Αγροτικά Νέα


Καινοτόμες εφαρμογές για τους μελισσοκόμους
Η άμεση ανάγκη να αντιμετωπίσει η μελισσοκομία τις αυξανόμενες απειλές που δέχεται μέσω της ψηφιοποίησης ήταν το κεντρικό μήνυμα του
Read more.
Ψηφιακές τεχνολογίες για τους αγροτικούς συμβούλους
Πλατφόρμα συλλογής όλων των διαθέσιμων καινοτομιών στην ΕΕ προς όφελος των αγροτών
Read more.
Άνοιξε το υπομέτρο 6.3 – Εξαιρούνται από το υπολογίσιμο εισόδημα οι άμεσες ενισχύσεις
Στους 50 βαθμούς η ελάχιστη βαθμολογία
Read more.
Στη Διαύγεια το Ειδικό Πρόγραμμα για τη δημιουργία νέων ποικιλιών φυτικών ειδών
Δηλώσεις υφυπ. Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Β. Κόκκαλη
Read more.
Αλληλούχιση DNA Νέας Γενιάς, το σύγχρονο όπλο κατά της απάτης στα τρόφιμα
Η νέα μέθοδος δύναται να εισαγάγει νέες προδιαγραφές ασφαλείας στον κλάδο
Read more.
Έρευνα: Οι μέλισσες αγαπούν την κάνναβη
Εδώ και καιρό ακούμε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά για τα έντομα. Οι μέλισσες, οι οποίες είναι απαραίτητες για
Read more.
Έρευνα: Μόλις τέσσερα είδη καλλιεργειών κυριαρχούν στην παγκόσμια γεωργία
Σιτάρι, καλαμπόκι, σόγια και ρύζι καταλαμβάνουν σχεδόν το 50% της αγροτικής γης
Read more.
Διαδικτυακή εφαρμογή και στο κινητό θα έχουν στη διάθεσή τους οι γεωργικοί σύμβουλοι
Πώς θα λειτουργεί το πληροφοριακό σύστημα για τη χρήση συμβουλευτικών υπηρεσιών - Αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των περιορισμών
Read more.
Δημιουργία, ανταγωνιστικότητα και διεθνοποίηση των νεοφυών επιχειρήσεων – Διασυνοριακές Αγροδιατροφικές Θερμοκοιτίδες
Η ενίσχυση των θερμοκοιτίδων των αγροδιατροφικών επιχειρήσεων τέθηκε στο επίκεντρο της διεθνούς συνάντησης με θέμα «επανασχεδιασμός μοντέλου επιχειρηματικής θερμοκοίτησης» στο
Read more.
Ο βιγκανισμός ανάγεται σε κυρίαρχη τάση παγκοσμίως
Η απήχηση της αυστηρής χορτοφαγίας αναμένεται να αυξηθεί μέσα στο 2019 Ο αριθμός των βίγκαν τροφίμων και ποτών που λανσάρονται
Read more.
Μακεδονικό τζιν…με μεσογειακά βότανα
«Μεσογειακό» τζιν λανσάρει τους επόμενους μήνες η Ποτοποιία – Αποσταγματοποιία Μελισσανίδη με στόχο να κατακτήσει την ελληνική αλλά και τη
Read more.
Οι start ups που αλλάζουν τον τρόπο διαχείρισης των τροφίμων, μειώνοντας τη σπατάλη
Η τεχνολογία δεν συμβάλλει μόνο στον τρόπο παραγωγής των προϊόντων, αλλά και στη διαχείριση αυτών για τη μείωση της σπατάλης
Read more.