Σεμινάρια Εκπαίδευσης Εποπτών Υγειονομικής Ασφαλείας Κολυμβητικών Δεξαμενών (Πισίνες )

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Το Millennium Education Centre και η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας διοργάνωσαν στις 18 και 19 Ιουλίου Ενδοεπιχειρησιακό Σεμινάριο «Εκπαίδευσης Εποπτών Υγειονομικής Ασφαλείας Κολυμβητικών Δεξαμενών» στο Ξενοδοχείο “Lilly Ann Vilage” του Ομίλου Acrotel.

Με εισηγητές τον κο. Βάγγο Γεώργιο – Πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης και τον κο. Εμμανουηλίδη Θεολόγο της Ναυαγοσωστικής Σχολής Μακεδονίας, το σεμινάριο στέφτηκε με επιτυχία καθώς αναλύθηκαν μέθοδοι και τεχνικές στην παροχή βοήθειας και διάσωσης κολυμβητών, και στην εφαρμογή μέτρων ανάνηψης.

Το ενδοεπιχειρησιακό σεμινάριο παρακολούθησαν όλοι οι Επόπτες Πισίνας των Ξενοδοχείων Athena Pallas Village, Elea Village, Lily Ann Beach Hotel, Lily Ann Village, Athena Villas του Ομίλου Acrotel στους οποίους δόθηκε Βεβαίωση Παρακολούθησης .

🔥 Ο κύκλος των Ενδοεπιχειρησιακών Σεμιναρίων του Millennium Education Centre συνεχίζεται, με σεμινάρια προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας! 🔥

🎯 Εξειδικευμένα Σεμινάρια για Επιχειρήσεις και Στελέχη με Απαιτήσεις! 🎯

⭐ Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για τα Ενδοεπιχειρησιακά Σεμινάρια του Millennium Education Centre , επικοινωνήστε ☎️ στο 23730.22192 / 23730.26739 ή μέσω e-mail στην διεύθυνση info@millennium.edu.gr .

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-21:00

Επισκεφθείτε τα γραφεία μας: Millennium Education Centre ,Αγίου Γεωργίου 14, Νέα Μουδανιά