«Αυτοί είναι οι λόγοι για να επιλέξεις την κομμωτική τέχνη»

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Η καταξιωμένη κομμώτρια και καθηγήτρια του Millennium Education Centre, Μαρία Γεωργούδη, αναλύει τους βασικούς λόγους για να επιλέξεις την κομμωτική τέχνη ως το μελλοντικό σου επάγγελμα.

Η κομμωτική είναι ένα επάγγελμα που αρκετοί νέοι επιλέγουν τα τελευταία χρόνια. Αν το αγαπάς και έχεις πάθος γι αυτό δεν έχεις παρά να το επιλέξεις, τονίζει η Μαρία Γεωργούδη.  Μάλιστα, συνεχίζει λέγοντας πως είναι ένας χώρος εργασίας που υπάρχει προοπτική εξέλιξης σε διάφορους τομείς.

Παρακάτω, αναλυτικά, οι βασικοί λόγοι, σύμφωνα με την Μαρία Γεωργούδη, να μην χάσεις την ευκαιρία και να επιλέξεις την κομμωτική τέχνη.

«Άπειροι είναι οι λόγοι για να κάνεις τη συγκεκριμένη επιλογή. Αν το αγαπάς και έχεις πάθος γι αυτό τότε το μέλλον σου χτυπάει την πόρτα».

–  Σου δίνει χαρά βλέποντας πως συμβάλλεις θετικά στην ψυχολογία του πελάτη.

– Έχεις την δυνατότητα να συναναστρέφεσαι με πολύ κόσμο και να αναπτύσσεις τις δεξιότητες σου.

– Είναι ένα επάγγελμα που συνεχώς εξελίσσεται και μπορείς να έχεις συνεχή εκπαίδευση.

– Κάνεις τον κόσμο όμορφο.

– Έχει επαγγελματική αποκατάσταση γρήγορα.

– Έχει καλές απολαβές, κάτι σημαντικό στις μέρες μας.

– Έχει προοπτική εξέλιξης σε διάφορους τομείς(πχ. κομμωτική τέχνη πασαρέλας, τηλεόρασης, θεάτρου) και πολλά  άλλα. Σχετικά με την Χαλκιδική, κατά τη τουριστική περίοδο, πολλές επιχειρήσεις ζητούν προσωπικό, κάτι που σημαίνει πως οι ευκαιρίες στη περιοχή μας είναι αρκετές.

– Σου δίνει την ευκαιρία να αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη και να κάνεις εξαιρετικές δημιουργίες «διαφημίζοντας» τη δουλειά σου

– Βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο της μόδας. Ενημερώνεσαι πρώτος για τις καινούργιες τάσεις.