες αυτοπροστασίας που θα πρέπει να τηρούνται (αποφυγή συνωστισμού, προσωπική υγιεινή, συχνή χρήση αντισηπτικού κ.λπ.).

Το Millennium Education Centre και προσωπικά η Διευθύντρια κα Αθανασία Πέσχου επισημαίνουν ότι «οφείλουμε να προσαρμοστούμε στους νέους κανόνες και να συμβιβαστούμε με τις νέες συνθήκες ζωής», διαβεβαιώνοντας την Εκπαιδευτική Κοινότητα ότι θα βρίσκονται δίπλα τους, για όλες τις συνθήκες και ανάγκες, που ενδεχομένως θα προκύψουν.

Κλείνοντας, σας ενημερώνουμε ότι αναμένονται τα νέα Ευρωπαϊκά πρωτόκολλα με τους κανόνες υγιεινής, τα οποία θα εφαρμοστούν και στη χώρα μας.

#Βγαίνουμε με προσοχή!
#Μένουμε ασφαλείς!
#Τηρούμε τα προβλεπόμενα μέτρα!
#Επιστρέφουμε στην κανονικότητα!