Νέα συνεργασία Millennium Education Centre & Job Carrier και RE/MAX Metron

admin Νέα - Ανακοινώσεις

Οι δυο μεγάλοι κλάδοι της Χαλκιδικής, ο καθένας στον τομέα του, αναπτύσσουν μια πρωτοποριακή συνεργασία που μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στο νομό Χαλκιδικής και σε όσους έχουν όραμα και φιλοδοξίες να κάνουν καριέρα στο Real Estate.

Το Millennium Education Centre, με έδρα στα Νέα Μουδανιά, είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης. Επίσης, διαθέτει το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ευρέσεως Εργασίας ‘’Job Carrier’’ από το οποίο εκατοντάδες νέοι βρίσκουν την επαγγελματικής τους στέγη.

Η RE/MAX Metron έχει έδρα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής. Δημιουργήθηκε με σκοπό την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών στο Real Estate στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Νέας Προποντίδας. Οι Brokers και οι συνεργάτες της RE/MAX Metron με την μακρόχρονη εμπειρία τους και την τεχνογνωσία και υποστήριξη της RE/MAX Greece είναι στη διάθεσή σας για να εξυπηρετήσουν άμεσα ιδιοκτήτες αλλά και ενδιαφερόμενους αγοραστές ή μισθωτές ακινήτων και να ολοκληρώσουν με επιτυχία την αγοραπωλησία ή τη μίσθωση οποιουδήποτε τύπου ακινήτου.

Η RE/MAX Metron αναζητεί νέους συνεργάτες με φιλοδοξίες στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής, που θα πλαισιώσουν την έμπειρη ομάδα και θα εκτοξεύσουν την επιτυχία. Το Millennium Education Centre και το Job Carrier με τη RE/MAX Metron, προχωρούν σε συνεργασία με στόχο την ένταξη νέων ενεργών και φιλόδοξων συνεργατών στο χώρο του Real Estate, που αποτελεί έναν από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους στη χώρα μας, καθώς επίσης και την εκπαίδευση αυτών, αλλά και των ιδιοκτητών ακινήτων στο χώρο του Real Estate και της διαχείρισης ακινήτων γενικότερα.

Στο προσεχές διάστημα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση για εκδηλώσεις που αφορούν τη συγκεκριμένη συνεργασία.