Ιστορική Αναδρομή

 • Papakostas & Associates

  Το 1996, ιδρύεται ο όμιλος PAPAKOSTAS & ASSOCIATES – SPECIAL PROJECTS & BUSINESS DEVELOPMENT CONSULTANT.
  Το 1997  εγκαινιάζεται η λειτουργία  Πρότυπου Λογιστικού Γραφείου, με εξειδίκευση στη δημόσια λογιστική.

 • ΚΕΑΣ Ξυνή

  Το 2013 δημιουργείται το Εκπαιδευτικό Κέντρο με την διακριτική επωνυμία ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ.

 • Job Carrier

  Το 2014 εγκαινιάζεται η λειτουργία του γραφείου διασύνδεσης και ευρέσεως εργασίας Job Carrier.

 • Millennium Education Centre

  Τέλη του 2014 ΤΟ ΚΕΑΣ ΞΥΝΗ ως ΚΔΒΜ αναβαθμίζεται και αποκτά τον νέο του διακριτικό τίτλο MILLENNIUM EDUCATION CENTRE.

 • Agro Academy

  Το 2015  ξεκινά την έναρξη των δραστηριοτήτων του, το  νέο  τμήμα  του ομίλου η AGROACADEMY.

 • Millennium Marketing

  Και το 2015  με μεγάλη μας χαρά, καλωσορίσαμε το νεότερο μέλος  της μεγάλης οικογένειας του ομίλου PAPAKOSTAS & ASSOCIATES  το Μ.Μ.(Millennium Marketing)

 • Millennium Group

  Το 2017, ιδρύεται ο όμιλος εταιριών Millennium

Image

Χαιρετισμός προέδρου


Αγαπητέ σπουδαστή και αγαπητοί γονείς, καλωσορίσατε!
Ζούμε σε μία σύγχρονη εποχή, δύσκολη, με συνεχείς εναλλαγές. Ο όρος «δεδομένο» δεν υφίσταται πλέον, καθώς η ταχύτητα της πληροφορίας και η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, καθιστούν το παρόν, παρελθόν σε ελάχιστο χρόνο. Θα επιβιώνει επαγγελματικά όποιος θα έχει την κατάρτιση, παρακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και αναζητώντας συνεχώς την γνώση, την ειδίκευση και την ενημέρωση. Με την εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευση από το 2005, δεν σας υποσχόμαστε ένα μέλλον. Σας εφοδιάζουμε και σας εξοπλίζουμε για να παλέψετε και να διεκδικήσετε με γνώσεις και εξειδίκευση το μέλλον που σας αξίζει. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας, σε ένα περιβάλλον μάθησης, ο σπουδαστής, έχει την ευκαιρία να επιλέξει με τη βοήθεια ειδικευμένων συμβούλων την κατεύθυνση προς την επαγγελματική του σταδιοδρομία στη σύγχρονη κοινωνία.
Ο πρωτοποριακός τρόπος διδασκαλίας από καταξιωμένους καθηγητές επιπέδου ,ο εξοπλισμός της σχολής και το περιβάλλον σπουδών δίνουν τα εχέγγυα στον κάθε σπουδαστή ώστε να αντιμετωπίσει τον επαγγελματικό στίβο. Η συνεργασία μας με κορυφαίες επιχειρήσεις στο τομέα του τουρισμού, της τεχνολογίας και της επικοινωνίας ανοίγει τον δρόμο για την άμεση επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων μας θέτοντας τέλος στην ανασφάλεια και την αβεβαιότητα που απασχολεί την κάθε οικογένεια. Το να μας εμπιστευτείτε σημαίνει ότι εμπιστευόσαστε τον εαυτό σας και η επιλογή σας μας υποχρεώνει να μην φανούμε κατώτεροι των προσδοκιών σας.

Καλή σας επιτυχία!

Ο Πρόεδρος του Μillennium Education Centre
Χρήστος Παπακώστας

Image

Εταιρική κοινωνική ευθύνη


Το Millennium Education Centre, αντιλαμβανόμενο την εταιρική υπευθυνότητα ως κοινωνική επιταγή με βάση την επιχειρηματική ηθική της επιχείρησης, την θέτει ως απόλυτα αναγκαία συνθήκη και προτεραιότητα για την ενίσχυση και την καλλιέργεια της επιχειρηματικής κουλτούρας της τοπικής κοινωνίας.

Για εμάς στο Millennium Education Centre η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη δεν είναι πολυτέλεια ή ακόμα χειρότερα, άσκηση δημοσίων σχέσεων, αλλά «ο σωστός τρόπος επιχειρηματικότητας.

Πρόσφατες δράσεις κοινωνικής ευθύνης