Τουριστικά Επαγγέλματα

Image

Γαστρονομικός Τουρισμός & Marketing


Ο Γαστρονομικός Τουρισμός αποτελεί ένα δημοφιλές τμήμα της τουριστικής βιομηχανίας καθώς οι γαστρονομικές εμπειρίες έχουν αρχίσει να έχουν κεντρικό και σημαντικό ρόλο στα ταξίδια που γίνονται σε παγκόσμιο επίπεδο.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Βασικές Υγειονομικές Αρχές Λειτουργίας
Τουριστικών Επιχειρήσεων στην Covid-19 εποχή


Η θωράκιση της τουριστικής σας επιχείρηση, βάσει των νέων δεδομένων και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, κρίνεται απαραίτητη για τη σωστή και τη νόμιμη λειτουργία των καταλυμάτων σας.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Reception Front Office


Το τμήμα Υπάλληλος υποδοχής Reception Front Office είναι κατάλληλο για όσους επιθυμούν να εργαστούν ή εργάζονται ήδη σε Reception ξενοδοχείου. Απαραίτητη προϋπόθεση για να εργαστείτε σε Reception είναι να γνωρίζετε πολύ καλά ξένες γλώσσες. Τα Αγγλικά θεωρούνται δεδομένα ενώ τα Γερμανικά και τα Ρώσικα είναι απαραίτητα πλέον και αυτά.


Ανάλυση προγράμματος

Image

V.I.P. Security


Με την εγκληματικότητα να αυξάνεται επικίνδυνα, όλο και περισσότερες εταιρίες εστιάζουν στον τομέα της ασφάλειας. Εάν πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να εργαστείτε ως εξειδικευμένο στέλεχος ασφάλειας ,δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Οροφοκομία


Στο χώρο της οροφοκομίας, το κυρίαρχο στοιχείο που θα κάνει κάποιον να ξεχωρίσει, είναι οι γνώσεις και οι ικανότητες του σε συνδυασμό με την άψογη επικοινωνία με τους πελάτες, την κατανόηση αυτών αλλά και την ευχάριστη προσωπικότητα. Σκοπός του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι να αποκτήσουν ένα δυνατό χαρτί που θα αυξήσει την ανταγωνιστικότητά τους στην αγορά εργασίας και παράλληλα θα θέσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Εξυπηρέτηση Πελατών – Διαχείριση Παραπόνων


Απευθύνεται σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ξεκινήσει την καριέρα του στον εν λόγω κλάδο, καλύπτοντας όλες τις απαιτούμενες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για τη επιτυχή λειτουργία του τμήματος πωλήσεων, εξυπηρέτησης πελατών και επικοινωνίας.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Εστιατορική Τέχνη & Διοίκηση


Οι κατάλληλες υπηρεσίες σερβιρίσματος εδεσμάτων και ποτών στους πελάτες, σε συνδυασμό με τη δημιουργία φιλικού περιβάλλοντος διατηρούν και αυξάνουν την πελατεία των χώρων εστίασης και αναψυχής. Ο Ειδικός Εστιατορικής Τέχνης είναι ο απαραίτητος εξειδικευμένος επαγγελματίας που έχει τις γνώσεις και την ικανότητα να οργανώσει το Εστιατόριο ή το Μπαρ σε όλα τα στάδια του από την ίδρυσή του έως την λειτουργία του και την παροχή υπηρεσιών στους πελάτες. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εστιατορίων και μπαρ, σε μάνατζερ, μαιτρ, σερβιτόρους κτλ.


Ανάλυση προγράμματος

Image

Security – Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α)


Το MILLENNIUM Edication Centre στα Νέα Μουδανιά, Κέντρο Δια Βίου Μάθησης IΙ (ΚΔΒΜ II), υλοποιεί On-Line Προγράμματα Εκπαίδευσης Προσωπικού Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α) με βάση τα πρότυπα του ΚΕΜΕΑ για την απόκτηση του Απαραίτητου Πιστοποιητικού, με την τεχνολογία της τηλεκπαίδευσης (E-Learning).


Ανάλυση προγράμματος