Το Millennium Education Centre ενημερώνει τα μέλη της Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων Χαλκιδικής για τα Νέα Προγράμματα Κατάρτισης

Νέα - Ανακοινώσεις

Την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτησης και δια βίου μάθησης του Εκπαιδευτικού κέντρου Χαλκιδικής Millennium Education Centre, είχαν τα μέλη των Σωματείων  Σταυρού, Ασπροβάλτας & Βρασνών της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Χαλκιδικής, την Κυριακή 8 Μαίου.

Στη Χαλκιδική, καθώς και στη περιοχή του Σταυρου, της Ασπροβάλτας & των Βρασνών, ο τουρισμός αποτελεί τον πιο σημαντικό κλάδο της οικονομίας.

Η Εκπαίδευση μέσα από τα πολλαπλά οφέλη που μπορεί να επιφέρει, αποτελεί έναν πολύ σημαντικό τομέα, που απαιτεί διαρκή βελτίωση και εξέλιξη. Σε μια περίοδο που η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει ολοένα και περισσότερο αυξανόμενο ανταγωνισμό από γειτονικές χώρες, οφείλει να προσφέρει ποιοτικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες στον τουρισμό. Αυτό καθιστά την εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού άμεση ανάγκη.

Για το λόγο αυτό το Millennium Education Centre σε συνεργασία με τον προεδρο της Ο.Ι.Ε.Δ.Δ.Χ κύριο Δημήτριο Χαδαλή, και τους προέδρους των Σωματείων διαμόρφωσαν προγράμματα κατάρτησης έτσι ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες των Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων δωματίων.

Στους καταρτιζόμενους θα δίνετε η δυνατότητα,  αφού ολοκληρώσουν την εκπαίδευση να δώσουν εξετάσεις και να πιστοποιηθούν από την ACTA (Τεχνοβλαστό Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), ώστε να καλύπτουν τις απαιτήσεις σε εκπαίδευση και πιστοποίηση όπως ορίζει ο νέος  τουριστικός Νόμος. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η δυνατότητα σε όλους ανεξαιρέτως, να εκπαιδευτούν και να πιστοποιηθούν στο αντικείμενο τους. Τα μαθήματα πρόκειται να υλοποιηθούν κατά τόπους, σε όλη την Χαλκιδική.

Στο δεύτερο μέρος της  παρουσίασης, δόθηκαν λύσεις όσον αφορά την ανάδειξη των τουριστικών καταλυμάτων, την αύξηση των κρατήσεων, και γενικότερα την ψηφιακή εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Δωρεάν Σεμινάριο

Το Millennium Education Centre στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Διαμερισμάτων Χαλκιδικής, στον τομέα της κατάρτισης και δια βίου μάθησης, ανακοίνωσε την υλοποίηση ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίου για όλα τα μέλη της ΟΙΕΔΔΧ, με θέμα:

«Τρόποι προώθησης καταλυμάτων στο διαδίκτυο και σε on line μηχανές κρατήσεων»

Τα ενδιαφερόμενα μέλη, μπορούν να επικοινωνήσουν με τους Προέδρους των κατά τόπους Σωματείων, για να δηλώσουν συμμετοχή.

Φωτογραφικό υλικό

[huge_it_gallery id=»26″]