Επισιτισμός

Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης

Ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης- Αρχιμάγειρας – Chef εξασφαλίζει επαγγελματίες που έχουν τη δυνατότητα να διοικήσουν και να χειριστούν το προσωπικό και όλα τα δεδομένα της κουζίνας. Με την εμπειρία που αποκτάς μπορείς να διευθύνεις με τους πιο σύγχρονους τρόπους τη κουζίνα, ενώ ειδικεύεσαι στη παραγωγή παρασκευασμάτων για να καταπλήξεις και τους απαιτητικούς ουρανίσκους. Το πρόγραμμα προετοιμάζει με τον κατάλληλο τρόπο τα στελέχη της μαγειρικής τέχνης και διδάσκει τους κανόνες της κουζίνας για ένα επάγγελμα που προσφέρει θέσεις εργασίας και αγγίζει το σύνολο των δημοφιλέστερων τόσο στη Χαλκιδική, όσο και στην υπόλοιπη χώρα.

Ζαχαροπλαστική & Αρτοποιία

Σκοπός του προγράμματος «Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής» είναι να βγάλει στην αγορά εργασίας εξειδικευμένους επαγγελματίες που είναι έτοιμοι να διαχειριστούν τις προκλήσεις που τους παρουσιάζονται και να χειριστούν τη παραγωγή νέων προϊόντων. Η δημιουργία των καλύτερων γλυκών απολαύσεων προάγει τις ελληνικές παραγωγικές μονάδες Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής και τις κατατάσσει στη πρώτη θέση από ποιότητα. Τα ικανά στελέχη που δημιουργούνται μέσα από το πρόγραμμα συστήνονται στην αγορά εργασίας με τις καλύτερες προδιαγραφές , έτοιμα να καταπλήξουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience. We are committed to protecting your privacy and ensuring your data is handled in compliance with the General Data Protection Regulation (GDPR).