ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2018/19

Νέα - Ανακοινώσεις

Παρουσία του Προέδρου του Ομίλου Millennium κ. Χρήστου Παπακώστα, της Διευθύντριας του Εκπαιδευτικού Κέντρου Millennium Education Centre κ. Αθανασίας Πέσχου, του Διοικητικού και Επιστημονικού προσωπικού του M.E.C. αλλά και πλήθους σπουδαστών, τελέστηκε στις 10 Οκτωβρίου 2018 ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς από τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Αθανάσιο Ραμανδάνη και τον Αιδεσιμότατο Πατέρα Ιωάννη Κυργιαφίνη, οι οποίοι ευχήθηκαν σε όλους τους παρευρισκόμενους να έχουν ένα ευλογημένο, καρποφόρο και γεμάτο από τη χάρη του Θεού νέο ακαδημαϊκό έτος.

Παρών στον αγιασμό έδωσε και ο Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας.

Με το πέρας της τελετής το λόγο έλαβε η Διευθύντρια του M.E.C. καλωσορίζοντας τους σπουδαστές της σχολής και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά ενώ παράλληλα τους ενημέρωσε για μια σειρά συνεργασιών, συμμετοχών και καινούργιων δράσεων προς όφελος των σπουδαστών που έχει αναπτύξει και αναλαμβάνει συνεχώς η Διοίκηση του M.E.C όπως :

• την συμμετοχή τμημάτων του M.E.C. στις εκδηλώσεις που διοργανώνει το Millennium Education Centre σε συνεργασία με Φορείς, Οργανισμούς και Επιχειρήσεις της Χαλκιδικής.

• την συνεργασία του Millennium Education Centre με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Χαλκιδικής, δίνοντας έτσι, την ευκαιρία στους σπουδαστές της σχολής καθ’ολη την διάρκεια των σπουδών τους να γνωρίσουν το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης , να ενημερωθούν για θέματα που άπτονται των ενδιαφερόντων τους καθώς και να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και τις δράσεις που θα διοργανωθούν από κοινού.

Στην συνέχεια της βραδιάς, το λόγο πήρε ο Επικεφαλής του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – Europe Direct Χαλκιδικής κ. Απόστολος Πάνας, αφού ευχήθηκε με την σειρά του, τους σπουδαστές της σχολής για την νέα ακαδημαϊκή χρονιά,τόνισε την σημασία της νέας αυτής συνεργασίας, εστιάζοντας στα θέματα της μετακίνησης των σπουδαστών της σχολής σε χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω των προγραμμάτων ανταλλαγής ,τα γνωστά ERASMUS καθώς και στην ενημέρωση των σπουδαστών σχετικά με την αγορά εργασίας στα κράτη –μελή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με το πέρας του αγιασμού, οι σπουδαστές ξεναγήθηκαν στους χώρους της Σχολής, κεράστηκαν από τον υπέροχο μπουφέ της, γνωρίστηκαν με τους συμμαθητές και τους καθηγητές τους και πήραν τα προγράμματά τους.

Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά σε Όλους!